Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: postal58

quote:

Orijinalden alıntı: bombaci2064

1.4 lt gri 33000 tl 2012 model nasıl pahalı mı arkadaşlar??

o fiyatı neresi verdi arkadaşım ben 34000 opak beyaz LT otomatik için fiyat aldım, daha da inmediler

LT otomatikle manuel arasında tam 3200 lira fark var. 34 otomatik için iyi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

quote:

Orijinalden alıntı: bombaci2064

1.4 lt gri 33000 tl 2012 model nasıl pahalı mı arkadaşlar??

o fiyatı neresi verdi arkadaşım ben 34000 opak beyaz LT otomatik için fiyat aldım, daha da inmediler

LT otomatikle manuel arasında tam 3200 lira fark var. 34 otomatik için iyi fiyat.

Arac 2011 model ancak 2012 lerde 2000 tl zam olacak dediler,ben de ibreyi hyundai i20 2012 model ile aveo classic 2011 modele cevirdim

• Aveo clasic almayın bence. 2011 olması daha iyi değil mi? Vergisi erken düşer. Ben mahsus 2011 aldım alel acele.
  • quote:

Aveo clasic almayın bence. 2011 olması daha iyi değil mi? Vergisi erken düşer. Ben mahsus 2011 aldım alel acele.

Hocam mahsuru yoksa bir soru yöneltmek istiyorum. İmzanızdaki "ben yandım, siz yanmayın" yazısı forumdaki bazı kişilere yönelik bir tepki midir, yoksa işin gerçekçi bir yönü mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

Aveo clasic almayın bence. 2011 olması daha iyi değil mi? Vergisi erken düşer. Ben mahsus 2011 aldım alel acele.

Hocam mahsuru yoksa bir soru yöneltmek istiyorum. İmzanızdaki "ben yandım, siz yanmayın" yazısı forumdaki bazı kişilere yönelik bir tepki midir, yoksa işin gerçekçi bir yönü mü var?

Tamamen forumdaki aveo düşmanlarına bir tepki ve kinayedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Şubat 2012; 23:50:06 >
  • yeni aveo ile birlikte verilen kullanma klavuzu ile resmi sitede yer alan kullanma klavuzları bazı hususlarda yetersiz gelmişti. göstergelerde bir ara pedala basan ayak işareti yanmıştı ve aracı çalıştıramamıştım. yabancı klavuzlarda ilk çalıştırmada debriyaja basılması gerektiğini gösteren bir ikaz olduğunu görmüştüm ancak bendeki klavuzda bu husus belirtilmemişti. sitede 2012 modellere ilişkin yeni klavuzlar yayınlanmış. zaman ayırıp okumak lazım.
  • benim araçda debriyaja basmaya gerek olmadan çalışıyor
  • Herkese merhaba, kayınbabam için araç bakıyoruz. Şu anki aracı megane 2 sedan dizel, yılda ortalama 20 bin km civarı yapıyorlar. Emekli insanlar oldukları için güçleri C sınıfı sedan dizellere yetmiyor ne yazık ki, maks 40 bin civarına çıkabiliyorlar. Bu nedenle bagaj ilk öncelik olduğundan dolayı Linea, Accent gibi araçlara bakmak zorunda kalıyoruz. Benim aklıma Linea, Accent bakana kadar Aveo sedan geldi. Dün bakmış aracı beğenmiş, özellikli donanımı çok hoşuna gitmiş, yarın da ben gidip bakacağım, sadece iç mekan genişliği megane göre biraz daha az gelmiş ki sınıf itibari ile normal. LTZ dizel için 40 bin e kadar inmişler ama modeli bilmiyorum 2011 mi 2012 mi. Aveo ların periyodik bakım aralığı nedir ayrıca yaklaşık ne kadar tutuyor mesela 10 bin veya 15 bin bakımı? Teşekkürler.
  • Paylasmadan edemedim AVEOcular size gelsin

http://siz.net/arabayi-muzik-aleti-olarak-kullanmak-videosu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominant123

ne kadar baksamda kar modunu göremedim araçta bir umut belki bi olayı vardır bilen arkadaş var mı? karda arabanın performansı çok kötü tabi bunda otomatk vites olmasıda sebeplerinden biri.

Karlı ve buzlu zeminde otomatik vites kolunun hemen yanında bulunan HOLD tuşuna basarsan araç direkt 3.viteste rahatça kalkış yapar. Daha sonra uygun vitese geçer.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yeni aveomla yolculuğum keyifli bir şekilde sürüyoru.
    Bugün interneti biraz taradım. Bütünleşik navigasyon+geri görüş kamerası+DVD multimedia tarzında teyp yerine monte edilmiş birşeyler baktım.
    Ama bir şey bulamadım.
    Böyle bir şey var mıdır? çıkmış mıdır?
    Fiyatı nedir?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Herkese merhaba, kayınbabam için araç bakıyoruz. Şu anki aracı megane 2 sedan dizel, yılda ortalama 20 bin km civarı yapıyorlar. Emekli insanlar oldukları için güçleri C sınıfı sedan dizellere yetmiyor ne yazık ki, maks 40 bin civarına çıkabiliyorlar. Bu nedenle bagaj ilk öncelik olduğundan dolayı Linea, Accent gibi araçlara bakmak zorunda kalıyoruz. Benim aklıma Linea, Accent bakana kadar Aveo sedan geldi. Dün bakmış aracı beğenmiş, özellikli donanımı çok hoşuna gitmiş, yarın da ben gidip bakacağım, sadece iç mekan genişliği megane göre biraz daha az gelmiş ki sınıf itibari ile normal. LTZ dizel için 40 bin e kadar inmişler ama modeli bilmiyorum 2011 mi 2012 mi. Aveo ların periyodik bakım aralığı nedir ayrıca yaklaşık ne kadar tutuyor mesela 10 bin veya 15 bin bakımı? Teşekkürler.

kesinlikle yeni aveo donanım üstünlüğü bakımından accent ve linea dan çok daha üstün ancak dizel linea az yaktığı iddia ediliyor donanımı boşverip az yakan ama sıradan bir araç olan lineaya yönelinebilir ama konfor, donanım, güvenlik, teknoloji bakımındansa aveo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

Herkese merhaba, kayınbabam için araç bakıyoruz. Şu anki aracı megane 2 sedan dizel, yılda ortalama 20 bin km civarı yapıyorlar. Emekli insanlar oldukları için güçleri C sınıfı sedan dizellere yetmiyor ne yazık ki, maks 40 bin civarına çıkabiliyorlar. Bu nedenle bagaj ilk öncelik olduğundan dolayı Linea, Accent gibi araçlara bakmak zorunda kalıyoruz. Benim aklıma Linea, Accent bakana kadar Aveo sedan geldi. Dün bakmış aracı beğenmiş, özellikli donanımı çok hoşuna gitmiş, yarın da ben gidip bakacağım, sadece iç mekan genişliği megane göre biraz daha az gelmiş ki sınıf itibari ile normal. LTZ dizel için 40 bin e kadar inmişler ama modeli bilmiyorum 2011 mi 2012 mi. Aveo ların periyodik bakım aralığı nedir ayrıca yaklaşık ne kadar tutuyor mesela 10 bin veya 15 bin bakımı? Teşekkürler.

kesinlikle yeni aveo donanım üstünlüğü bakımından accent ve linea dan çok daha üstün ancak dizel linea az yaktığı iddia ediliyor donanımı boşverip az yakan ama sıradan bir araç olan lineaya yönelinebilir ama konfor, donanım, güvenlik, teknoloji bakımındansa aveo :)

Linea ve aveo da 1.3 multijet motorlar bulunmaktadır. Az yakma konusunda anca kilo bir avantaj sağlayabilir. Bildiğim kadarı ile aveo lineadan daha hafif bir araç. Yani büyük ihtimal lineadan az yakar...

• Arkadaşın da dediği gibi motorlar aynı. Linea daha ağır bir araç. Yeni aveo ise yeni teknoloji ve alaşımlar sayesinde hem daha hafif, hem de sınıfının en güvenlisi.
  • Fiyatlara gene zam gelmiş.
  • Fiyatlara zamn geldi demişsiniz ama chevrolet sitesine giriyorum bir değişiklik yok?
  • Bu da benden...

• güzel espiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 12 Şubat 2012; 21:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

Paylasmadan edemedim AVEOcular size gelsin

http://siz.net/arabayi-muzik-aleti-olarak-kullanmak-videosu/

süpermiş...
  • GÜNCEL AVEO SEDAN FİYATLARI:
    Bayiden pazarlıksız alınmıştır. sıkı pazarlıkla biraz daha inebilir)
    -aveo sedan düz vites lt 1.4 benzinli 33500 lira. tüp isterseniz landirenzo tüpü garantiyi bozmadan 2200 liraya takıyorlar. toplam 35700 liraya tüplü sıfır.
    -aveo sedan düz vites lt 1.3 dizel 38500 lira siyah renk.

test sürüşü izlenimim;
    1.3 dizel lt düz vites test ettim.
    yakıt tüketimi 7.2 ortalama gösteriyordu. biraz fazla ama test aracının biraz hor kullanıldığını ve daha 450 kmde olduğunu hesaba katarsanız uzun yolda 4.5 litreyi zorlanmadan görür.
    bunu neye göre söylüyorsun derseniz, kullandığım fiorinodada aynı motor var ve o 5,5 litre civarı yakıyor şu an. ayrıca test süresince aveonun anlık yakıt değeri hiç 7 litreye varmadı.sakin kullanımla 5 litre civarında gezindi.
    aracın genel malzeme kalitesi iç mekanı güzel. bir accent blue modedaki sıradanlık yok.ki o 45 000 liraya yakın.
    bağajda lastik yeri var ama istepne yok. satıcının dediğine göre 2012 model hiçbir gm grubu aracında yokmuş, ben onun dediğini söylüyorum pek inanmadım.
    araç içine fazla gürültü alıyor. yalıtım yapılması lazım. bayiye giderken kullandığım fiorinoda bile içeri bu kadar ses girmiyor. ama alacaksanız dert etmeyin en fazla 1000 liraya yalıtımın kıralını yaptırırsınız.
    süspansiyon sert, ortalama bi süspansiyona sahip. fazla rahatlık bekliyorsanız yanaşmayın.

sonuç olarak alacaksanız bu fiyata çok güzel. ama aldığınız aracın ne olduğunu bilerek alın sonra yok süspansiyon sert , yok lastik yok, gürültü çok demeyin.

ne kadar para o kadar araba. bu paraya hundai 2 hava yastıklı era satıyor. ondan çok iyi bi araç.
    fiatın lineasıda tipsizliği nedeniyle benim kıyaslamamda başdan eleniyor.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.