Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede benzinli 1,4 lt var 8,5 gösteriyor suanda. 15 gunluk araba 2500 km de :)
  • @digital34

maşallah hocam Allah kaza bela vermesin ben daha 300 km yaptım yada yapmadım o civarda yani..yarımdan bir diş fazla depodaki benzin..

birde bu motor açma diye tabir edilen olay.. servisteki abilerimede sordum bu araçtaki motor için öyle birşeye gerek yok diyorlar..forumda da hantal kalır diyorlar genelde ben aracın ataklığından memnunum ama..bu araç için deneyen olumlu sonuç alan var mı ki acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

quote:

100 km'nin yanında 8.2 yazıyor çok şaşırdım açıkçası şehir içinde 8.2 yakmasına

çok fazla bi yanlışlık olmasın benim araç bile okadar yakmıyor gosso aracı hangi devir aralığında kullanıyorsun.

valla babam dükkan ev arası kullanıyor günde 10-15 km yol katediyor. babam Sabah düşük devirde kullanıyor olabilirde akşam eve gelirken basıp geliyor benzin deposuda yarıda şu an.Bugün bir daha bakayım dedim yine 8.2 yazıyor 1.3 dizel motorun bu kadar yakması çok saçma değil mi ? acaba yarın sanayiye gotursem mi bu araba konusunda çok hassasımda(aynı şekil babamda)

bu arada araba 1700 kilometredeymiş 3.5 ayda 1700 kilomete ne kadar az kullandıgımızı siz düşünün

benim tavsiyem birde kendin ölçmen aracı fulle 300 km falan olunca tekrar fulle bakalım fark çıkacakmı bilgisayarla arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

@digital34

maşallah hocam Allah kaza bela vermesin ben daha 300 km yaptım yada yapmadım o civarda yani..yarımdan bir diş fazla depodaki benzin..

birde bu motor açma diye tabir edilen olay.. servisteki abilerimede sordum bu araçtaki motor için öyle birşeye gerek yok diyorlar..forumda da hantal kalır diyorlar genelde ben aracın ataklığından memnunum ama..bu araç için deneyen olumlu sonuç alan var mı ki acaba??

ben memlekete gittim geldim kafadan 2,000 km yolda gitti zaten. motor açma olayı sanırım var bunlarda. benm arabanın ki açıldı gerçekden hissediyorum. araba yerinde duramıyor. kalkışı falan ilk zamanki gibi degil.
  • hocam açıldı derken siz kulllandıkça mı oldu yoksa zorladınız mı deviri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

hocam açıldı derken siz kulllandıkça mı oldu yoksa zorladınız mı deviri..

memlekete giderken 150 nin aşagısına inmedim bi ara 196 197 ye kadar çıktım.. biraz zorlar gibi oldum ama açıldı baya hissediliyo
  • Bence zorlayarak açmayın. Zamanla zaten açılıyor. Erkenden aşındırmaya, yıpratmaya gerek yok. Ara sıra kurumları ve çapakları atsın diye yüksek devir çevirirseniz yeterli. Onu da zaten sollamalarda filan vites düşürüp gazlayarak yaparsınız. Benim araç 4000den sonra yavaş yavaş açıldı. Şuan ilk haline göre %10 civarı bir fark hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Temmuz 2012; 21:34:19 >
  • 2009 model aveo aldım aldığımda galeri bana arabanın 1.2 s olduğunu söyledi fakat arabamda çift hava yastığı ve abs var birtek kumandalı merkezi kilitleme yok manuel olarak anahtarla açıyorum kapıyı ama 4 kapıda açılıyor tek çevirişte şimdi benim araba tam oalrak hangi seri bilgi verebilirmisiniz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecem53

2009 model aveo aldım aldığımda galeri bana arabanın 1.2 s olduğunu söyledi fakat arabamda çift hava yastığı ve abs var birtek kumandalı merkezi kilitleme yok manuel olarak anahtarla açıyorum kapıyı ama 4 kapıda açılıyor tek çevirişte şimdi benim araba tam oalrak hangi seri bilgi verebilirmisiniz ???

ruhsatında yazabilir belki bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

quote:

quote:

quote:

sağolun arkadaşlar bir an 31 bin tlyi görünce şaşırdım meğersem benzinli fiyatıymış 1.3 motor diye hız yapamassınız diyenler oluyordu bugün 143 yaptım kedi gibi araba maşallah yağ gibi akıyor allah nazarlardan saklasın

Âmin hocam.
    Bende bı ara 166 gördüm araba gidiyor yani

sizinki 75 bg sanırım çekiş ve ş.içi tüketim değerleri nasıl.

evet aracım 75 bg.
    klimayı açana kadar hiç 75 bg olduğunu farkettirmiyor.ama klimayı açınca kalkışlarda çok zorluyor beni resmen stop edecek duruma geliyor.
    ş.içi 100km de 5-6 litre yakıyor

merhaba 75 bg dizelin şehir içinde klima performansı nasıl
    bu sıcak yaz günlerinde dur kalklarda soğutabiliyor mu teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aygun02

quote:

quote:

quote:

quote:

sağolun arkadaşlar bir an 31 bin tlyi görünce şaşırdım meğersem benzinli fiyatıymış 1.3 motor diye hız yapamassınız diyenler oluyordu bugün 143 yaptım kedi gibi araba maşallah yağ gibi akıyor allah nazarlardan saklasın

Âmin hocam.
    Bende bı ara 166 gördüm araba gidiyor yani

sizinki 75 bg sanırım çekiş ve ş.içi tüketim değerleri nasıl.

evet aracım 75 bg.
    klimayı açana kadar hiç 75 bg olduğunu farkettirmiyor.ama klimayı açınca kalkışlarda çok zorluyor beni resmen stop edecek duruma geliyor.
    ş.içi 100km de 5-6 litre yakıyor

merhaba 75 bg dizelin şehir içinde klima performansı nasıl
    bu sıcak yaz günlerinde dur kalklarda soğutabiliyor mu teşekkürler

klimanın performansından memnunum dışarı 45 derece olduğu halde içeride bunu farketmiyorum

• Kolay gelsin. Ben ankaradan yeni AVEO '' HB 1.4 16V LTZ AT '' arabayı en fazla 34,877 TL almayı düşünüyorum.

Tavsiye eder misiniz bu modeli ya da chewyi?

Ayrıca Yeni aveo hatcbacklerde sadece 2 kapı mı var? 4 kapı yeni aveo hatcback yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyara -- 24 Temmuz 2012; 12:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyara

Kolay gelsin. Ben ankaradan yeni AVEO '' HB 1.4 16V LTZ AT '' arabayı en fazla 34,877 TL almayı düşünüyorum.

Tavsiye eder misiniz bu modeli ya da chewyi?

Ayrıca Yeni aveo hatcbacklerde sadece 2 kapı mı var? 4 kapı yeni aveo hatcback yok mu?

bu arabanın 2 kapılısı satılmıyor.Bu konu zaten arabanın tavsiye edilmesi ve bilgi paylaşımı üzerine.
  • satılmıyor derken yani yeni aveo hactback 4 kapılı var mı? internet sitesinde sadece 2 kapı gözüküyor. yoksa toptan mı satılmıyor bu model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyara

satılmıyor derken yani yeni aveo hactback 4 kapılı var mı? internet sitesinde sadece 2 kapı gözüküyor. yoksa toptan mı satılmıyor bu model?

Dikkatli bakarsanız 4 kapılı olduğunu anlarsınız. Arka kapı kolu üstte camın orda gizli. Yeni clio 4 'de aynı şekilde çıkacak. Hatta onun da hız göstergesi dijital olacak.
  • Tamamdır teşekkürler gördüm. Bence bu fiyata bu özellikler bu tip oldukça iyi ve şu an c3 ve corsayı aklımda geçti gibi bu araç. Almaya yakınım iyi bu iyi sanırım.
  • herkeze iyi günler,biliyorum herkez fiyat araştırması yapıyor,sürekli aynı sorular soruluyor ama aldığımız fiyatın nasıl olduğunu tecrübeli arkadaşlardan öğrenmekten daha doğru bir yol yok...AVEO LTZ 1.3 OPAK BEYAZ farklı şehirden alacağım için ruhsat,plaka vs. masrafları hariç 38600 tl.Masraflarınyaklaşık 500 tl olduğunu öğrendim.Kaporo vermek üzereyim,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardemsu

herkeze iyi günler,biliyorum herkez fiyat araştırması yapıyor,sürekli aynı sorular soruluyor ama aldığımız fiyatın nasıl olduğunu tecrübeli arkadaşlardan öğrenmekten daha doğru bir yol yok...AVEO LTZ 1.3 OPAK BEYAZ farklı şehirden alacağım için ruhsat,plaka vs. masrafları hariç 38600 tl.Masraflarınyaklaşık 500 tl olduğunu öğrendim.Kaporo vermek üzereyim,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

sedanmı hb mi
  • sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardemsu

sedan

bence iyi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.