Şimdi Ara

2012 CHEVROLET AVEO (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
14
Favori
163.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerli79

quote:

Orijinalden alıntı: Gosso

sağolun arkadaşlar bir an 31 bin tlyi görünce şaşırdım meğersem benzinli fiyatıymış 1.3 motor diye hız yapamassınız diyenler oluyordu bugün 143 yaptım kedi gibi araba maşallah yağ gibi akıyor allah nazarlardan saklasın

ş.içi tüketimler nasıl?

Vallaha ankara şehir içi 4.6lt değerlerine ulaştım aracım 10binde,,,
    Bir depo 950km,,,

Şehir dışı bilgisini de sizlerle paylaşacağım ilk deneyimimden sonra :D

Ayrıca bilgi vermek isterim 1.3 LT modelini park sensörü ve philips xenon kit hediyeleri ile birlikte 35.750ye aldım...

Bu fiyat üzerinden pazarlık yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csselim -- 24 Temmuz 2012; 21:10:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: csselim

quote:

quote:

sağolun arkadaşlar bir an 31 bin tlyi görünce şaşırdım meğersem benzinli fiyatıymış 1.3 motor diye hız yapamassınız diyenler oluyordu bugün 143 yaptım kedi gibi araba maşallah yağ gibi akıyor allah nazarlardan saklasın

ş.içi tüketimler nasıl?

Bir depo 950km,,,

Ayrıca bilgi vermek isterim 1.3 LT modelini park sensörü ve philips xenon kit hediyeleri ile birlikte 35.750ye aldım...

sedan mı hb miydi sizin aracınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadecem53

2009 model aveo aldım aldığımda galeri bana arabanın 1.2 s olduğunu söyledi fakat arabamda çift hava yastığı ve abs var birtek kumandalı merkezi kilitleme yok manuel olarak anahtarla açıyorum kapıyı ama 4 kapıda açılıyor tek çevirişte şimdi benim araba tam oalrak hangi seri bilgi verebilirmisiniz ???

yeni aveo değil aveo clasic 1.2 s
  • quote:

2012 Nisan ayında 1.3 ltz aveo sedanı 40 kusüre almıştık yukardaki arkadaşlar 31 bin tl felan demiş fiyatlarımı düştü
    arkadaşlar benim aracıma yedek lastik koymamışlar onun yerine elektronik pompa ve pompaya takılan ilaç vermişler. lastik patlarsa pompa aracılıgı ile bu ilacı lastige enjekte ediyomusuz kendisi tamir oluyormuş. size verdilermi yedek hissetme ? bu arada aracı haziranda aldım 1,4 lt sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 25 Temmuz 2012; 16:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

arkadaşlar benim aracıma yedek lastik koymamışlar onun yerine elektronik pompa ve pompaya takılan ilaç vermişler. lastik patlarsa pompa aracılıgı ile bu ilacı lastige enjekte ediyomusuz kendisi tamir oluyormuş. size verdilermi yedek hissetme ? bu arada aracı haziranda aldım 1,4 lt sedan

yenilerin hepsi bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: sadecem53

2009 model aveo aldım aldığımda galeri bana arabanın 1.2 s olduğunu söyledi fakat arabamda çift hava yastığı ve abs var birtek kumandalı merkezi kilitleme yok manuel olarak anahtarla açıyorum kapıyı ama 4 kapıda açılıyor tek çevirişte şimdi benim araba tam oalrak hangi seri bilgi verebilirmisiniz ???

yeni aveo değil aveo clasic 1.2 s

araç 1.2 S değil SE modeli.S lerde tek hy olur ve ABS olmaz.Yani aracınız 1.2 SE modeli...
  • quote:

quote:

quote:

ş.içi tüketimler nasıl?

Bir depo 950km,,,

ş.arası bir depo ile 1200-1300 km yaparsınız herhalde.Maaşallah.Nazar değmesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kardemsu

sedan

bence iyi

bence de iyi fiyat.fiyatta daha fazla inmiyorlar ise hediye almaya bakın.karter koruma hediye çeki vs.
  • bizim arabada park sensörü yağmur sensörü felan yok 1.3 ltz'de bu özellikler yok mu ? hala arabayı tam çözebilmiş değilim
  • quote:

bizim arabada park sensörü yağmur sensörü felan yok 1.3 ltz'de bu özellikler yok mu ? hala arabayı tam çözebilmiş değilim

normal şartlarda arka park sensörü LTZ modellerde fabrika çıkışlı olması gereken bir özellik. ilginç dogrusu. aldıgınız yerle bir görüşün derim.
  • Geçen pazar avea bayisine gittim bana orta paket için 38.250 fiyat çektiler. 1.3 dizel

Sizce fiyatı nasıl ayrıca şehir içi /ş.dışı tüketimi nasıl ?
    bu aracı kullanan arkadaşlar aldıklarından memnunlarmı ?
    Bayramdan sonra almayı düşünüyorum sizze iyi bir karar mı ?
  • bende benzinlinin orta modeli var.. oldukca memnunum. istediklerimin fazlasını larşılıyor araç. fakat dizel için bisey diyemem..yalnız bir arkadas yolda giderken hava yastıkları patlamış kendi kendine.. ölümden dönmüşler. chevrolette dava açtı. acaba diyorum bizdede olurmu bu tarz sorunlar..dikkat etmek lazım.
  • Allah esirgemiş hocam bende gördüm o arkadaşı sorunu kullanıcıya yüklerlerse çok ayıp ederler..Bende de 1,4 lt var klimayı açınca araba ölüyor ya 2500 devir sonrası gaza yüklenince araba tekliyor gibi kesik kesik gidiyor yani tam anlatamadım ama... Niye böyle yapıyor anlamış değilim sinirimden kullanmadım gecen 44 45 derece sıcaklıkta
    Bugün silecek hortumu yine çıkmış deli oldum..
  • quote:

quote:

bizim arabada park sensörü yağmur sensörü felan yok 1.3 ltz'de bu özellikler yok mu ? hala arabayı tam çözebilmiş değilim

normal şartlarda arka park sensörü LTZ modellerde fabrika çıkışlı olması gereken bir özellik. ilginç dogrusu. aldıgınız yerle bir görüşün derim.

vallaha benim bildiğim park sensörü direksiyonun arkasında alarmın oldugu yerde olmuyor mu ? işte orada öyle birşey yok. Yol bilgisayarından mı giriyoruz acaba park sensörüne

yada fotografı varsa birisi göstersin cok makbule geçerr

• quote:

quote:

quote:

vallaha benim bildiğim park sensörü direksiyonun arkasında alarmın oldugu yerde olmuyor mu ? işte orada öyle birşey yok. Yol bilgisayarından mı giriyoruz acaba park sensörüne

geri vitese takınca park sensörü otomatik devreye giriyor arkadaşım herhangi bi gösterge falan yok..

• teşekkürler hocam. bazı park sensörleri kameralı oluyorya ondan mı diye şüpheye düştüm sağolasn tekrar
  • quote:

quote:

quote:

arka tamponunuza bakın . yuvarlaklar olması lazım 4 5 tane.. işde onlar park sensörü. eger onlar yoksa arka park sensörünüzde yok demekdir. direksiyonda degil yani :)

• karter koruma yaptıran var mı abiler. Bugün bana 175 lira fiyat verdiler pahalı geldi biraz.. yaptırmak istiyorum fakat bu parça fabrikada niye yapılmamış bir zararı mı var araca ?
  • quote:

quote:

quote:

ş.içi tüketimler nasıl?

Bir depo 950km,,,

bugün test sürüşü için gittim, bana verdikleri en son rakam 38 bin oldu aveo sedan 1,3 dizel beyaz LT yani baz modelin bir üstü, nasıl fiyat olarak uygunmu acaba, pazartesi alma ihtimalim yüksek

• hocam fiyat fena değil. biraz da hediye iste bagaj havuzu, karter muhafaza, arka park sensörü bunları verdiklerini duydum. bu konuda biraz israrcı ol. hadi hayırlısı bakalım. darısı başıma:))
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.