@hozturan, 9 Kasım geçti, bayilerde 2012 Civic yok... @ababa2307 şimdi iskenderi kazandı mı, yoksa kazandibi mi?:) Ababa kaybettiyse, İskender mi kazandı? Gerçi iddia LPG olayıyla ilgili gibiydi ama topik başlığına bakılırsa tartışmaya açık. Ababa'nın neye "yok deve" dediğine bağlı bir grilik söz konusu:) Sabah sabah amma fitneyim
quote:
Orijinalden alıntı: Sınırda
arkadaşlar honda oyle her arabaya takmıyor bu lpgyi heveslenmeyin hemen ben aradım bu garanti işi ne olacak diye diyorlarki bayiden sıfır alacaksın arabayı o anda taktıracaksın yok aldın arabayı sonra taktırayım dedin takamayız garanti biter diyorlar benim arabada lpg var bayiniz taktı ne olacak diyorum yok olmaz diyorlar yani o iş yaş biraz.
Alıntı yaptığım mesajdaki bilgi doğru ise; demek ki fabrikadan LPG montajlı halde çıkmayacak. Yetkili servislerde satış işlemi yapılıp plakası takıldıktan sonra LPG montajı gerçekleşecek. O zaman DV mesajım doğrulanıyor ve Skenderi ben kazanıyorum
Yok, eğer fabrikadan LPG sistemi takılı olarak gelirse, o zaman ısmarliyciz artık....
Bugün arabama 20000 km bakıma gittim (338,00 tl bayıldım) servis çalışanları ile yeni civic konusunda biras sohbet ettik.
-Yeni kasanın geçtiğimiz günlerde bayiie fabrika tarafından tanıtım amacıyla birkaç günlüğüne geldiğini
-Eski kasanın daha sportif görüntüsü olduğunu
-Yeni kasanın motorunun biras daha gelistirildiğini
-Parksensörü yamur sensörü arka görüş kamerasının mevcut olduğunu
-İç yaşam alanını aynı, bagajın daha derin olduğunu
-Yoldaki gidişhatını eski kasaya göre daha çok beyendiklerini
-LPG nin isteyen bayilere dönüşüm istasyonu kurulacağını (benim gittiğim bayide LPG dönüşüm istasyonu çalışamalarının 3 haftaya biteceği ve hemen dönüşümlere başlacağı söylendi) iseyene dışarıdaki BRC takılan yerlerde sistemin takılacağı, yetkili servisin dışındaki diğer dönüşüm istasyonlarında takılan parçaya ilaveten başka parçaları ihtiva edeceğinive parçaların fabrikadan geleceği, bu uygulamanın 0 km araçlara garanti kapsamında olcağını
-Benim araca servis kendisin garanti vereceğini söyledi.
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
quote:
Orijinalden alıntı: Sınırda
arkadaşlar honda oyle her arabaya takmıyor bu lpgyi heveslenmeyin hemen ben aradım bu garanti işi ne olacak diye diyorlarki bayiden sıfır alacaksın arabayı o anda taktıracaksın yok aldın arabayı sonra taktırayım dedin takamayız garanti biter diyorlar benim arabada lpg var bayiniz taktı ne olacak diyorum yok olmaz diyorlar yani o iş yaş biraz.
Alıntı yaptığım mesajdaki bilgi doğru ise; demek ki fabrikadan LPG montajlı halde çıkmayacak. Yetkili servislerde satış işlemi yapılıp plakası takıldıktan sonra LPG montajı gerçekleşecek. O zaman DV mesajım doğrulanıyor ve Skenderi ben kazanıyorum
Yok, eğer fabrikadan LPG sistemi takılı olarak gelirse, o zaman ısmarliyciz artık....
HONDA zaten BRC ile anlaşma yapıyor arkadaşlar fabrikadan gelmeyecek bayiden sıfır aldığınız arabaya bayi takacak ve öyle garanti bozulmayacak.
Arkadaslar merak ettigim hondanin hic dizel binek araci varmi valla sastim kaldim neden dizel sokmuyorlar piyasaya valla yer gok dizel artik bendeki de benzinli civic arac keyifli ama gozum hep yakitta maksimum lamba yandiginda 420 falan yapiyor lambada yaninca biraz risk alsan 450 falan nerdeyse 200 tlye valla dizel ayni fiyata nerdeyse 1000 km yapiyor fuluance edc otomatik sanziman aslinda benzinli ve otomatik bir araca gore belkide normal ama bu yakit fiyatlari insanin canini sikiyor eninde sonunda devir az yakanlarin ve cok kacanlarin 200 tlye 1000 km varin siz dusunun honda boyle bir motorla piyasaya girse ahhhhhh honda ahhh....
sel falan bahane bunlar bu modeli kolay kolay değiştirmezler çıkardıkları en sağlam model bu zaten satış rakamlarından da belli
kia-hyundai vs sel deprem demeden sürekli araç getiriyor. Belkide sel sadece civicleri alıyordur...
Başlık açarken azıcık geriye dönük emsallere bakılsa anlaşılır zaten.. Güncel civic hatchack kasa yeni yıl sonrasında bayilere dağıtılmıştı. Araç zaten Frankfurt'da basına tanıtıldı, şunun şurasında ne kadar zaman geçti ki ? Daha önce Civic Sedan için yine forumda Temmuz'da bayilerde olacak diyen arkadaşlar vardı. Ben şubat ayından önce Civic hatchback beklemiyorum showroomlarda, akabinde nisan ya da mayıs gibi Civic sedan bayilerde olabilir. Ki hala Civic sedan gizemini koruyor avrupa için.
quote:
Orijinalden alıntı: Roque_Jn
Başlık açarken azıcık geriye dönük emsallere bakılsa anlaşılır zaten.. Güncel civic hatchack kasa yeni yıl sonrasında bayilere dağıtılmıştı. Araç zaten Frankfurt'da basına tanıtıldı, şunun şurasında ne kadar zaman geçti ki ? Daha önce Civic Sedan için yine forumda Temmuz'da bayilerde olacak diyen arkadaşlar vardı. Ben şubat ayından önce Civic hatchback beklemiyorum showroomlarda, akabinde nisan ya da mayıs gibi Civic sedan bayilerde olabilir. Ki hala Civic sedan gizemini koruyor avrupa için.
Avrupada civic sedan yok zaten arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
quote:
Nasıl Civic sedan yok ... Araba tanıtılacak, satışa sunulacak.. Ben ne diyorum orada; Civic Sedan'ın Avrupa'da satışa sunulacak kasası henüz resmiyet kazanmadı diyorum. Benim yukarıdaki alıntımı çıkarsan senin şu yazdığından, Avrupa'da Civic Sedan diye bir araba satılmıyor ki, o ne biçim bir arabadır yorumu çıkar.
quote:
quote:
quote:
Nasıl Civic sedan yok ... Araba tanıtılacak, satışa sunulacak.. Ben ne diyorum orada; Civic Sedan'ın Avrupa'da satışa sunulacak kasası henüz resmiyet kazanmadı diyorum. Benim yukarıdaki alıntımı çıkarsan senin şu yazdığından, Avrupa'da Civic Sedan diye bir araba satılmıyor ki, o ne biçim bir arabadır yorumu çıkar.
Avrupada Civic hb satılıyor.
Eski kasa sedanlar hybrid olarak satılıyordu zaten.
Avrupada bir tek İspanya bizim gibi sedan hastası.
Civic dendiği zaman hb versiyonu anlıyor Avrupalılar.
Bu açıdan Avrupada civic sedan yok.
Bizde üretilen sedanlar Azerbaycan'a, Çin'e vb satıldı.
quote:
quote:
quote:
quote:
Avrupada Civic hb satılıyor.
Eski kasa sedanlar hybrid olarak satılıyordu zaten.
Avrupada bir tek İspanya bizim gibi sedan hastası.
Civic dendiği zaman hb versiyonu anlıyor Avrupalılar.
Bu açıdan Avrupada civic sedan yok.
Bizde üretilen sedanlar Azerbaycan'a, Çin'e vb satıldı.
Sen şimdi isimemi takılıyorsun burada ? Civic Hatcback dışında benim sedan dediğim Avrupalıların hybrid dediği, yakıt olarak hybrid, dizel ya da benzin farketmez, bir kasa diyeyim o zaman.. Bu araba Avrupa'da satışa sunulacak değil mi? Çok boş bir muhabbet oldu bu.. Ben burada sedan tasarımlı kasadan bahsediyorum.
quote:
Sen şimdi isimemi takılıyorsun burada ? Civic Hatcback dışında benim sedan dediğim Avrupalıların hybrid dediği, yakıt olarak hybrid, dizel ya da benzin farketmez, bir kasa diyeyim o zaman.. Bu araba Avrupa'da satışa sunulacak değil mi? Çok boş bir muhabbet oldu bu.. Ben burada sedan tasarımlı kasadan bahsediyorum.
@ Roque_Jn
1. Avrupada civic sedan yok.
2. Civic'in Avrupa versiyonu dediğin araç Civic hb'dir zira başta Japonya ve Amerikada olmak üzere Civic sedan var (bir de bizde).
3. Eski kasada civic sedan hybrid vardı, mevcut kasada ve gelecek kasada o da yok. Yani Civic sedan hiç bir formuyla Avrupada satılmıyor. Hybrid olarak da CRZ-Jazz ve Insight var.
4. İsme mi takılıyorsun dediğin şeyi neden küçümsüyorsun ki? Avrupa için civic sedan gizemini koruyor demişsin, ben de Avrupa için Civic sedan denilen bir araç olmadığını yazmışım düzgünce. Alınacak, kırılacak, kızacak, büyütecek bir durum yoktu yazdığımda. Bilakis teşekkür etmeni beklerdim.
5. Bu vesileyle çok boş muhabbet oldu dediğin ifaden için önce kendi yazdıklarına bakmanı dilerim.
Kal sağlıcakla.
Senin dediğin olsun canım kardeşim.. Ben o zaman şöyle değiştiriyorum;
Arkadaşlar Civic XYZ kod adlı, tasarımı bizim sedan dediğimiz araçları benzeyecek, ve Avrupa'da sadece bizim ülkemizde satılacak ki o da HALUK23 arkadaşın iddasıdır, araç gizemini koruyor..
Haluk dostum bu arada bu iddayıda ilk kez senden duyduğum için kaynak istiyorum, önemli bir idda bu ve daha önce hiç bir yerde duymadım.. "Avrupa'da sedan tasarımlı Civic olmayacak.."
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme