fiyat ucuz diye alıyorsun. 100km'de 2 litre benzin fazla yaksa 50bin km de yaklaşık 5bin tl fazla benzin parası ödüyorsun, ucuz etin yahnisi oluyor. Japonlara bakın derim, çok daha ekonomikler. 3bin 5bin fazla ama ona göre de artıları var.
Hayırlı uğurlu olsun.
teşekkürler enpisagor herkes fiyatın iyi oldugunu söylüyor babam için aldım zaten...yıllık en fazla yapacağı 7 8 bin km dir...vergiden de ekonomik....
f/p gayet iyi hayırlı olsun. benimde aklımı kurcalıyor bu araç. 2003 den beri ailede son kasa vectra var ilki sıfırdı ekonomi nedeniyle satıldı 1.5 sene sonra aynından tekrar alındı memnunuz yani.
hayırlı olsun, iyi bir tercih.
+ESP iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: uurum
lpg düşünmüyorsanız o araca bulaşmayın derim. Ayrıca yüzü çok eskidi. Biraz daha fazla verip daha iyi motora sahip bir araç alın derim.
7 - 8 bin km için lpg takılmaz. öğretmensiniz galiba ben de öğretmenim ve 2 arkadaş corsa aldı. biri benzin biri imzamdaki araç. tavsiyeler sizin kriterlerden uzak gibi duruyor. kocaman araç tavsiye edenler olmuş. araç kasa değiştirecek ancak daha en az 1 yıl var. ve bu araçlar fiesta gibi zaten güzel kasaları var. (bana göre tabi)
hocam hangi bayiden aldın? biz de alalım.
erdemir opel ama satış müdürü bi arkadaşın tanıdığıydı yoksa hiç bi bayi bu fiyatı vermedi çok araştrdım en uygun burası verdi fiyat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme