Bildirim
2012 corsa essentıa manuel 28150...fiyat nasıl sizce?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
opelde 2 aydır müthiş kampanya var. -
yani fiyat geçen aylara göre iyi mi acaba?quote:
Orijinalden alıntı: elcas
opelde 2 aydır müthiş kampanya var. -
iyi almışsınız yahuquote:
Orijinalden alıntı: a_eren
yani fiyat geçen aylara göre iyi mi acaba?
Alıntıları Göster -
Arkadaşımda da bu araçtan var. LPGsiz binilmez. Özellikle şehir içinde benzini içiyormuş. Tabi küçük bir ilçede yaşıyorsanız sıkış trafik de olmayacağından ideal diyebiliriz. -
İyi fiyat, iyi tercih... Ama yakıt tüketimi özellikle klima devredeyken yüksek süratte 1.6 araçları geçiyor... O fiyatlara ancak 1.0 Yaris veya 1.2 Punto gibi araçlar alabilirdiniz. Kısaca; hayırlı olsun... -
Fiyat listesinde 28.632 yazıyor. Kampanyalı fiyat olduğunu düşünürsek hediyelerle iyi duruyor. Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: korfezgunesi
Arkadaşımda da bu araçtan var. LPGsiz binilmez. Özellikle şehir içinde benzini içiyormuş. Tabi küçük bir ilçede yaşıyorsanız sıkış trafik de olmayacağından ideal diyebiliriz. -
bence fiyat iyi bu aracı 28 bin tl altına ve bu hediyelerle alabilen yoktur sanırımquote:
Orijinalden alıntı: Ykaraca
Fiyat listesinde 28.632 yazıyor. Kampanyalı fiyat olduğunu düşünürsek hediyelerle iyi duruyor. Hayırlı olsun.
Alıntıları Göster -
Gayet iyi.quote:
yani fiyat geçen aylara göre iyi mi acaba?
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun,güle güle kullanın... -
Kazasız belasız günlerde sürsün. Fiyatı gayet iyiquote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Gayet iyi.
Hayırlı olsun,güle güle kullanın...
Alıntıları Göster -
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim....sağolun...daha güzelleri sizlerin olsun...quote:
Orijinalden alıntı: Avianca787
Kazasız belasız günlerde sürsün. Fiyatı gayet iyi
Alıntıları Göster -
fiyat gayet iyi, bende opel corsa 1.3 dizel enjoy için 37 bin tl fiyat aldım sizse nasıl?quote:
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim....sağolun...daha güzelleri sizlerin olsun...
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun, o paraya alınacak en iyi aracı almışsınızquote:
Orijinalden alıntı: muzaffersan
fiyat gayet iyi, bende opel corsa 1.3 dizel enjoy için 37 bin tl fiyat aldım sizse nasıl?
Alıntıları Göster -
muzaffersan arkadaşım bizim bi öğretmen arkadaş mayıs sonunda 1.3 enjoy aracını 36 bine aldı...hem de park sensorü ,karter muhafaza ,boya koruma gibi hediyeleri de aldı...biraz daha pazarlık yapılabilir 37 bin üzerinden....quote:
Orijinalden alıntı: 1193
hayırlı olsun, o paraya alınacak en iyi aracı almışsınız
Alıntıları Göster -
fiyat çok iyi ben 1.5 ay önce sorduğumda 30.632 fiyat vermişti ve jant yoktu, sanıyorum ki yeni kasa geleceği için fiyatı aşağı çekmiş durumdalar, hayırlı uğurlu olsun.quote:
muzaffersan arkadaşım bizim bi öğretmen arkadaş mayıs sonunda 1.3 enjoy aracını 36 bine aldı...hem de park sensorü ,karter muhafaza ,boya koruma gibi hediyeleri de aldı...biraz daha pazarlık yapılabilir 37 bin üzerinden....
Alıntıları Göster -
quote:
muzaffersan arkadaşım bizim bi öğretmen arkadaş mayıs sonunda 1.3 enjoy aracını 36 bine aldı...hem de park sensorü ,karter muhafaza ,boya koruma gibi hediyeleri de aldı...biraz daha pazarlık yapılabilir 37 bin üzerinden....
teşekkür ederim biraz daha bastırsam iyi olucak :)) -
lpg düşünmüyorsanız o araca bulaşmayın derim. Ayrıca yüzü çok eskidi. Biraz daha fazla verip daha iyi motora sahip bir araç alın derim.quote:
Orijinalden alıntı: muzaffersanquote:
teşekkür ederim biraz daha bastırsam iyi olucak :))
Alıntıları Göster
-
cruze hatcback bana daha mantıklı geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: uurum
lpg düşünmüyorsanız o araca bulaşmayın derim. Ayrıca yüzü çok eskidi. Biraz daha fazla verip daha iyi motora sahip bir araç alın derim.
Alıntıları Göster
33 den başlıyor liste fiyatı 30 'a alınabilir sanırım. -
Fiyat gayet iyi hayırlı olsun aracınız.quote:
Orijinalden alıntı: ffate
cruze hatcback bana daha mantıklı geliyor.
33 den başlıyor liste fiyatı 30 'a alınabilir sanırım.
Alıntıları Göster
Opel astra clasicleri ve corsaları ellerinden çıkarmak için büyük indirim yaptı opel yeni kasasını merak ediyorum corsanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: uurum
lpg düşünmüyorsanız o araca bulaşmayın derim. Ayrıca yüzü çok eskidi. Biraz daha fazla verip daha iyi motora sahip bir araç alın derim.
Aynen katılıyorum.
Benzer içerikler
- mitsubishi l200 yakıt tüketimi yorumları
- renault latitude en dolu paketi hangisi
- zayıf akü nasıl şarj edilir
- ev alırken eft limiti
- honda civic fd6 multimedya tavsiye
- volkswagen tayron
- zeekr türkiye fiyat listesi
- renault espace 2024
- 2021 sıfır araba fiyatları
- ford puma 2024 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X