Şimdi Ara

2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha ekim ayında aldığım arabama park halinde birisi vurup kaçmış ve arka tamponu resimlerde görüldüğü hale getirmiş. Başına böyle bir durum gelen kimse var mı acaba ? En saglıklı bir şekilde nasıl yaptırabilirim ? Tamponu olduğu gibi değiştirmek bir çözüm ama o zaman da satarken sanki arkadan kazalı gibi görünmes[inden çekiniyrum :(

Teşekkürler şimdiden

2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı 2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı 2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı

• Geçmiş olsun.

Çektirme yapıp, tampon tamircisine gidecek. Ardından lokal boya yaparlar.
    Koskonuz ile görüşün, mini onarım hakkınız karşılıyor ise ile kaskoyu delmeden ve para ödemeden yaptırabilirsiniz.
  • Hocam bilgilendirme için çok teşşekür ederim. Umarım dediğiniz gibi tamiratı mümkündür. Iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabatron

Hocam bilgilendirme için çok teşşekür ederim. Umarım dediğiniz gibi tamiratı mümkündür. Iyi günler.

Mümkündür diye düşünüyorum, çünkü sanayide her türlü tamiratı yapan tampon ustaları var. Çözülmeyecek bir şey değil.

Çözüm sonucunu tekrar paylaşırsanız konuya örnek ve bilgi olur. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: zabatron

Hocam bilgilendirme için çok teşşekür ederim. Umarım dediğiniz gibi tamiratı mümkündür. Iyi günler.

Mümkündür diye düşünüyorum, çünkü sanayide her türlü tamiratı yapan tampon ustaları var. Çözülmeyecek bir şey değil.

Çözüm sonucunu tekrar paylaşırsanız konuya örnek ve bilgi olur. Teşekkürler.

Umarım dediğiniz gib olur hocam. Yılbaşı tatilinden sonra yaptıracağım. Tamir süresini/ücretini ve aracın son halini yine burdan paylaşırım.
    Teşekkürler
  • merhaba,
    aracınızı yaptırdınız mı?

geçen hafta hafif çapta maalesef bir kazam oldu, park yerinden akşam saatinde aynı anda başka araçla çıkınca birbirimizi görmedik ve arka tamponlarımız çarpıştı.. benimki çarpışmanın etkisiyle sol tekerin üstündeki tırnakları çıktı ve farın altından 5-10 cm kırıldı. ankarada bir plastik tamir yapan ustaya götürdüm ve güzelce tamir etti. başka yere servise götürsem belkide tampon değişsin diyeceklerdi bilemiyorum. ama gayet güzel oldu. aklınızda bulunsun büyük çapta bir bir hasarı bile tamir edebiliyorlarmış hemen değiştirmeyin derim.
    hepinize kazasız günler dilerim dikkat çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipolu -- 22 Ocak 2015; 11:51:39 >

• cumartesi bende arka tampon sağ alt köşede 15 cm yırtık vardı autoking'te yaptırdım. kaputta ezikler filan vardı.Boyasız düzeltme yaptırdım. bu mini onarım güzel bişey. araba süper oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbeler -- 22 Ocak 2015; 14:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Jetta Ön kol Dayama
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tampon gıbı parçaların degısimi kesınlıklen plastık olduğu ıcın etkilemez aracı boyanma v.s. ama kaput degısımı falan maleseff etkılıyoordegerı bayağı bır
  • hocam ben arabayı verdim kasko anlaşmalı servise. Bu hafta içinde verilmesini bekliyorum. Adamlar mini onarım kapsamında yapacaklarını söylediler. Arabayı aldığımda son halini tekrar koyarım buraya. Umarım benim araba da senın kı kadar ıyı olur :)

Bu arada Istanbulda oturanlar ıcın soyluyorum. Maltepe de Ekip Oto diye bir servis var. Görünüşte Chewrolet servisi ama kendilerini Ferrari servisi sanıyorlar herhalde. Benim tampon hasarı için 500 tl istediler ayrıca mini onarıma da gırmez dedıler. Senın 80 tl lık onarım ıle karsılastırınca durum ortada. Kısacası uzak durun ordan derim. Ben de başka bır servise götürdüm zaten.
  • Arabamın son hali bu şekilde. Adamlar bay iyi yapmışlar. Kaskodan mini onarım kapsamında yapıldı.
     2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı 2012 Cruze Arka Tampon Yırtığı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.