Şimdi Ara

2012 de nolucak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

2012 de nolucak ?

(En Son Oy Tarihi: 16.3.2010)
Giriş
  • Kırmızı başlıklı kız hamile kalacak, polyanna tecavüze ugrayacak
  • hiç birşey tabiikide yada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Biz gelicez.

''Alo ! Bİze İki ayran , 1 tanede GORALI ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés

quote:

Biz gelicez.

Sana dünyadan helal süt emmiş bir kız ayarlarız.Sonra sen onu ana babanın antenlerini öpmesi için sizin gezegene götür.

Kaçırdığım avratlardan harem yaptım zaten,gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaWKés

quote:

Biz gelicez.

Sana dünyadan helal süt emmiş bir kız ayarlarız.Sonra sen onu ana babanın antenlerini öpmesi için sizin gezegene götür.

Kaçırdığım avratlardan harem yaptım zaten,gerek yok.

Yakışır.
  • Ajdar megastar olacak
  • Guiza <> Messi takası gerçekleşicek . Fenerbahçe 4. yıldızını alıcak. Emre belezoğlu 3 maç ceza alıcak. Emrenin formasıyla Kazım sahaya çıkıcak.
  • Marduk gelecek ; dünya dar gelecek...
  • Zamunda sağolsun izleyebildim sonunda filmi Sen çok yaşa Zamunda!
  • seçeneklerde ''mardukla randevu'' yok
  • Bir şey olmayacak. Bakın iddaa ediyorum. 2012 Aralık ayı içerisinde marduk falan gelmeyecek. Hepsi kolpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

2012'de pekçok şey olacak. Marduğun geçişiyle inanılması güç doğal felakletler olacak. Dünyanın şekli bayağı bir değişecek. Pekçok ülke yok olacak, dünya nüfusunun büyük bir kısmı ölecek. Foton Kuşağı ile tam kesişme sağlandığında ise, insan vücudunda büyük değişimler yaşanacak. Beynin kapalı olan sağ lobu foton kuşağının etkisiyle çalışmaya başlayacak. Doğuştan hakkımız olan ruhani özelliklerimiz, güçlerimiz açığa çıkacak. Dna yapısı değişecek 2 sarmaldan 12 sarmallı dna yapısına geçilecek.

2012 ertesinde ise İsrail'in yükselişini ve düşüşünü göreceğiz, ve birde; "Kralın Dönüşüne" tanıklık etme şansımız olacak..

Kısaca değinmeye çalıştım, eski mesajlarımı okursanız 2012 ve sonrası hakkında pekçok şey öğrenebilirsiniz..

kim diyor bunları?

• hepimiz ölücez... bütün dünya... ol tu gedır..rahatladınmı şimdi he rahatladınmı söyledim işte rahatladınmı?...
  • Marduk ne yaw bizim black metal marduk mu?
  • Şehrazat 1 TL olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak

Zamunda sağolsun izleyebildim sonunda filmi Sen çok yaşa Zamunda!

Link atabilirmsiin pm den ?
  • Bihter adnan beye aşık olcak.
  • Filmi pek sevmedim.Efektler için gitmiştim pek bir hayal kırıklığı olmadı inanca saygım ama bence saçma.2012 de bir deprem olsa "Biz demiştik..." diyecekler...Ve ne dersek diyelim hatalı olduklarını düşünmeyecekler...Zaten olağan olan şeylere insanlar acayip gözü ile bakacak ve panik olacaklar.Zaten görebileceğiniz örnekler olduğu gibi piyasa oluşturdu buna.Birileri çok para kazanacak bu işten.
  • kim kıyamet kopcak dedi, çıksın bakiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr._Frodo

2012'de pekçok şey olacak. Marduğun geçişiyle inanılması güç doğal felakletler olacak. Dünyanın şekli bayağı bir değişecek. Pekçok ülke yok olacak, dünya nüfusunun büyük bir kısmı ölecek. Foton Kuşağı ile tam kesişme sağlandığında ise, insan vücudunda büyük değişimler yaşanacak. Beynin kapalı olan sağ lobu foton kuşağının etkisiyle çalışmaya başlayacak. Doğuştan hakkımız olan ruhani özelliklerimiz, güçlerimiz açığa çıkacak. Dna yapısı değişecek 2 sarmaldan 12 sarmallı dna yapısına geçilecek.

2012 ertesinde ise İsrail'in yükselişini ve düşüşünü göreceğiz, ve birde; "Kralın Dönüşüne" tanıklık etme şansımız olacak..

Kısaca değinmeye çalıştım, eski mesajlarımı okursanız 2012 ve sonrası hakkında pekçok şey öğrenebilirsiniz..

Bana g*tünden uyduruyosun gibi geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.