2012'de pekçok şey olacak. Marduğun geçişiyle inanılması güç doğal felakletler olacak. Dünyanın şekli bayağı bir değişecek. Pekçok ülke yok olacak, dünya nüfusunun büyük bir kısmı ölecek. Foton Kuşağı ile tam kesişme sağlandığında ise, insan vücudunda büyük değişimler yaşanacak. Beynin kapalı olan sağ lobu foton kuşağının etkisiyle çalışmaya başlayacak. Doğuştan hakkımız olan ruhani özelliklerimiz, güçlerimiz açığa çıkacak. Dna yapısı değişecek 2 sarmaldan 12 sarmallı dna yapısına geçilecek.
2012 ertesinde ise İsrail'in yükselişini ve düşüşünü göreceğiz, ve birde; "Kralın Dönüşüne" tanıklık etme şansımız olacak..
Kısaca değinmeye çalıştım, eski mesajlarımı okursanız 2012 ve sonrası hakkında pekçok şey öğrenebilirsiniz..
Tabi,uslu olan herkes şirine ile acayip deneyimler yaşayacak.Bihter herkese verecek.Abazanlar foton kuşağına girerek acayip bir fantazi içine girecekler.Hadise bakire olduğunu açıklayacak adnan bey bu duruma gülecek ve ben şirinenin tadına vararak şirin babaya ossura osura güleceğim.
Töbe töbe...
Maya mevzularının gereksizliği 2012 de kanıtlanacak.
marduk dediğiniz ne bir kere ve geçeceği bilim dünyası tarafından yalanlanmadı mı ?
geçicek de 50 milyar mil ötemizden geçicek.ordan bişi yapabilirse zaten ohoo.tırs tırs tabiki...
bir gerçek var ki; o da 21 aralık 2012 nin CUMA gününe denk geldiğidir!
...yoksa?
metin2 de charım soyulmuş
Bülent Ersoy'un çocuğu olcak.
ehliyet alacağım
Yalnız olay cem uzan'ın seçim kampanyarına döndü . Söylüyorum 2012'de mazot 1 tl olcak.
herkez seks makinesine dönüşüp seks yapıcak
Kim bilir.Hepsi olabilir.Kıyamet bir tane bile Allaha inanmayan kalınca kopucakmış.Ozamana kadar olursa olur Ama bu mayalar geleceği bilmiyor.Olsa olsa tesadüf.
ben tıraş olurum
Vizelere denk gelir kesin bende eşşek gibi çalışırım
bimeks iflas edicek
dh reklam paralarından aydın dogana rakıp olcak
erkeklerde çift penis olcakmış
Seneryolar şöyle.
Binlerce sene önce yaşayan mayalılar bir takvim yapmış TaKVİM 21.12.2012 de bitiyor. Bu tarihlere yakın bir zamanda güneş patlaması yaşanacak nasa açıklama yaptı. Bu güneş patlaması 1800'lerde de oldu. Teknolojik aletler etkileniyor bundan. Teknoloji o yıllarda ileri olmadığı için bişey olmadı. Ama şimdi teknolojik aletler çalışmazsa kriz olabülür.