Şimdi Ara

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

Orijinalden alıntı: dog2121

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Polo kalite ve yalıtım başta olmak üzere Fiesta'dan 2 tık ileri bir araç.

Millet ikiye bölündü zaten

Fiesta kendine yakışmayacak ölçüde kalitesiz malzemeden yapılmış (dashboard-kapı içleri)

Ve Fiesta çok basık.

Polo ya da Corsa seçerdim.

Ama Polo gerçekten sınıfının lideri, iç mekan Comf. Doanımda gayet kaliteli ve ferah.

3 senedir Fiesta kullanıyorum. Malzeme kalitesi segmentine göre gayet iyi kalitesiz hiç değil.Polonun biraz daha iyi malzeme kalitesi ama bu çok fark yaratmıyor polo için. İç mekan tasarımı çok sade ve sıkıcı b segmenti araçlar biraz daha farklı hareketli tasarımlar gerektiriyor bence polo ise hareketli tasarıma çok uzak hitap ettiği kitle olan gençlere pek uymuyor.

Polo ve Golf için söylüyorum:

İç mekan açısından resimden görünen ile içine binilen çok farklı.

Direksiyon başına geçildiğinde şu bir gerçek ki, kalitede liderliğin yanı sıra tasarım olarak da gayet hoş ve heyecan verici olduğu anlaşılıyor.

Bir de Polo hep gençlere satıyor ki, yollarda gözlemlemek gayet mümkün.

Kalite ve imaj olarak sıralamam:

1)Polo

2)Corsa

3)Fiesta

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpeRiaN

ozaman hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkürler
  • düşünmen bile hata içi boş poloya verecen parayla içi dolu bi fiesta alırsın hem daha çok tutuluyo bugün ilan ver yarın sat
  • Fiesta'nın otomatiği power shift ise hiç düşünmeden alın. Eski şanzuman ise sorunlu olduklarını duydum alternatiflere yönelin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Fiesta'nın otomatiği power shift ise hiç düşünmeden alın. Eski şanzuman ise sorunlu olduklarını duydum alternatiflere yönelin derim.

Powershift değil. Tam otomatik 4-ileri şanzıman yani sorunsuz,yokuşta geri kaçırmayan,manuel kullanıma da izin veren bir şanzımana sahip.
  • quote:

quote:

Fiesta'nın otomatiği power shift ise hiç düşünmeden alın. Eski şanzuman ise sorunlu olduklarını duydum alternatiflere yönelin derim.

Powershift değil. Tam otomatik 4-ileri şanzıman yani sorunsuz,yokuşta geri kaçırmayan,manuel kullanıma da izin veren bir şanzımana sahip.

4 ileri sorunsuz vites anlamına mı geliyor ve daha fazla yakıt demek değil midir?
  • quote:

quote:

quote:

4 ileri sorunsuz vites anlamına mı geliyor ve daha fazla yakıt demek değil midir?

Tam otomatik şanzımanlar şuanda ki en sorunsuz otomatik şanzımanlardır. Yarı otomatikler daha geliştirilme evresinde daha çok yeni ama tam otomatik şanzımanların mazisi çok eski o nedenle olabilecek sorunlar seneler önce aşılmış durumda şuanda tam otomatik şanzımanlarda eğer fabrikasyon bir hata yoksa sorun çıkması çok zor. Fiestada ki tam otomatik şanzıman manuel'e göre fazla tüketiyor doğru ama her tam otomatik için geçerli değil bu durum. Mesala Bmw de ki 8 ileri tam otomatik vites hem manuel gibi az tüketiyor hemde hızlı,sarsıntısız vites geçişleri sağlıyor.

• Benim fikrim, 30 bin lira param var iken, sıfır Polo alacak bütçe oluşmuşken, hem sınıf yükseltelim hem de Polo'daki donanımların beklediğim gibi çıkmamasından dolayı ikinci el Jetta almıştım. Primeline modeli idi, boş modeldi ama Polo'dan daha iyiydi. Polo'dan özellikle donanımdan dolayı vaz geçmiştim. Büyük konuşmayayım ama sıfır araç alacak olsam boş Polo almam. Bütçe yeterli değil ise alternatif seçeneklere bakabilirim. Gerçi şu an ki boş Jetta'da beni kesmez o ayrı.
  • onboardx gibi sorulan araçlar görmezden gelip ayrı bir cevap yazayım: 2012 Honda Jazz.

Bu iki araçtan comfortline donanımlı Polo'yu seçerdim.

Ama ESP ekletirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dog2121

quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Donanımlı olacaksa FORD, baz model olacaksa karar zor ama yinede POLO

Donanımlı alıcaz inşallah

Cuma gününe kadar belli olur hangisini alıcağımız

Çünkü Fiesta'nın boşu tam boş o yüzden dedim. Şimdiden hayırlısı olsun...
  • Fiesta polodan 3 tık ilerde bi araç. Aksini iddia eden %100 VW sahipleridir.

Fiestada kullanılan boron çeliği yeter. Fiestanın malzeme kalitesi de polodan asla aşağı kalmaz.

İkinci el olarak da Fiesta ikinci elde Türkiye'nin en değerli B sınıfı aracıdır.
  • kardeş fiestayıda test et poloyuda.araçalrı git bayide incele ve malzeme,işçilik kalitesini gör.birde test sürüşü yap.ve aklında emin ol VW daha çok yer edecek ve tercihin POLO olacaktır.Fiesta içi basık ve sıkıcı bir araçtır.Asla bir VW kalitesinde bir araç değildir.Unutma araba seçiminde tercihin önce alman markaları olsun.Ben bir golf kullanıcısı olarak deneyimlerimi aktarıyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş fiestayıda test et poloyuda.araçalrı git bayide incele ve malzeme,işçilik kalitesini gör.birde test sürüşü yap.ve aklında emin ol VW daha çok yer edecek ve tercihin POLO olacaktır.Fiesta içi basık ve sıkıcı bir araçtır.Asla bir VW kalitesinde bir araç değildir.Unutma araba seçiminde tercihin önce alman markaları olsun.Ben bir golf kullanıcısı olarak deneyimlerimi aktarıyorum sana.

Her neyse... Kime anlatıyorum.
    Bir Fiesta Tit. kullanın anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autoholic -- 21 Şubat 2012; 9:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

onboardx gibi sorulan araçlar görmezden gelip ayrı bir cevap yazayım: 2012 Honda Jazz.

Ama ESP ekletirdim.

Yanlış olmuş Haluk hocam,

onboardx gibi olacaksa;"BMW bu sınıfta olsa tartışmasız liderdi o olmadığına göre Honda Jazz bu sınıfın tartışmasız lideridir demeniz lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 21 Şubat 2012; 9:17:01 >
  • Dun 4 bayi gezdim ilk baktigim arac ford fiesta idi ford fiesta tam bir felaket bunu bastan soyluyorum

Arabada sadece 2 cam otomatik abs klima var 41.000 tl 1.4 otomatik vitesi satis temsilcisi bile polo 1.4 dsg comfortline 38800 tl daha mantikli dedi en azindan 4 cam otomatik standart ve dsg var ustunde

Ben sizin yerinizde olsam hic dusunmeden polo alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 21 Şubat 2012; 13:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

Fiesta polodan 3 tık ilerde bi araç. Aksini iddia eden %100 VW sahipleridir.

Fiestada kullanılan boron çeliği yeter. Fiestanın malzeme kalitesi de polodan asla aşağı kalmaz.

İkinci el olarak da Fiesta ikinci elde Türkiye'nin en değerli B sınıfı aracıdır.

Vw polo her anlamda fiestanin bir adim onunde arabanin baz donanimi sadece motor sase kapidan ibaret ustunde milattan kalma bir otomatik sanziman

Ben fiesta almaya cok niyetliydim ama tabloyu gorunce direk polo diyorum altini cizerek sunusa soylemek istiyorum bu sinifin en iyi araci polodur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Her neyse... Kime anlatıyorum.
    Bir Fiesta Tit. kullanın anlarsınız.

Bir dünya insan giriyor şu foruma, hakikaten yanlış yönlendirme üsdatları var bu sitede.

Aracın verdiği zevk donanım seviyesiyle ifade edilmeye başlanmış iş burda sakat başlıyor zaten.

Normal Fiesta kullanınca pek tat vermez de Tit. olunca kanatları açılıyor bundan dolayı cevap Fiesta.

Kullandık da gördük de araştırma da yaptık.

İkisi de güzel araç ancak Polo daha iyi.

Daha elit bir yolculuk imkanı sunuyor sınıfı B olmasına rağmen.

Memnun olan kadar olmayan da var Fiesta'dan.

Test et arkadaşım konuyu açmışsın bunu bir de testle destekle, içine hangisi siniyorsa git onu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dun 4 bayi gezdim ilk baktigim arac ford fiesta idi ford fiesta tam bir felaket bunu bastan soyluyorum

Arabada sadece 2 cam otomatik abs klima var 41.000 tl 1.4 otomatik vitesi satis temsilcisi bile polo 1.4 dsg comfortline 35500 daha mantikli dedi en azindan 4 cam otomatik standart ve dsg var ustunde

Ford'un şatış temsilcisi polo 1.4 dsg daha mı mantıklı dedi

Beyler komiksiniz ya.. Kimlere laf anlatıyoruz ya...

Forumun VW sahipleri sahnede... Çoğu konuda sizi savundum ama aslında savunulacak hiçbir yanınız da yok.

Cihanair sende sana söylenen her şeyi hak ediyorsun. Hakettiğini buluyorsun bu kadar ötesi yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dun 4 bayi gezdim ilk baktigim arac ford fiesta idi ford fiesta tam bir felaket bunu bastan soyluyorum

Arabada sadece 2 cam otomatik abs klima var 41.000 tl 1.4 otomatik vitesi satis temsilcisi bile polo 1.4 dsg comfortline 35500 daha mantikli dedi en azindan 4 cam otomatik standart ve dsg var ustunde

Ford'un şatış temsilcisi polo 1.4 dsg daha mı mantıklı dedi

Beyler komiksiniz ya.. Kimlere laf anlatıyoruz ya...

Forumun VW sahipleri sahnede... Çoğu konuda sizi savundum ama aslında savunulacak hiçbir yanınız da yok.

Cihanair sende sana söylenen her şeyi hak ediyorsun. Hakettiğini buluyorsun bu kadar ötesi yok.

hem vag grubu araç kullan hemde vagı kötüle olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

onboardx gibi sorulan araçlar görmezden gelip ayrı bir cevap yazayım: 2012 Honda Jazz.

Ama ESP ekletirdim.

Yanlış olmuş Haluk hocam,

onboardx gibi olacaksa;"BMW bu sınıfta olsa tartışmasız liderdi o olmadığına göre Honda Jazz bu sınıfın tartışmasız lideridir demeniz lazım .

kardeş volvo d sınıfından silinmiş konuya baktın mı bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.