Şimdi Ara

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüşlerini bildiren herkese teşekkürler,Babam dün Polo bakmaya gitmiş fakat Nisan ayına kadar araç yok bugün Fiesta'ya bakmaya gidicez olmazsa Opel yada Honda'nın arabalarından birisinede bakabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dun 4 bayi gezdim ilk baktigim arac ford fiesta idi ford fiesta tam bir felaket bunu bastan soyluyorum

Arabada sadece 2 cam otomatik abs klima var 41.000 tl 1.4 otomatik vitesi satis temsilcisi bile polo 1.4 dsg comfortline 35500 daha mantikli dedi en azindan 4 cam otomatik standart ve dsg var ustunde

Ben sizin yerinizde olsam hic dusunmeden polo alirim

Ford'un şatış temsilcisi polo 1.4 dsg daha mı mantıklı dedi

Beyler komiksiniz ya.. Kimlere laf anlatıyoruz ya...

Forumun VW sahipleri sahnede... Çoğu konuda sizi savundum ama aslında savunulacak hiçbir yanınız da yok.

Cihanair sende sana söylenen her şeyi hak ediyorsun. Hakettiğini buluyorsun bu kadar ötesi yok.

hem vag grubu araç kullan hemde vagı kötüle olacak iş değil

Objektif adamız vesselam.
    Takıntılı değiliz.

• quote:

quote:

Dun 4 bayi gezdim ilk baktigim arac ford fiesta idi ford fiesta tam bir felaket bunu bastan soyluyorum

Arabada sadece 2 cam otomatik abs klima var 41.000 tl 1.4 otomatik vitesi satis temsilcisi bile polo 1.4 dsg comfortline 35500 daha mantikli dedi en azindan 4 cam otomatik standart ve dsg var ustunde

Forumun VW sahipleri sahnede... Çoğu konuda sizi savundum ama aslında savunulacak hiçbir yanınız da yok.

Cihanair sende sana söylenen her şeyi hak ediyorsun. Hakettiğini buluyorsun bu kadar ötesi yok.

Komik olan sensin bence

Musait oldugun birgun mutlaka fiesta incele benim nedemek istedigimi anlarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dog2121

Görüşlerini bildiren herkese teşekkürler,Babam dün Polo bakmaya gitmiş fakat Nisan ayına kadar araç yok bugün Fiesta'ya bakmaya gidicez olmazsa Opel yada Honda'nın arabalarından birisinede bakabiliriz

Hocam hangi motor hangi donanimli arac ariyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hem vag grubu araç kullan hemde vagı kötüle olacak iş değil

Sen bunu anlamazsin yada anlayamazsin desem daha dogru olur

• quote:

Görüşlerini bildiren herkese teşekkürler,Babam dün Polo bakmaya gitmiş fakat Nisan ayına kadar araç yok bugün Fiesta'ya bakmaya gidicez olmazsa Opel yada Honda'nın arabalarından birisinede bakabiliriz

polodan sonra corsa öneririm kardeş.ancak nisana kadar araba olmaması talep olduğnu gösterir bunca insan tercihini doğru marka ve araçtan yana kullanıyor
  • Beyler doğuş size kaç para veriyor? Özellikle de cihanair sana diyorum

Söyleyin de biz de nasiplenelim ya...

Fiesta ve Polo'yu kullandım. Kullanmadığım aracı anlatmam ben. Sadece incelemek yetmez.
  • quote:

quote:

polodan sonra corsa öneririm kardeş.ancak nisana kadar araba olmaması talep olduğnu gösterir bunca insan tercihini doğru marka ve araçtan yana kullanıyor

Talep olduğunu gösterirmiş. Talep malep yok.
    Satış stratejisi var.

• Polo, Fiesta ve Corsa sınıfının en iyi araçları diye bir şey yok. Bence Astra Classic III hepsinden daha iyi
    Teknik açıdan, görsel açıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Polo, Fiesta ve Corsa sınıfının en iyi araçları diye bir şey yok. Bence Astra Classic III hepsinden daha iyi

Olurmu ya.. VW Lupo Astra Classic'ten daha iyi bilmiyor musunuz?

Siz de hiçbirşey bilmiyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Polo, Fiesta ve Corsa sınıfının en iyi araçları diye bir şey yok. Bence Astra Classic III hepsinden daha iyi

Olurmu ya.. VW Lupo Astra Classic'ten daha iyi bilmiyor musunuz?

Siz de hiçbirşey bilmiyorsunuz.

Ben bizzat kendim kullanıyorum Astra Classic' sondan bi önceki kasa ( 2011 model )

Bence yol tutuş, ani hızlanma- ani yavaşlama (atiklik) ve dış görüntü açıdan AstraClassic çok daha önde diğerlerinden

WV Lupoya saygımız sonsuz tabi _O_

• quote:

Beyler doğuş size kaç para veriyor? Özellikle de cihanair sana diyorum

Söyleyin de biz de nasiplenelim ya...

Fiesta ve Polo'yu kullandım. Kullanmadığım aracı anlatmam ben. Sadece incelemek yetmez.

Ben sahsim adina kimseden birsey slmiyorum sadece dogruyu soyluyorum

On kolsolda bir kac parca yumusak malzeme millattan kalma otomatik vitesli bir fiestayi polonun onunde yapmaz

Ben ciddi ciddi aliciydim forumda konusu bile var o manzarayi gorunce direk kafamdan sildim full paket fiesta parasina dsgli golf aliniyor arastirmasi bedava
  • quote:

quote:

Hocam peder Fiesta yada Polo'ya okey demişti.Şimdi Polo'nun Nisan ayına kadar olmayacağını öğrendiğimizde Fiesta'ya yönelcektik ama Ford almam diye tutturdu şimdi .Aynı segmentte bir araba alıcaz sanırım Opel yada Honda jazz alıcaz sanırım.

• comfortline polo; arka koltuklar katlanamıyor, çok fonksiyonlu direksiyon yok, elektrikli katlanabilir aynalar yok, sis farları yok, renkli camlar yok, otomatik klima yok, cruise control yok, yağmur sensörü yok, far sensörü yok...

bunların hepsi fiesta'da var.

fiesta'yı savunmama gerek yok. zaten alan alıyor. iyi mal kendisini satmayı biliyor.
  • quote:

comfortline polo; arka koltuklar katlanamıyor, çok fonksiyonlu direksiyon yok, elektrikli katlanabilir aynalar yok, sis farları yok, renkli camlar yok, otomatik klima yok, cruise control yok, yağmur sensörü yok, far sensörü yok...

fiesta'yı savunmama gerek yok. zaten alan alıyor. iyi mal kendisini satmayı biliyor.

Çok iyi mal hemde full aksesuarlı olunca
  • Vallaha bir seneden beri Fiesta ile ilgileniyordum. Bu zaman zarfında Polo'yu da araştırdım elbette. Söz konusu otomatik şanzuman olduğu için o konuya girmeyeceğim. Sürekli Polo'da kullanılan malzeme kalitesinden bahsediliyor, Fiesta'nın Titanium donanımında kokpit malzeme kalitesinin kimse vasat olduğunu iddia edemez. Basık olduğu söyleniyor ama aracın zaten tasarım çizgileri üzerine oturtulan bir sürücü kokpiti olduğunu düşünürsek, nasıl Polo'nun ki uyumlu ise Fiesta'nın ki de bir o kadar uyumlu. Fiesta daha sportif ruhlu bir araçken, Polo daha oturaklı bir dizayna sahip. Aslında iki araç her açıdan sınıfının referans araçları. İkinci el değerleri gerçekten muazzam, kesinlikle değer kaybetmeyi bırakın, satmaya niyetlenip o oranda bir fiyat koyduğunuzda 48 saatte elinizden çıkartırsınız. İki araçta sizi üzecek araçlar değil, Polo'da ki geri kaçırma olayını çok da düşünmemek lazım, her ne kadar acemi de olsa anneniz bunu kısa bir süre atacaktır, zira DSG şanzuman ile Fiesta'nın otomatik şanzumanı kıyaslanmayacak ölçüde VW'den yanadır. Son olarak fiyat konusu ki bence en önemli olanı o zira birbirine benzer iki araçtan bahsediyoruz; eğer ben Titanium donanıma kadar çıkabilirm diyorsanız zaten konu burada kapanır, Fiesta Titanium'dur ancak aradaki fiyat farkı gayet yüksek. My Fiesta donanımda ise fiyatlar birbirini eşitliyor. Aslında bu donanımda da Fiesta üstün.. Ancak önemli bir detay var özellikle bu ay için; araç alınırken peşin mi alınacak yoksa kredi mi kullanılacak ? Eğer önemli bir miktar kredi kullanılacaksa Ford Fiesta tercih edilmelidir. VW'de kredi faizleri çok yüksek, peşin alındığı takdirde ancak VW tercih edlmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

onboardx gibi sorulan araçlar görmezden gelip ayrı bir cevap yazayım: 2012 Honda Jazz.

Bu iki araçtan comfortline donanımlı Polo'yu seçerdim.

Ama ESP ekletirdim.

Yanlış olmuş Haluk hocam,

onboardx gibi olacaksa;"BMW bu sınıfta olsa tartışmasız liderdi o olmadığına göre Honda Jazz bu sınıfın tartışmasız lideridir demeniz lazım .

kardeş volvo d sınıfından silinmiş konuya baktın mı bilmiyorum

Volvo hangi sınıftaymış umurumda değil ama onlardan tek ricam senin sınıfına denk gelen otomobil yapmamalarıdır.

Şimdi buna cevabın yine alakasız yani şöyle olacak;"kardeş ben volvo kötü arabadır demedim,ama bmw tartışmasız lider"

Hayatını 3 cümle ile idare edebilmek herkese nasip olmaz.Büyüksün "kardeş"

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Fiesta hangi donanım olacak Titanium mu?, Polo hangi donanım olacak ve bütçeniz ne kadar?

hangi donanım olcağı ne farkederki?

Fiesta Titanium ile Polo Highline kıyaslamak isterseniz. Fiesta Polo dan 10 gömlek üstündür. hemde her yönüyle ...
  • quote:

comfortline polo; arka koltuklar katlanamıyor, çok fonksiyonlu direksiyon yok, elektrikli katlanabilir aynalar yok, sis farları yok, renkli camlar yok, otomatik klima yok, cruise control yok, yağmur sensörü yok, far sensörü yok...

Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 38.800,00

Trend 1.4i 96PS A/T 5K 40,000 tl

firstada 2 cam otomatik poloda 4 cam otomatik

fiestada millatan kalma otomatik var

poloda 7 iler dsg ne kadar hızlı olduğunu anlatmama gerek yok sanırım

poloda arka koltuklar katlanıyor comfortline donanımda

yukarda saydığın özelikerin bir çoğu zaten fiestada yok zaten üstüne 2000 tl fazla para veriyorsun

• quote:

quote:

quote:

Hocam peder Fiesta yada Polo'ya okey demişti.Şimdi Polo'nun Nisan ayına kadar olmayacağını öğrendiğimizde Fiesta'ya yönelcektik ama Ford almam diye tutturdu şimdi .Aynı segmentte bir araba alıcaz sanırım Opel yada Honda jazz alıcaz sanırım.

hocam poloda hangi donanımda araç arıyorsunuz benzinli mi dizelmi otomatik mi manuelimi

bunları söylersen sana net bir cevap veririm

manuel dizel polo çok fonksiyonlu deri direksiyon ile var

benzinli hem otomatik hemde manule var hemde dijital klima alimunyum alaşımlı jant olarak

blue motion da var sadece 1,6 tdı dsg yok oda en fazla 1 aya geliyor

siz bunlardan hangisini sordunuz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.