Şimdi Ara

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

quote:

Orijinalden alıntı: dog2121

Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

bence en güzel seçimi yaptınız.

fiesta ve polodan daha iyi.

vw almadığınız için taşlanabilirsiniz ama her an

VW almadığım için değilde açtığım konuyla alakasız bir araba aldım diye taşlanabilirim.Milleti boşuna oyalamış gibi olduk,Herkesten özür diliyorum bu konuda
  • Tam da ikisi de parasını haketmeyen araçlar vazgeçin demeye gelmiştim. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Tam da ikisi de parasını haketmeyen araçlar vazgeçin demeye gelmiştim. Hayırlı olsun.

Teşekkürler
  • hayırlı olsun.millet birbirini yiyodu burda fiesta-polo diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

hayırlı olsun.millet birbirini yiyodu burda fiesta-polo diye

Teşekkürler sağol,aynen öyle oldu maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

@TuVNeRa

Golf 1.6 + LPG çok mantıklı ve verimli bir kombinasyon.

LPG maliyeti ne olur?
    Fabrika çıkışlı LPG olmayınca problem çıkarır diyorlar.

tuvnera lpg maliyeti 1300 lira 3 taksit.
    ayni motoru exeoda 45 bin kmye getirdim, sifirken lpg taktim.
    sorun cikarsa bana cikarirdi...100 km de 9-10 litre gaz ile 25 kurusa dunyayi gezersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 21 Şubat 2012; 15:44:50 >
  • Milleti o kadar konuşturdun sonra tuttun Jazz aldın haa :)

Konu Fiesta'mı yoksa Polo'mu olduğu için bu kadar yazdık çizdik, yoksa otomatik şanzuman tek seçim kriteri ise zaten Jazz bu forumda kimsenin itiraz edemeyeceği bir araçtı. Hayırlı uğurlu olsun..

Ama bu konu dediğim gibi emsal olmalı ve forumda sıcaklığını korumalı diye düşünüyorum. Gerçekten B sınıfında araç almaya karar veren biri için aklı gelen ilk iki alternatatif Polo ve Fiesta... Alanlar tecrübelerini yazmalılar, kıyaslama şansı olanlar yine yazmalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Milleti o kadar konuşturdun sonra tuttun Jazz aldın haa :)

Konu Fiesta'mı yoksa Polo'mu olduğu için bu kadar yazdık çizdik, yoksa otomatik şanzuman tek seçim kriteri ise zaten Jazz bu forumda kimsenin itiraz edemeyeceği bir araçtı. Hayırlı uğurlu olsun..

Ama bu konu dediğim gibi emsal olmalı ve forumda sıcaklığını korumalı diye düşünüyorum. Gerçekten B sınıfında araç almaya karar veren biri için aklı gelen ilk iki alternatatif Polo ve Fiesta... Alanlar tecrübelerini yazmalılar, kıyaslama şansı olanlar yine yazmalılar.

Eyvallah sağolasın,

Dün akşam ortada Jazz falan yoktu ya Polo Ya Fiesta olacaktı .Eve gidince babam'ın Polo için galeriye gittiğini ve Nisan ayına kadar araç olmadığını öğrendim sonrada kendisine Fiesta deyince ben Ford araç almam diye inat etti ve sabah Honda'ya gittik.Jazz da gerçekten iyi araçmış,beğendik ve aldık.Otomatik şanzuman olucak diye yazmış olmam gerekiyor ama yazmadıysam özür dilerim kusuruma bakmayın.

• quote:

quote:

Eyvallah sağolasın,

Dün akşam ortada Jazz falan yoktu ya Polo Ya Fiesta olacaktı .Eve gidince babam'ın Polo için galeriye gittiğini ve Nisan ayına kadar araç olmadığını öğrendim sonrada kendisine Fiesta deyince ben Ford araç almam diye inat etti ve sabah Honda'ya gittik.Jazz da gerçekten iyi araçmış,beğendik ve aldık.Otomatik şanzuman olucak diye yazmış olmam gerekiyor ama yazmadıysam özür dilerim kusuruma bakmayın.

Bende Ford Fiesta aldım geçen hafta, babam da ağır Honda'cıdır, o da benim sayemdedir yaa :) Aynı şeyi bana da söyledi durdu "Ben Ford arabası aldırmam sana" diye hatta benden habersiz Jazz'lara falan gidip bakmış, çok dil döktü Jazz al diye ama dinletemedi bana. Gerçekten çok iyi bir tercih yaptın. 2007 Kasım ayından beri Civic sahibiyiz ve "Maşallah!" daha araba bir kere bile "tık"lamadı... B sınıfında otomatik şanzumanın referans aracı Polo değil her zaman Jazz'dır.

• hayırlı olsun bende fiesta almayın dicektim tam çünkü arka koltuğunda 2 büklüm olmuşluğum var :D
  • Güzel tercih hayırlı olsun
  • Honda Jazz iki araçtan da daha güzel tercih hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Güzel tercih hayırlı olsun

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

Honda Jazz iki araçtan da daha güzel tercih hayırlı olsun.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

hayırlı olsun bende fiesta almayın dicektim tam çünkü arka koltuğunda 2 büklüm olmuşluğum var :D

Önce Honda sonra Opel'e gidecektik ikiside olmasa Ford'a gidicektik(Babam'ın inadına rağmen) ama Honda'da iş bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

quote:

Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

bence en güzel seçimi yaptınız.

fiesta ve polodan daha iyi.

vw almadığınız için taşlanabilirsiniz ama her an

taşlamış mıyız?hayırlı olsun demişiz biz fanatik değil kardeş.sadece insanları doğruya yönlendirmeye çalışan iyi niyetli kişileriz.para kolay kazanılmadığı gibi hiç kimsenin canı kıymetsiz değildir.bu açıdan kaliteli,konforlu,kasası sağlam araçları öneririz.bunların hepsi VW de var

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağolasın,

Bende Ford Fiesta aldım geçen hafta, babam da ağır Honda'cıdır, o da benim sayemdedir yaa :) Aynı şeyi bana da söyledi durdu "Ben Ford arabası aldırmam sana" diye hatta benden habersiz Jazz'lara falan gidip bakmış, çok dil döktü Jazz al diye ama dinletemedi bana. Gerçekten çok iyi bir tercih yaptın. 2007 Kasım ayından beri Civic sahibiyiz ve "Maşallah!" daha araba bir kere bile "tık"lamadı... B sınıfında otomatik şanzumanın referans aracı Polo değil her zaman Jazz'dır.

Zaten otomatik şanzuman olarak en iyisi Honda olduğunu söylüyolar sağlamlık açısından.Bizim içinde sorun çıkarmaması çok önemliydi.6 Yıl GARANTİ falan iyi süreler herhangi bir arıza durumuna bakıcak olursak.Kazasız belasız kullanırız inşallah

• Hayırlı olsun, tasarımını beğenmediğim bir araç olmasına rağmen güzel tercih. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Hayırlı olsun, tasarımını beğenmediğim bir araç olmasına rağmen güzel tercih. :)

Teşekkürler sağol,Cam tavan falan fena değil hem acemi sürücü için önüde kısa olduğu çok iyi oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.