Şimdi Ara

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
32.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Melihdk

Polonun ölüsü fiestayı ezer geçer karşılaştırma yapmaya bile gerek yok

İkiside olmadı,Jazz aldık kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dog2121

quote:

Güzel tercih honda jazz'a birsey demem türkiyede cok sevilen bir model hayırlı uğurlu olsun, tecrübelerinizi forumda paylaşırsanız seviniriz.

• Fiesta derim, araç sadece ikinci ele değil sahibine hitap etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

quote:

Polo kalite ve yalıtım başta olmak üzere Fiesta'dan 2 tık ileri bir araç.

Millet ikiye bölündü zaten

Fiesta kendine yakışmayacak ölçüde kalitesiz malzemeden yapılmış (dashboard-kapı içleri)

Ve Fiesta çok basık.

Polo ya da Corsa seçerdim.

Ama Polo gerçekten sınıfının lideri, iç mekan Comf. Doanımda gayet kaliteli ve ferah.

3 senedir Fiesta kullanıyorum. Malzeme kalitesi segmentine göre gayet iyi kalitesiz hiç değil.Polonun biraz daha iyi malzeme kalitesi ama bu çok fark yaratmıyor polo için. İç mekan tasarımı çok sade ve sıkıcı b segmenti araçlar biraz daha farklı hareketli tasarımlar gerektiriyor bence polo ise hareketli tasarıma çok uzak hitap ettiği kitle olan gençlere pek uymuyor.

polo gençlere hitap ediyor hocam sen hiç polonun içinde 50 yaşında amcayı otururken düşünebiliyormusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiesta kendine yakışmayacak ölçüde kalitesiz malzemeden yapılmış (dashboard-kapı içleri)

Ve Fiesta çok basık.

Ama Polo gerçekten sınıfının lideri, iç mekan Comf. Doanımda gayet kaliteli ve ferah.

3 senedir Fiesta kullanıyorum. Malzeme kalitesi segmentine göre gayet iyi kalitesiz hiç değil.Polonun biraz daha iyi malzeme kalitesi ama bu çok fark yaratmıyor polo için. İç mekan tasarımı çok sade ve sıkıcı b segmenti araçlar biraz daha farklı hareketli tasarımlar gerektiriyor bence polo ise hareketli tasarıma çok uzak hitap ettiği kitle olan gençlere pek uymuyor.

polo gençlere hitap ediyor hocam sen hiç polonun içinde 50 yaşında amcayı otururken düşünebiliyormusun ?

Ben 50-60 yaş arası kadınlara çok yakıştırıyorum poloyu tasarımını tam o yaş grubuna göre yapmışlar.Gençlere tek yakışan polo gti.

• quote:

quote:

quote:

Güzel tercih honda jazz'a birsey demem türkiyede cok sevilen bir model hayırlı uğurlu olsun, tecrübelerinizi forumda paylaşırsanız seviniriz.

Teşekkürler,Tecrübe edindikçe paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Fiesta derim, araç sadece ikinci ele değil sahibine hitap etmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

quote:

quote:

quote:

Ve Fiesta çok basık.

Ben 50-60 yaş arası kadınlara çok yakıştırıyorum poloyu tasarımını tam o yaş grubuna göre yapmışlar.Gençlere tek yakışan polo gti.

poloda, tamam bu araba gençlere hitap ediyor dedirtecek keskin çizgiler yok ama bu asi bakışlar yaşlı amcaların,teyzelerin pek işi gibi gelmiyor bana..Ama tabiki de fiesta ya göre daha yumuşak kalıyor

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu?

• @ hayırlı olsun gerçekten güzel bir araba bu jazz. öyle pek deneme fırsatım olmadı ama şunu açıkça belirtebilirim ki görüş açısı ve iç mekan genişliği konusunda bir numaradır.
  • En iyi tercih olmus. Esp her donaniminda standart saniyorum ki. Bir de hondanin otomatigi volkswageninkinden de fordunkinden de iyi ve sorunsuzdur.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Yeni kasa toyota yaris.
    Benzinlİ,otomatik ford bence sıkıntı olur.. (savunma gereği duymuyorum. Şahsi kanaatim)

Tercih sıralamam şöyle olurdu;
    Polo
    Yaris
    Fiesta
    Micra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 22 Şubat 2012; 10:08:16 >
  • Hayırlı olsun, benim gözümde B segmentinin 3 lideri zaten Fiesta-Polo-Jazz. Özellikle yalıtım-performans hakkındaki izlenimlerinizi bekliyoruz.
  • Honda Jazz seçimi hayırlı olsun CVT şanzıman benim beğendiğim bir şanzıman kendini kanıtlamış,başarılı bir şanzıman.Jazz ise tasarım olarak bana hitap etmese de donanım larıyla güzel bir araç cam tavanı standart sunması bence en büyük artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

@ hayırlı olsun gerçekten güzel bir araba bu jazz. öyle pek deneme fırsatım olmadı ama şunu açıkça belirtebilirim ki görüş açısı ve iç mekan genişliği konusunda bir numaradır.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic
    kabullenin artık fiyatı pahalı ama fiesta daha çok satıyor neden? fiesta b sınıfının en iyi otomobilidir.
    ayrıca pahalı bir araç olduğu halde neden fazla satıyor bu fiesta?

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu?

Kaynak: http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Satislar-frene-basti-liderler-degismedi/Detay-294632

• yaklasık 2 sene full bır golf 5 kullanmıs bırı olarak soyluyorum ( kesınlıkle sahsı fıkrım ) vw uzak durun. ben saanyı ıle arkadas oldum resmen donanım olarak cok ıyı olabılır evet ama sınıfına gore malzeme kalıtesı 0 özellıkle arac ıcınde kullanınan plastıkler vsvs. kısmet olursa 2012 fıesta alcm x+plus paketlı 1.4 dizel manuel titan.. gıttım baktım bence polodan daha ıyı bır araba hem gorunus hem donanım olarak
  • quote:

Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

Burada günlerce birbirinizi haybeye yiyip durdunuz adamda bikti gitti honda aldi:) gule gule kullan hocam ama bencede polo çünkü polom var fordlarida oldum olasi sevmen mormenekse fiestaya bindim pilastigi benim oglanin oyuncak asker plastigi gibi aga. 2.ci elde de arabayi aldigin paradan fazlaya satma bi vw araclarda var hic tartismyin:)
  • Aracı bugün aldım.Evden iş yerine kadar 4-5 km kadar kullandım,araç tek vites galiba, çalıştığı gibi hep aynı viteste gidiyomuşum hissi verdi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan08 -- 24 Şubat 2012; 13:32:28 >
  • quote:

Aracı bugün aldım.Evden iş yerine kadar 4-5 km kadar kullandım,araç tek vites galiba, çalıştığı gibi hep aynı viteste gidiyomuşum hissi verdi bana

Cvt'nin sarsıntısız olmasından kaynaklanıyor vites geçişleri pek anlaşılmaz, güle güle kullanın aracınızı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.