Bildirim
2012 focus 1.6 tdci titanium smart ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aracın nasıl kullanıldığı önemli. Bakımını falan yaptırmışsa gözü kapalı alınır, bir önceki kasa Focuslar çok iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Makina fena full modeli tadından yenmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araç ilk sahibinden servis bakımlı. auristen sonra bana nasıl olur kafam karışık biraz. -
Ona kendin karar vereceksin hocam. Önce Sedan mı HB mi" hangisi sana uygun onu düşün. Ben her zaman daha iyi sürüş zevki verdiğine inandığım için tercihimi Sedan'dan yana yaparım. Bagajı, göz estetiği, viraj koşulları vs. cabası. HB'de silecek, park avantajı var. HB spor, Sedan ağır görüntü verir.
Zaten almadan önce araba ile test sürüşü yapıp, Ford yetkili servisinden ekspertiz raporuna göre karar verirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sedan tercih ediyorum hocam o yüzden.kaliteli, ikide bir arıza vermeyen, dizel sesinin çok fazla kulağımı tırmalamayacağı araba arıyorum. zaten bekarım çok fazla genişliği önemsemiyorum. focus hem yakıt ekonomisi ve performanslada cazip geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X