Şimdi Ara

acil 2006 Focus HB 1.6 TDCi Titanium otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısmetse yarın 1.6 TDCi Titanium 7 ileri otomatik,dizel Fort focus HB aracı 28500 tl ye alacağım ; daha önce 2005 opel astra 1.6 enjoj twinportum vardı ama çok sıkıntı çektim sizden ricam Fort focus 1.6 TDCi Titanium otomatik hakkında kullannan ,bilgisi olan arkadaşlar varsa bana genel bir bilgi veebilirmisiniz

başta sorularım şu yönde

1-Araç 7 ileri otomatik daha önce otomatikte 7 ileri pek duymadım ve görmedim sizce bu avantaj mı dez avantaj mı?
    2-Performansı ve konforu nasıldır
    3-Malum yakıt tüketimi nedir?
    4-Yol tutuşu nasıl ?
    5-Segmenti içerisindeki araçlara kıyasla nasıl bir araçtır?
    6 -vesaire vesaire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andasanat -- 26 Ocak 2014; 15:22:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: andasanat

kısmetse yarın 1.6 TDCi Titanium 7 ileri otomatik,dizel Fort focus HB aracı 28500 tl ye alacağım ; daha önce 2005 opel astra 1.6 enjoj twinportum vardı ama çok sıkıntı çektim sizden ricam Fort focus 1.6 TDCi Titanium otomatik hakkında kullannan ,bilgisi olan arkadaşlar varsa bana genel bir bilgi veebilirmisiniz

başta sorularım şu yönde

1-Araç 7 ileri otomatik daha önce otomatikte 7 ileri pek duymadım ve görmedim sizce bu avantaj mı dez avantaj mı?
    2-Performansı ve konforu nasıldır
    3-Malum yakıt tüketimi nedir?
    4-Yol tutuşu nasıl ?
    5-Segmenti içerisindeki araçlara kıyasla nasıl bir araçtır?
    6 -vesaire vesaire

1-) Bilgim yok.

2-)Performansta sizi asla üzmez her ne şartta olursa olsun.Sınıfının en konforlu araçlarındandır kendisi.

3-)Ben 90lık TDCI kullanıyorum.İki gün önce Kayser-Adana arası 302 kilometrede 4.5 yaktı.Araçta beş kişi ve ful bagaj vardı.

4-)Yol tutuşu konusunda segmentinin en iyisidir.

5-)Segmentinin en iyi araçlarındandır.Ama dökme asfaltta yol sesini fazla alır

• cevabınız için teşekkürederim lakin araçtan vaz geçtim konuyu önce forumlarda araştırdım sonra servisten bir tanıdık ile irtibata geçtim olumlu bir yanıt bulamadım ilk başta araca çok içim ısınmışken bu mevzu yüzünden içime sinmedi ve vazgeçtim fiyat makuldu ama kısmet değilmiş
  • Gayet iyi fiyayata bulmussunuz. Ama vazgecmissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tdci Otomatik alınmaz , Otomatik şanzıman sıkıntılı.

Vazgeçmeniz isabet olmuş. Benzinli otomatiklerde böyle bir sıkıntı y
    ok.
  • evet vazgeçtim isabet oldu diye düşünüyorum çünki içim sinmeye sinmeye alacaktım ki bir araba önce kişinin içine sinmeli bende bundan dolayı vazgeçtim dün itibari ile 2008 picasso 1.6 HDI.SXPK sahibi oldum ilk izlenimlerim çok çok iyi umarım mennun kalırım içe sinmek dedim ya bu araç gönlümü okşuyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus C-Max 1.6 TDCI Otomatik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.