Arkadaşlar sıfır araç alıcam. 2024 Ford focus 1.5 ecoblue dizel titaniumX mi, 2024 yeni kasa Hyundai Tucson 1.6 prime dizel mi çok kararsızım. Biliyorum biri sedan binek, biri SUV modeller. Aşağı yukarı ikiside aynı fiyat. 1800-1900 arası. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz artısı eksisi? Şu anda 2012 dizel ford cmax sahibiyim. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim |
Acilll !!! Focus 1.5 Ecoblue-Hyundai tucson
-
-
Tucson alın daha farklı hissettirir. Focus üretiminin de çok fazla devam etmeyeceği söyleniyor. -
Hocam galerici arkadaş C segmenti sedan araçların, SUV modellere göre daha iyi prim yaptığını ve daha kolay satıldığını söyledi. Bu konuda bi fikriniz varmı?
-
??? -
focus 8 at.. hyundai 7 ileri çift kavrama şanzımana sahip..
çift kavramalar malum sorunlu şanzımanlar.. hyundai nin ki nasıl bilmiyorum. bayağı garanti veriyorlar sanırım. garanti şartlarından emin olursanız ve suv istiyorsanız hyundai alınabilir. tutulan bir model sonuçta.. sedan alacaksanız da focus iyi bir tercih olacaktır.
-
İlginiz için teşekkür ederim -
Focus niyetim vardı benimde aracı araştırdım ve detaylı izlenim olacak şekilde test sürüşü yaptım. Focus 8 ileri tork konvertörlü şanzımanı kullanıyor. Ben tucsondansa focusu daha tercih edilir buldum. Ama kronik olarak dpf sorunu var.
Tucsonu bayide inceledim ama test sürüşü yapmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 12 Kasım 2024; 0:48:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X