Şimdi Ara

2012 Focus mu 2012 Elentra mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkebay

Elantra tabii ki Focus ile beş yıl sonunda bol bol sanayiinin yolunu tutarsın

Neye dayanarak boyle söylediniz? Kac tane focusu sanayiye kendiniz ne sebeple götürdünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Elantraya neden hala elentra yazıyoruz çözemiyorum

Çok gıcık oluyorum bende. Daha arabanın modelini yazamayan yorum yapıyor arkadaş. Gülerler adama.

• accord diyorum.
     2012 Focus mu 2012 Elentra mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 20 Eylül 2012; 20:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Elantraya neden hala elentra yazıyoruz çözemiyorum

Çok gıcık oluyorum bende. Daha arabanın modelini yazamayan yorum yapıyor arkadaş. Gülerler adama.

Örnekler çoğaltılabilir
    Latitude------lattuttut
    Fluence------fluans
    Doblo-----dublo
  • Bence hiçbiri. Bu zamanda atmosferik araç alınmaz. Çok para verilmeyecekse atmosferik olarak 2.el otomatik Civic falan bakın derim.
  • İkiside dünyada çok satan araçlar arasında ilk ona girmiş araçlar, focus c segmentinin söz sahibi aracı elantrada ülkemizde olmasa bile dünyada kuzey amerikada çok satılan bir araç, elantranın dizaynı güzel, ama ne biliyim içi, yola basışı bana tasarımı kadar görkemli gelmiyor. ben bu ikisi içinden focusu tercih ederdim, titanyum paket olacak demişssiniz zaten karoser seçeneğine gelince benim tercihim sw hb ve sedan olurdu öncelik sırasına göre.
  • focus
  • bence elantra + olarak elantranın full ü focusun titanyumudnan daha düşük fiyatı ama konfor desen ddaha ii sunroff anahtarsın çalıştırmöa yok yok boğazına akdar dolu.
  • 6 ay önce bu iki araç arasından Elantra yı tercih ettim. Herşeyiyle çok memnunum...

Focusta iyi araç mutlaka ama Elantra bence bir adım önde

• focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Jazz

Aslında focusun bi önceki kasasını alacaktım 2011 ama yeni focus cıktıgı ıcın uretımı bıtmıstı alamadım. gidip 2001 ghia focus aldım. Şimdi onu satıyorum ve sıfır almayı düşünüyorum birazda modifiye hastalığı var o hastalığımı elimden geldiğince gidereceğim. Elantranın dizaynı çok hoşuma gidiyor ama benim merak ettiğim nokta yol tutuşu motoru yani kısaca yoldaki kalitesi. focus 2012 arkadaşlarımda var gayet memnunlar ama elantra yeni çıktığı için çevremde kimsede yok araçtan memnun kalınıp kalınmadığını bilmiyorum. çok kararsızım

Elantra ile Focus arasında ki tek fark otomatik park sanırım, izmirden manisaya dönüşte boş bir yol bulduk ve baya bastık gaza, araba çok rahat bir şekilde 180'e çıktı yol bittiği için gazı kestik ama arabada savurma sıfır, elentradayken yolun ne kadar akıcı olduğunun farkına varabilirsin.

+ olarak FOCUS'un ses yalıtımı iyi değil, ancak elantra'ya bindiğin zaman sadece kadran'ın yükseldiğini görebilirsin arabadan gram ses gelmiyor. Benzinli Elantra'ya bindim ve bunu söylerken zorlanmıyorum arabada gram ses yok, sadece 180 yapınca normal olarak içeriye yol sesi alabiliyor.

SONUÇ: ELANTRA

• Elantra alacaksanız alırken bayi ile anlaşın. 17 yada 18"jant ve 225 tabanlı lastikle versinler.
    Çünkü standart jant ve lastikler o kasada çok çapulcu duruyor.
  • Arkadaşlar hepinizin değerli yorumları için teşekkür ediyorum. dayım engelli ve onun üzerine aralık ayında diesel focus almaya karar verdim. fiyat soracaklar için 38.500 2012 ford focus comfort ama ben trendini alacağım 41 milyara filan geiyor meraklılarına.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.