Şimdi Ara

2012 Honda Civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç alma arifesindeyim .2012 Honda Civic Elegance AT, kazasiz boyasiz, beyaz ,fabrikasyon lpg ve 15000 km. Fiyat olarak 58500 TL . Ne dersiniz? Yorumlarinizi alabilirmiyim. Teşekkürler.

• ben kısaca oha diyorum.
    58bine leon 1.2 tsi dsg full led alırım 0 km alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

ben kısaca oha diyorum.
    58bine leon 1.2 tsi dsg full led alırım 0 km alırım
    2 ay önce aynı arabanın lpgsiz olanını 55 bine aldı bir arkadaşım. boya değişen durumunu bilmiyorum ama o fiyat çok gibi. O paraya sıfır focus, astra 1.4t gibi araçlar alınabilir.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet haklısınız o paraya alınabilecek çok sayıda 0 araç mevcut fakat bu araçların 2. Eli maalesef bu şekilde.
  • chameleon41 kullanıcısına yanıt
    Aklimdaki araç Civic olduğu için diğer araçlara pek alici gözüyle bakamiyorum.
  • bahtinursen B kullanıcısına yanıt
    Ben yerinizde olsam 2012 elegans yerine 2014 oto lpg li preiuma 60 verir yüksek modele binerdim sunroofu demode değmez bana kalırsa .Bende civic ne alsam derken bu kararı verdim
  • Honda Civic 2. el piuasında anarmol arttı
  • jacques1791 kullanıcısına yanıt
    2014 premium mu aldınız?
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 2 ay dir bakiyorum. Ilk basladigimda 55 56 bin lere arac bulunuyordu. Şimdi o paralara ancak kazası buyukse yada km yuksekse bukunuyor.
  • Coook para. 3 sene olmus. 58Bin istiyorlar. Dusunmezdim bile. En fazla 45. Yeni kasaysa hadi 48
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Coook para. 3 sene olmus. 58Bin istiyorlar. Dusunmezdim bile. En fazla 45. Yeni kasaysa hadi 48
    çok para istemiş arkadaş ama 0 ları da uctu 2.eller kıymetlendi.Ben kasım 2014 de yeni makyajlı elegance eco otomatik lpg li'yi ayışığı honda dan 65.000 tl ye aldım.Hemde 0 km. Gerçi şuan aynı araç 75.000 tl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtinursen

Arkadaşlar merhaba.
    Araç alma arifesindeyim .2012 Honda Civic Elegance AT, kazasiz boyasiz, beyaz ,fabrikasyon lpg ve 15000 km. Fiyat olarak 58500 TL . Ne dersiniz? Yorumlarinizi alabilirmiyim. Teşekkürler.

Bayilerde Navigasyonlu ve Sıfır olarak 2015 model 68-69000TL.

Bence sıfır alın.
  • ogulcanyurekkk O kullanıcısına yanıt
    Asli sebep zaten 0 araçların fiyatının yüksek olmasından kaynaklanıyor.
    hocam civic piyasası reşat altın gibi diyorlardı inanmazdım
    bır arkadaşım 99 civicini martta 21e sattım
    şimdi sattı aracı alamıyor 24 den aşşa bulamıyor
    kafasına yatan civic'de bulamıyor
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Altın en azından ara sıra düşebilir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Bence sıfır alın.

Konu sahibi 58 bin liralik araba tavsiyesi istiyor sen gidip 68-69 bin liralik araba tavsiye ediyorsun.Tamam 0 km'sini almak daha mantikli ama kimse cikarip sak diye 10 bin lira vermez su devirde.

Mantik cercevesinde yorum yapalim.

• kartalus kullanıcısına yanıt
    +1

Aslında hala cevap alamadım. 58500 e bir araç var ve kafamdaki model aslında net. Tek öğrenmek istediğim bu model araçların ederi bumudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Bence sıfır alın.

Konu sahibi 58 bin liralik araba tavsiyesi istiyor sen gidip 68-69 bin liralik araba tavsiye ediyorsun.Tamam 0 km'sini almak daha mantikli ama kimse cikarip sak diye 10 bin lira vermez su devirde.

Mantik cercevesinde yorum yapalim.

Alıntıları Göster
    Hocam git leona bak olmadı dizel İ30 alırsın o paraya

evet hocam full cam tavan olsaydı elegance alırdım ama 1980lerde kalmış sunroof için o paralar verilmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Altın en azından ara sıra düşebilir ...
    2012 model civice o parayı vereceğime yakarım o parayı :)
    şakası bi yana 58bine nerdeyse 0 km dizel araç alınabilirken yazık o paralara.

civic ekipmanı bol lpg li az yakabilen yol sesini içeri çok alan performans için çok devir çevirmek gereken bir araçtır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.