Şimdi Ara

2012 Honda Civic Palais FB7 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, biraz da eğlence ve multi-medya sistemlerinden bahsedelim. Navigasyonumuz var mı? Var elbet.

Peki bari Turkcell VINN SIM kartlı Samsung tablet üzerinden Youtube'da müzik videolarını da izleyelim, yani kulağımızı verip dinleyelim.
    Araba kullanırken izlemek olmaz bittabii.

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

• Le Palais de Civić. Civic Palas.
    The Civic Palace. Das Civicreich Kastell.
  • Kar yagdiginda Civic Palais, Civic Palas bir baska guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 20 Ağustos 2015; 13:29:58 >
  • SarsJr kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kusura bakmayın yanıtı biraz geç veriyorum, bu ürünü ben de gördüm ancak çincem olmamasına rağmen , sanırım bu zaten var olan çıtaların üzerine uygulanan ve fiber görünüm veren bir ürün... hiç çıtası olmayanlar almasın anlamına gelen bir resim var sanki ? ( çıta olmayan modele çarpı işareti koymuşlar )

Sayın sk67a, sizin mekanınızı kullanıyoruz bu konuda, umarım rahatsızlık vermiyoruzdur ?
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    Sami abi ön tampon koruma altında ne güzel
    Senin tavsiyenle ben de aynı kameradan alıp serviste montajını yaptırdım. İnfrared ledler özellikle karanlık bölgelerin görüşünü rahatlatıyor. Biraz büyük görüntü verse de tamponu korumada çok başarılı. Ön park kamerası için ben serviste esp kapatıp açma tuşu ile far yıkama tuşu arasındaki boş olan bölgeye kamera açıp kapama tuşu koydurdum. Orjinal honda,sis farı işareti var. Kameraya devamlı akım gitmesini engelliyor ve böylece kameranın daha uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum.
    Saygılar... @sk67a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda internet baglantili tablet, konsolda navigasyon. LCD ekran babam, LCD ekran.
    Evlere senlik.

2012 Honda Civic Palais FB7

Burasi Civic Palas. Eglence bol.
    Entertainment center.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 23 Şubat 2015; 23:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Konsolda internet baglantili tablet, konsolda navigasyon. LCD ekran babam, LCD ekran.
    Evlere senlik.

Burasi Civic Palas. Eglence bol.
    Entertainment center.

Sami abi tüketimi de karenin içine sığdırmışsın bravo

Görünüyor ki sıkışık trafikte Sport mod kulakçıklardan vites değişimiyle iyi bir değer yakalamışsınız.

Trafikte yandaki araçlardan tableti görenlerin yüzlerini görmek lazım

İnsan rahata kolay alışıyor Sami abi.

Ben aldığımdan beni D modda kullanıyorum. Arada alıyorum S moda, nadir.

Maşallahınız var, daha gençsiniz, Allah uzun ömür versin.

Bu anekdotu hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknasmub -- 24 Şubat 2015; 11:17:28 >
  • Konsolda internet uzerinden Youtube videolar ile Basarsoft haritali navigasyon ayni anda olabilir mi?

Olabilir; neden olmasin? Yeter ki kisi istesin.
    Burasi Civic Palais. Yani Civic Palas. Yani Civic Sarayi.

@aknasmub

• Efendim; Civic Palais aracimizda ikram bol; elektrikli sogutucudan cam sise icinde soguk su ister miydiniz?

Tam bir yaşam alanı...

Heryere gidilir bu civicle @sk67a

•  2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 18 Nisan 2016; 15:42:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Tam bir yaşam alanı...

Heryere gidilir bu civicle @sk67a

Ocak ayinda Bursa'ya gittik. Amerikali bacanak benim arabada; ismi Ken.
    Hani hava sartlari yuzunden feribot seferleri iptal edilmisti ya..
    Ben de dedim ki; "Ulen Ken, var misin korfezi cepecevre dolasalim; bu arada konsoldaki
    tabletten youtube baglantisi yapip; ne kadar 1970'li ve 1980'li yillardan sevdigimiz
    grup varsa muziklerini dinleyelim?

"Tamam ulan" dedi. Malesef cok az Turkce biliyor. Ingilizcesini soyledi. Ama "ulan" kelimesinin Ingilizce
    lisaninda bir karsiligi yok; ben ekledim.

Artik White Snake mi diyelim; Motörhead mi diyelim; AC/DC mi diyelim ("Dirty deeds, done dirt cheap!!"),
    Scorpions mu diyelim, Iron Maiden mi diyelim, artik ne diyelim. Aklimiza gelen sarkiyi tablete giriyoruz;
    Youtube uzerinden aninda muzik videosu karsimizda.

Nasil oldu anlamadik fakat bir de baktik ki Istanbul'a varmisiz. Bolca sohbet ettik; inanir misin; keske yol
    biraz daha surseydi diye icimden gecirdim. Daha onceleri de korfezi dolastigim oluyordu ama bu sefer pek
    de keyifliydi.

2 hafta once lastikcime gittim. Ucaksavarin biraz asagisinda. Arabalara merakli oldugumu biliyor. Hemen yanlarinda
    da 2. el oto satan bir galeri var. "Abi sana bir arac gostereyim, gel" dedi. Galeriye gectik. 2013 mu, 2014 model mi,
    BMW 525d xDrive. 63,000 kilometrede. "Sadece sol on kapi degismis amaaaa her sey yetkili serviste yapilmismis".
    Guzel. Fiyati? Sadece 193,000 TL.

Tamam, belki bir salaklik edersem icinde kiracimin oturdugu dairelerden birini satarim; araci alirim. Yatirimim
    da her gun deger kaybeder; ayrica o parayi sokaga parketmek durumunda kalirim. Hadi onu da gectik.

Yahu o da ne oyle? Ben diyeyim 5-inch, sen de 4-inch, konsolda avuc ici kadar bir LCD ekran var. Bu mu lan
    "Entertainment Center"? Anaaa. Konsoldaki yer cok genis fakat LCD ekran o ayrilan yerin (veya boslugun) ancak
    yarisini kapliyor. "Yuh!" dedim.

Benim kiraci dairemde oturmaya devam ediyor. Dairem de her gun deger kazaniyor. O kadar.

Sami abi senin ingilizcen iyidir, bence sen 'ulan' ın ingilizcesini de çevirmişsindir bacanağa :)

Ken dedin ya aklıma street fighter daki ken geldi,sarışın kırmızı renkli kıyafeti olan

Yol biraz daha uzasaydı sanırım Bulgaristan'a kadar giderdiniz abi :)

Benim 193.000 tl param olsa sanırım kiradan kurtulurum önce,güzel bir ev borcuna girerim. Gerçi daha hangi şehirde yaşantımızı devam ettireceğimiz meçhul arabaya o parayı vermek çok zor geliyor bana.

• quote:

Ne gribal enfeksiyonmuş. Daha iyiyim ama tam iyileşemedim.
    Evdeyim. Bir iki gün daha işe gidemeyebilirim.
    @aknasmub

Abi ne inatçı virusmuş bu
    Bakteriyel birşey olmasın yoksa...
    Bu senenin virusleri H1N1 mi H2N5 mi acaba.
    Tekrar çok geçmiş olsun Sami abi. Acil şifalar

• quote:

quote:

quote:

Ne gribal enfeksiyonmuş. Daha iyiyim ama tam iyileşemedim.
    Evdeyim. Bir iki gün daha işe gidemeyebilirim.
    @aknasmub

Abi ne inatçı virusmuş bu
    Bakteriyel birşey olmasın yoksa...
    Bu senenin virusleri H1N1 mi H2N5 mi acaba.
    Tekrar çok geçmiş olsun Sami abi. Acil şifalar

Antibiyotik aldık ama. Bakteriyel ise faydası olur, değil mi?
    Amanınn.

İlk önce viral başlıyor daha sonra üstüne bakteriyel enfeksiyon yerleşiyor. Bu açıdan antibiyotik kullanmak gerekir. Özellikle ilk basamak olarak amoksisilin+klavulonik asit almak yeterlidir.
    Sami abi tekrar çok geçmiş olsun... Aman dikkat

• quote:

Bugün anca toparlandım; ofise gideceğim. Vay canına. Esaslı gripmiş.

@aknasmub

Geçmiş olsun Sami abi. Toparlamana sevindim

• quote:

quote:

quote:

Bugün anca toparlandım; ofise gideceğim. Vay canına. Esaslı gripmiş.

@aknasmub

Geçmiş olsun Sami abi. Toparlamana sevindim

Buna da sukur Onurcum.
    Yok sihhat gibisi..

Tam aklımdan geçiyordun abi mesajın geldi :)
    Sağlık gibisi yok insan kaybedince anlıyor...

• quote:

Kifayetsiz muhterislerin biti kanlanmis yine Onur arkadasim.
    Zibidiler azmis kudurmuslar forum basliginda.
    Al bir zibidiyi; vur digerine.

@aknasmub

Farkettim zibidileri abi. Okudum mesajlarını zor tuttum cevap vermemek için. Efendiliğimi bozmak istemedim.
    Ne gereksiz insanlar var şu forumda.
    İki kişi var aynı gereksizler yine

• quote:

quote:

quote:

Kifayetsiz muhterislerin biti kanlanmis yine Onur arkadasim.
    Zibidiler azmis kudurmuslar forum basliginda.
    Al bir zibidiyi; vur digerine.

@aknasmub

Farkettim zibidileri abi. Okudum mesajlarını zor tuttum cevap vermemek için. Efendiliğimi bozmak istemedim.
    Ne gereksiz insanlar var şu forumda.
    İki kişi var aynı gereksizler yine

Onlar Edü ile Büdü.
    Her biri ayrı Zibidü.

Fe.. olan iste Izmir'deki alisveris merkezlerinde araclarin sileceklerini kiran hasta ruhlu sahis.

Evet hatırlıyorum. Hasta ruhlu insanlar

• quote:

Al bir 3 paralık daha. E-Prance Çin'e tamir işlemi için kamerayı taahhütlü gönderdim; şimdi de paket adrese teslim edilemiyor:

2015-03-06 09:10
    CHINA (Yurt Disi), Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen), Unsuccessful item delivery attempt (Inb)

2015-02-28 11:42
    CHINA (Yurt Disi), Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)

Çin işi bu kadar işte. Çinlinin ipi ile kuyuya inenin hali ya harap olur, ya arap olur.

@aknasmub

Yakışmadı çinli E prance satıcısına. Neden ulaştırılamıyor ki abi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.