Bildirim
2012 Honda Civic Palais FB7 (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Le Palais de Civić. Civic Palas.
The Civic Palace. Das Civicreich Kastell.
-
Kar yagdiginda Civic Palais, Civic Palas bir baska guzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 20 Ağustos 2015; 13:29:58 > -
Selamlar, kusura bakmayın yanıtı biraz geç veriyorum, bu ürünü ben de gördüm ancak çincem olmamasına rağmen , sanırım bu zaten var olan çıtaların üzerine uygulanan ve fiber görünüm veren bir ürün... hiç çıtası olmayanlar almasın anlamına gelen bir resim var sanki ? ( çıta olmayan modele çarpı işareti koymuşlar )
Sayın sk67a, sizin mekanınızı kullanıyoruz bu konuda, umarım rahatsızlık vermiyoruzdur ? -
Sami abi ön tampon koruma altında ne güzel
Senin tavsiyenle ben de aynı kameradan alıp serviste montajını yaptırdım. İnfrared ledler özellikle karanlık bölgelerin görüşünü rahatlatıyor. Biraz büyük görüntü verse de tamponu korumada çok başarılı. Ön park kamerası için ben serviste esp kapatıp açma tuşu ile far yıkama tuşu arasındaki boş olan bölgeye kamera açıp kapama tuşu koydurdum. Orjinal honda,sis farı işareti var. Kameraya devamlı akım gitmesini engelliyor ve böylece kameranın daha uzun ömürlü olabileceğini düşünüyorum.
Saygılar... @sk67a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
İnsan rahata kolay alışıyor Sami abi.
Ben aldığımdan beni D modda kullanıyorum. Arada alıyorum S moda, nadir.
Maşallahınız var, daha gençsiniz, Allah uzun ömür versin.
Bu anekdotu hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknasmub -- 24 Şubat 2015; 11:17:28 > -
-
-
Tam bir yaşam alanı...
Heryere gidilir bu civicle @sk67a
-
quote:
Orijinalden alıntı: sk67a
quote:
Orijinalden alıntı: aknasmub
Tam bir yaşam alanı...
Heryere gidilir bu civicle @sk67a
Ocak ayinda Bursa'ya gittik. Amerikali bacanak benim arabada; ismi Ken.
Hani hava sartlari yuzunden feribot seferleri iptal edilmisti ya..
Ben de dedim ki; "Ulen Ken, var misin korfezi cepecevre dolasalim; bu arada konsoldaki
tabletten youtube baglantisi yapip; ne kadar 1970'li ve 1980'li yillardan sevdigimiz
grup varsa muziklerini dinleyelim?
"Tamam ulan" dedi. Malesef cok az Turkce biliyor. Ingilizcesini soyledi. Ama "ulan" kelimesinin Ingilizce
lisaninda bir karsiligi yok; ben ekledim.
Artik White Snake mi diyelim; Motörhead mi diyelim; AC/DC mi diyelim ("Dirty deeds, done dirt cheap!!"),
Scorpions mu diyelim, Iron Maiden mi diyelim, artik ne diyelim. Aklimiza gelen sarkiyi tablete giriyoruz;
Youtube uzerinden aninda muzik videosu karsimizda.
Nasil oldu anlamadik fakat bir de baktik ki Istanbul'a varmisiz. Bolca sohbet ettik; inanir misin; keske yol
biraz daha surseydi diye icimden gecirdim. Daha onceleri de korfezi dolastigim oluyordu ama bu sefer pek
de keyifliydi.
2 hafta once lastikcime gittim. Ucaksavarin biraz asagisinda. Arabalara merakli oldugumu biliyor. Hemen yanlarinda
da 2. el oto satan bir galeri var. "Abi sana bir arac gostereyim, gel" dedi. Galeriye gectik. 2013 mu, 2014 model mi,
BMW 525d xDrive. 63,000 kilometrede. "Sadece sol on kapi degismis amaaaa her sey yetkili serviste yapilmismis".
Guzel. Fiyati? Sadece 193,000 TL.
Tamam, belki bir salaklik edersem icinde kiracimin oturdugu dairelerden birini satarim; araci alirim. Yatirimim
da her gun deger kaybeder; ayrica o parayi sokaga parketmek durumunda kalirim. Hadi onu da gectik.
Yahu o da ne oyle? Ben diyeyim 5-inch, sen de 4-inch, konsolda avuc ici kadar bir LCD ekran var. Bu mu lan
"Entertainment Center"? Anaaa. Konsoldaki yer cok genis fakat LCD ekran o ayrilan yerin (veya boslugun) ancak
yarisini kapliyor. "Yuh!" dedim.
Benim kiraci dairemde oturmaya devam ediyor. Dairem de her gun deger kazaniyor. O kadar.
Sami abi senin ingilizcen iyidir, bence sen 'ulan' ın ingilizcesini de çevirmişsindir bacanağa :)
Ken dedin ya aklıma street fighter daki ken geldi,sarışın kırmızı renkli kıyafeti olan
Yol biraz daha uzasaydı sanırım Bulgaristan'a kadar giderdiniz abi :)
Benim 193.000 tl param olsa sanırım kiradan kurtulurum önce,güzel bir ev borcuna girerim. Gerçi daha hangi şehirde yaşantımızı devam ettireceğimiz meçhul arabaya o parayı vermek çok zor geliyor bana.
-
quote:
Ne gribal enfeksiyonmuş. Daha iyiyim ama tam iyileşemedim.
Evdeyim. Bir iki gün daha işe gidemeyebilirim.
@aknasmub
Abi ne inatçı virusmuş bu
Bakteriyel birşey olmasın yoksa...
Bu senenin virusleri H1N1 mi H2N5 mi acaba.
Tekrar çok geçmiş olsun Sami abi. Acil şifalar
quote:
quote:
quote:
Ne gribal enfeksiyonmuş. Daha iyiyim ama tam iyileşemedim.
Evdeyim. Bir iki gün daha işe gidemeyebilirim.
@aknasmub
Abi ne inatçı virusmuş bu
Bakteriyel birşey olmasın yoksa...
Bu senenin virusleri H1N1 mi H2N5 mi acaba.
Tekrar çok geçmiş olsun Sami abi. Acil şifalar
Antibiyotik aldık ama. Bakteriyel ise faydası olur, değil mi?
Amanınn.
İlk önce viral başlıyor daha sonra üstüne bakteriyel enfeksiyon yerleşiyor. Bu açıdan antibiyotik kullanmak gerekir. Özellikle ilk basamak olarak amoksisilin+klavulonik asit almak yeterlidir.
Sami abi tekrar çok geçmiş olsun... Aman dikkat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bugün anca toparlandım; ofise gideceğim. Vay canına. Esaslı gripmiş.
@aknasmub
Geçmiş olsun Sami abi. Toparlamana sevindim
quote:
quote:
quote:
Bugün anca toparlandım; ofise gideceğim. Vay canına. Esaslı gripmiş.
@aknasmub
Geçmiş olsun Sami abi. Toparlamana sevindim
Buna da sukur Onurcum.
Yok sihhat gibisi..
Tam aklımdan geçiyordun abi mesajın geldi :)
Sağlık gibisi yok insan kaybedince anlıyor...
-
quote:
Kifayetsiz muhterislerin biti kanlanmis yine Onur arkadasim.
Zibidiler azmis kudurmuslar forum basliginda.
Al bir zibidiyi; vur digerine.
@aknasmub
Farkettim zibidileri abi. Okudum mesajlarını zor tuttum cevap vermemek için. Efendiliğimi bozmak istemedim.
Ne gereksiz insanlar var şu forumda.
İki kişi var aynı gereksizler yine
-
quote:
quote:
quote:
Kifayetsiz muhterislerin biti kanlanmis yine Onur arkadasim.
Zibidiler azmis kudurmuslar forum basliginda.
Al bir zibidiyi; vur digerine.
@aknasmub
Farkettim zibidileri abi. Okudum mesajlarını zor tuttum cevap vermemek için. Efendiliğimi bozmak istemedim.
Ne gereksiz insanlar var şu forumda.
İki kişi var aynı gereksizler yine
Onlar Edü ile Büdü.
Her biri ayrı Zibidü.
Fe.. olan iste Izmir'deki alisveris merkezlerinde araclarin sileceklerini kiran hasta ruhlu sahis.
Evet hatırlıyorum. Hasta ruhlu insanlar
-
quote:
Al bir 3 paralık daha. E-Prance Çin'e tamir işlemi için kamerayı taahhütlü gönderdim; şimdi de paket adrese teslim edilemiyor:
2015-03-06 09:10
CHINA (Yurt Disi), Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen), Unsuccessful item delivery attempt (Inb)
2015-02-28 11:42
CHINA (Yurt Disi), Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
Çin işi bu kadar işte. Çinlinin ipi ile kuyuya inenin hali ya harap olur, ya arap olur.
@aknasmub
Yakışmadı çinli E prance satıcısına. Neden ulaştırılamıyor ki abi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X