Şimdi Ara

2012 Honda Civic Palais FB7

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Civic paylasimi konu basligi. Once Toyota jantlar. Cikma olarak 4 adedini 500 TL'ye satin aldim.
    Polonya uretimi. Civic aracima uygun. ContiWinterContact3 kis lastiklerim bu jantlarin uzerinde. Memnunum.
    Jant gobegine Honda logo eklendi. Honda servis gorunce sasirdi fakat begendi. Kis ve yaz lastikleri icin ayri
    jant takimi kullanmak mantikli. Lastikleri sok-tak derdi yok. Hem jant, hem de lastik yipranmiyor.

Toyota jantlarinin kanatlari sekillendirilmis; daha cok hava sirkulasyonu sagliyor; fren diskleri icin avantaji var.

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 26 Şubat 2015; 8:25:14 >

• Sari renkli LED sis ampulleri. Sis lambalarini nadiren kullaniyorum; sis oldugunda kullaniyorum. Beyaz sis
    isiklari bembeyaz sisin icinde bana pek kullanisli gelmiyor. Hep sari renkli sis lambalari istemistim (onceki araclarimda),
    nihayet oldu. LED ampul olmasi da avantaji.

Motor kaputu uzerinde manyetik koruma bandi mevcut. Uzun yolda faydasini gordum. Surekli motor kaputu uzerinde.
    Evde ve isyerinde guvenlik bu sayede araci da iyice tanidi; boyle bir avantaji daha var.
    Manyetik ozelligi sayesinde metal motor kaputuna cok iyi oturuyor; etrafinda cita var.

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

Bu arada DRL lambalari de beyaz renkli LED ampullere sahipler. Arabada telli, yani inkandesan ampul kalmadi. Bir tek uzun farlar
    klasik halojen ampullere sahipler. Kisa farlar fabrika uretimi Xenon. Diger ampullerin tamami LED.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 12 Şubat 2015; 8:45:06 >

• Hızlı cevap için çok teşekkür...
    Alırmıyım bilmiyorum ama, benim baktığım 150.-TL'ye 4 adet sac jant. Bulunduğum yerde bunlar.
    Verdiğiniz bilgi neticesinde gidip bakacağım. Çok temiz ise alırım. Jant kapakları için
    honda logosuna sonra bakarım artık.
    Siz yine de diğer siteden ayrılma kararınızı gözden geçirin bence...Yazdıklarınız hem teknik hem de faydalıydı....
  • Arka panelde toplam gücü 24 watt olan 7-gözlü güneş panelleri mevcut.
    Akülü pilleri şarj ediyor. Akülü piller de trafik kameralari için
    yedek güç sistemi olarak kullanılıyor.

@mustim38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 12 Şubat 2015; 18:09:38 >
  • Üstad paylaşımın için teşekkürler.
    Panelleri yurt dışından mı aldın? Link var mı? Şu an araştırma yapıyorum bağzı ürünlerde panelin altındaki kumaş desene görünüyor onun için sağlıklı bir ürün almak istiyorum.
  • 14 watt ürün bu (4 gözlü):
    http://www.amazon.com/Anker%C2%AE-Dual-Port-Charger-PowerIQ-Technology/dp/B00E3OL5U8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423849101&sr=8-1&keywords=anker+14+watt+solar

10 watt ürün de bu (3 gözlü):
    http://www.amazon.com/Instapark%C2%AE-Portable-Charger-Compatible-Devices/dp/B006ZRYU9O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1423849131&sr=8-2&keywords=10+watt+solar

Toplam 7 göz. Arka paneli neredeyse komple kaplıyor.

İki ürünü seri olarak birleştiriyorum; böylece 24 watt toplam güç elde ediyorum. Bu değer güneşli bir günde.
    Camın kendisi ve cam filmi etkisi ile 24 watt altında bir değer de olabilir. Yukarıdaki videoda kar yağarken
    ve hava kapalı iken akülü pillerim şarj oluyordu. Demek ki güneş panelleri yeterli.

Kalite önemli.

• Beyaz renk isikli kapi esikleri; Civic yazisi:

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    Toyota Corolla Sedan 2021
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isikli ve Civic yazili kapi esikleri, on kapi ali aydinlatmalari:

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

• Allah nazardan saklasin, bu 2012 lerdeki kapi ici krom citalari ve kapi ceplerindeki bolmek icin ayraclari nasil temin edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler.
    2012 kapi ici krom gorunumlu plastik citalar, bilgim dahilinde, malesef 2013 ve sonrasi modellere takilamiyor.
    Kapi iclerindeki bardak ayraclarini fark ettiginize sevindim. Cogu kisi bunlari goruyor ama farketmiyor. Dikkatlisiniz.
    Link soyle:
    http://www.amazon.com/gp/product/B006R0WUSW/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1
    Pahali olabilir ama asla vazgecmem. Arabanin bir parcasi artik benim icin. Her gun kullaniyorum. Her gun isime yariyor.
    @SarsJr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 15 Şubat 2015; 12:46:44 >
  • Gercekten pahaliymis:)
    Citalar bulunsa da takilmaz mi yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi ici tasarim farkli diye biliyorum. Citalar bulunsa da, takilmasi mumkun olmayabilir.
    Servise danismak daha saglikli olur. Yanlis bir fikir vermek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Tesekkurler.
    2012 kapi ici krom gorunumlu plastik citalar, bilgim dahilinde, malesef 2013 ve sonrasi modellere takilamiyor.
    Kapi iclerindeki bardak ayraclarini fark ettiginize sevindim. Cogu kisi bunlari goruyor ama farketmiyor. Dikkatlisiniz.
    Link soyle:
    http://www.amazon.com/gp/product/B006R0WUSW/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1
    Pahali olabilir ama asla vazgecmem. Arabanin bir parcasi artik benim icin. Her gun kullaniyorum. Her gun isime yariyor.
    @SarsJr

Ortada bardaklık var zaten, neden kapı içine de gerek duydun ki
    o ayıraç nasıl tutturuluyor, sağlam mı, şişe devrilip ortalığı kirletmesin sonra

• Saglam, merak etme.
    4 kapi icinde bardaklik mevcut. Yolcular da dusunuldu. Sahsi davranmayalim.
    Arka koltuk kol dayamada bardaklik var fakat kullanissiz. Esas oradan bardak veya sise yere duser.
    Bu arada su siselerinde cam malzeme tercih ediyorum. Plastik, PET degil. Saglik soz konusu.
    Konu disi; emniyet kemerini kullanalim; kaza halinde Mazallah. Aman ha. Camdan firlama sonra.

@caucass
  • SarsJr kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü 1000 bakımda servise sordum çıtaları, ayrı olarak satılmadığını, döşemesiyle birlikte değişebileceğini söylediler... çıtalar bir şekilde bulunsa bile montaj yuvası olmadığından takılamazmış...

• Kapi ici cebinde sise yerlestirmek icin ayraclar; 4 kapi, ayri ayri, ayri gayri:

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

Arka koltuk kol dayamasindaki sise tutacaklari kullanissiz; sise devriliverecek en ufak sarsintida. Arka planda benim kapi ici sise tutacagi. Kontrast super.

@SarsJr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 15 Şubat 2015; 19:33:38 >

• Civic Palas'a hosgeldiniz. Yani burasi Civic Palais.

Arka koltuk arasindaki orijinal Igloo marka elektrikli sogutucu. Uretim yeri olarak "Made in Texas" yaziyor ki, bayildim.
    Cin'de uretilmemis; halis munis A.B.D. uretimi. Cin can con. Her hafta is goruyor; soguk market alisverisi, ayrica et alisverisi;
    Istanbul trafiginde uzun sure etleri arabada muhafaza etmek durumundayim. Sartlar geregi.

2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7 2012 Honda Civic Palais FB7

• quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Saglam, merak etme.
    4 kapi icinde bardaklik mevcut. Yolcular da dusunuldu. Sahsi davranmayalim.
    Arka koltuk kol dayamada bardaklik var fakat kullanissiz. Esas oradan bardak veya sise yere duser.
    Bu arada su siselerinde cam malzeme tercih ediyorum. Plastik, PET degil. Saglik soz konusu.
    Konu disi; emniyet kemerini kullanalim; kaza halinde Mazallah. Aman ha. Camdan firlama sonra.

@caucass

Arkaya pek kimseyi bindirmem, tek tük zorunlu hallerde ise
    birşey yiyip içmelerine kesinlikle izin vermem, o yüzden arkayı düşündüğüm yok
    önde ortadaki iki adet bardaklık oldukça kullanışlı bana yetiyor ama bazan
    özellikle hanımı bir yere götürüp park yeri bulamayıp arabanın içinde uzun uzun beklerken
    sıkılıp bir bira içebiliyorum, şişe ortada olunca kabak gibi göz kırpıyor herkese
    kapı içi idal bir yer olabilir, kimse görmez rahat rahat demlenirim
    bunlar 4 adet takım olarakmı satılıyor yoksa tek tek mi

bu arada emniyet kemeri takmayan derken benden bahsediyorsan o ben değilim, mutlaka takıyorum, o susturucular sembolik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 16 Şubat 2015; 3:30:55 >

• 2'li set halinde satılıyor. Ön kapılara bir set aldım; arka kapılara ayrı set aldım.
    Arabanın bir parçası oldu. Birisi sorup "bu da nereden çıktı?!" dediğinde ancak hatırlıyorum
    bu parçaları opsiyonel olarak satın aldığımı. Ben memnunum.
    @caucass
  • old_timer kullanıcısına yanıt
    http://tr.aliexpress.com/item/For-Honda-Civic-9-th-2012-2013-2014-interior-modified-carbon-fiber-modification-Door-stripes-decorates/32247925875.html

Şöyle bir şey gördüm onun üzerine dahada heveslenmiştim acaba bulunabilir mi diye, çift taraflı bant yapıştır geç güzel sonuç alınır gibi geliyor.Tek sorun renk
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.