Şimdi Ara

2012 Kpss Lisans Sonuçları Hatalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam gec açıklanması hoş değil ama gecen yıllardada aynısı oldu.
    ayrıca, 1 hafta gec açıklandı sınav. abartılacak birşey yok ortada.
    demekki adamların sistem kaldırmıyor. matrix te yaşamıyoruz sonuçta.

eksik net olayınada halen hayret ediyorum. bir insan 120 sorunun cevabını nasıl aklında tutarda
    eve gelip kontrol edebilir. inanılır gibi değil.
    memurlar nette böyle şimdi.
    osym yayınladı optikleri, herkes sustu oturdu.
    yaptıgı yaygarayı unuttu, ösym ye veryansına başladı.

olmamışmı gecen yıllarda, olmuş. düzeltilmişmi, düzeltilmiş.adamlar dilekçelerini vermişler 1 ayda halledilmiş.

fol yok yumurta yok, netlerim eksik.
    okumuş adamlarsınız ya.....

@blackzeros
    kontrol ettinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 15 Ağustos 2012; 10:24:33 >
  • provake edici mesajlari birakin herkes ne yaptigini biliyor. 20 den fazla dogrum yanlis sayilmis. Bir tanem dogru sorum bos gorunuyor. 100 binden fazla adayin bu sekilde. Su da bi gercek boyle bi kurumu savunan adamin zaten hak adalet basiret in ne oldugunu bilmedigini dusunuyorum. O yuzden bos yere gunaha girmesin kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optik kagıt ve cevap anahtarını kıyasladınızmı?
    mesela ben dün baktım gayet normaldi.

hatta ekran görüntüsü alarak paintte
    http://www.memurlar.net/haber/201784/
    şu linkteki gibi bir işaretleme yapıp bizimle paylaşırsan çok seviniriz.
    ve böylece bizde, " aha birini gördük eksik netli" deriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

mantıklı olun az ya.
    tamam gec açıklanması hoş değil ama gecen yıllardada aynısı oldu.
    ayrıca, 1 hafta gec açıklandı sınav. abartılacak birşey yok ortada.
    demekki adamların sistem kaldırmıyor. matrix te yaşamıyoruz sonuçta.

eksik net olayınada halen hayret ediyorum. bir insan 120 sorunun cevabını nasıl aklında tutarda
    eve gelip kontrol edebilir. inanılır gibi değil.
    memurlar nette böyle şimdi.
    osym yayınladı optikleri, herkes sustu oturdu.
    yaptıgı yaygarayı unuttu, ösym ye veryansına başladı.

olmamışmı gecen yıllarda, olmuş. düzeltilmişmi, düzeltilmiş.adamlar dilekçelerini vermişler 1 ayda halledilmiş.

fol yok yumurta yok, netlerim eksik.
    okumuş adamlarsınız ya.....

@blackzeros
    kontrol ettinmi?

Ahh be hocam insanlar 120 sorunun bırak cevabını hatırlamayı soruyu bire bir virgülüne bile dokunmadan hatırlayıp yayına veriyorlar sen ne diyorsun...

Bu sınav tertemiz bir sınav olsa bile (ki şahsen inanmıyorum) OSYM'ye kimsenin güveni kalmamıştır. Bu apakçık belli bir gerçek. Herkes kendi gemisini kurtaran kaptan olma derdinde donanmanın halini soran yok...

• insanların 60 tane soruyu ezberlemesine gerek yokki,
    mesela kpss sınavına siz girdiyseniz bilrsinizki, sınava giriş belgelerinizin arkası boştu ve
    istediğini yazıp dışarı çıkabilirdin. :) buda olası.
    konumuz bu değil.

benim merak ettigim eksik net olayı. hersey sitede var.
  • Optikleri kontrol ettim de hem üzüldüm hem de sevindim sınava ilk defa çalışmıştım , insan çalışınca karşılığını gerçekten alıyor ama :)

coğrafya sadece 1 boşum var gerisi full doğru,

anayasada sadece 2 yanlışım var.

tarihte malesef kaydırma yapmışım. yok yere 13 yanlış burdan gelmiş. kaydırma olmasaydı şimdi tercih telaşına girecektik ne diyelim kısmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mextrude

Optikleri kontrol ettim de hem üzüldüm hem de sevindim sınava ilk defa çalışmıştım , insan çalışınca karşılığını gerçekten alıyor ama :)

tarihte malesef kaydırma yapmışım. yok yere 13 yanlış burdan gelmiş. kaydırma olmasaydı şimdi tercih telaşına girecektik ne diyelim kısmet :)

"tesadüf olamaz" :))

10 numara örnek oldun. dürüst oldugun için de ayrıca teşekkürler.
    blackzeros ve murat tan ses yok. onlardanda rica edelim. kontrol sonuçlarını.

anlık dikkatsizlik sebeb olabiliyor böle istenmeyen şeylere.saglık olsun.

şu başlıgıda çok seviyorum
    http://forum.memurlar.net/konu/1615055/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 16 Ağustos 2012; 20:55:13 >

• yeni gordum mesajlari;
    kontrol ettim dilekçemide verdim zaten.120 soruyu hatirlamaya gerek yok,yanlislara ne cevap verdiginizi hatirlasaniz yeter,
    optik ve cevap anahtarinizi kiyaslamanin cok bir manasi yok,cunku osym orjinal kitapcigi koymadi ,verilen cevap anahtarlarinda hata var.
    verilen cevap anahtarlarinyla optik kiyaslarsaniz sonuc osymnin verdiginden baska birsey cikmaz zaten,verilen cevap anahtariyla kendi orjinal kitapcigimizi kiyaslayabilseydik hata ortaya cikabilirdi,yoksa su an sitedeki kitapciklarmiz cevap anahtarindaki siklarla olusturuluyor zaten,ilk verildiginde sorular ve siklar gorunmuyordu dikkat ettiyseniz sadece dogru şıklar gozukuyordu, bircok insan gibi benimki 1,5-2 gun aradan sonra gozuktu,hani kimsenin gunahini almayalim ama cok iyi hatirlayamayanlari eleme ve birazda kandirma yontemi bu,kitapcik bu sorunun cevabi bu tamam sorun yok,zaten sorun yok orda ama acaba o kitapcik senin kitapcikla senin kitapcigin birebir ayni mi ,sen b sıkkını isaretleyip yanlis yapmisssin ama senin orjinal kitapciginda dogru sık b olmasin sakin.neyse ben verdim zaten dilekcemi ,ayni sekilde incelerlerse bir degisiklik olmayacak malesef,elden orjinal kitapcigimla kiyaslanmasi lazim,baska turlu anlasilmaz,benimkinde blok halinde yanlislar var,onun icin tespit etmem kolay oldu,yoksa bende yanlis isaretlemisim deyip gececektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Mextrude

Optikleri kontrol ettim de hem üzüldüm hem de sevindim sınava ilk defa çalışmıştım , insan çalışınca karşılığını gerçekten alıyor ama :)

"tesadüf olamaz" :))

10 numara örnek oldun. dürüst oldugun için de ayrıca teşekkürler.
    blackzeros ve murat tan ses yok. onlardanda rica edelim. kontrol sonuçlarını.

anlık dikkatsizlik sebeb olabiliyor böle istenmeyen şeylere.saglık olsun.

şu başlıgıda çok seviyorum
    http://forum.memurlar.net/konu/1615055/

Verdiğin siteye girdim okudum da çok güldüm

• kpss tercihleri ne zaman yapılacak bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

yeni gordum mesajlari;
    kontrol ettim dilekçemide verdim zaten.120 soruyu hatirlamaya gerek yok,yanlislara ne cevap verdiginizi hatirlasaniz yeter,
    optik ve cevap anahtarinizi kiyaslamanin cok bir manasi yok,cunku osym orjinal kitapcigi koymadi ,verilen cevap anahtarlarinda hata var.
    verilen cevap anahtarlarinyla optik kiyaslarsaniz sonuc osymnin verdiginden baska birsey cikmaz zaten,verilen cevap anahtariyla kendi orjinal kitapcigimizi kiyaslayabilseydik hata ortaya cikabilirdi,yoksa su an sitedeki kitapciklarmiz cevap anahtarindaki siklarla olusturuluyor zaten,ilk verildiginde sorular ve siklar gorunmuyordu dikkat ettiyseniz sadece dogru şıklar gozukuyordu, bircok insan gibi benimki 1,5-2 gun aradan sonra gozuktu,hani kimsenin gunahini almayalim ama cok iyi hatirlayamayanlari eleme ve birazda kandirma yontemi bu,kitapcik bu sorunun cevabi bu tamam sorun yok,zaten sorun yok orda ama acaba o kitapcik senin kitapcikla senin kitapcigin birebir ayni mi ,sen b sıkkını isaretleyip yanlis yapmisssin ama senin orjinal kitapciginda dogru sık b olmasin sakin.neyse ben verdim zaten dilekcemi ,ayni sekilde incelerlerse bir degisiklik olmayacak malesef,elden orjinal kitapcigimla kiyaslanmasi lazim,baska turlu anlasilmaz,benimkinde blok halinde yanlislar var,onun icin tespit etmem kolay oldu,yoksa bende yanlis isaretlemisim deyip gececektim.

adamım işallah sonuç alırsın.

""2011-KPSS'nin 4 oturumuna giren toplam aday sayısı 920 bin 168’dir.
    Blok yanlış iddiasıyla şu ana kadar Başkanlığımıza başvuran aday ise 40’a yakındır.
    ÖSYM, gerek internette iddialarını yayınlayan iddia sahibi adayların gerekse de konuyla ilgili şu ana kadar
    Başkanlığımıza başvuran adayların soru kitapçıklarını fiili olarak incelemiştir.
    İnceleme sonucunda iddialarının asılsız olduğu anlaşılmıştır."""
    http://www.memurlar.net/haber/202062/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 17 Ağustos 2012; 18:01:33 >

• aynısı halkbankası uzman yardımclığı sınavında da oldu .itirazlar ettik ne oldu? bir hiç . 1-1.5 ay sonra bir zarf geldi ankaradan incelendi ve hata bulunamadı.

kısacası "avcunuzu yalayın" dediler bize.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.