Şimdi Ara

2012 LADALAR TÜRKİYEDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür önünden geçiyorum; bir tane lada niva gördüm sıfır koltuk jelatinleri duruyodu, ertesi gün galerinin tabelasına dikkat ettim lada bayisi olmuş ve lada priora ve kalina larda gelmiş fotoyu en yakın zamanda çekip koyarım, incelemek isteyenlere adres veririm. İstanbul/Avcılar

• DSG'li Samara geldi mi acaba
  • Azeriler Ladanın disbiritorlüuğunu aldı
  • Ersu bayisini mi diyorsunuz?
  • dizel lada olsa.....abs ve klimada standart olsa.....dacia yı titretir....
  • Makyajlı samara getirip 15 den falan satsalar ne güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjj

dizel lada olsa.....abs ve klimada standart olsa.....dacia yı titretir....

4 kapılı nivalar var onları getirse yeter.uyuz bunlar zaten ondan gelişemiyorlar.

http://kamazexport.com/293.html

5 kapıyı getirsinler 25 binden peynir ekmek gibi satar. tek kapılı en çok satılan araçtır sanırım nivalar türkiyede.

2012 LADALAR TÜRKİYEDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 30 Mart 2012; 1:32:31 >

• quote:

rusyada da dizel motor ne kadar güzel mazotu dondurmadan çalışır öyle değilmi ?
  • quote:

onlar olmasada melez dacia Lada ile yarisamaz bilen bilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

http://kamazexport.com/catalogueskamaztruck_eng.pdf

hepsi dizel motor lu donmaması için gazyağı koyarsınız her depoya .hatta konusu vardı bilimsel adi başka bişeydi.

• Samaracı gelir birazdan...
  • Bu ülkede 2. el kaliteli araç alacağıma sıfır daha kalitesiz araç tercih ederim kaldıki lada sorunsuz bir marka.Türkiye pazarında iyi işler çıkaracaktır.
  • Spotcu gibi firma, urunlerin ustune devami yok bunlarin falan yazsinlar bari.
  • Lada güzel işler yapıyor. 2-3 yıl içinde çıkacak modelleri bekleyelim diyorum. Renault altyapısıyla üretilecek yeni modeller ve volvodan transfer ettikleri yeni baş tasarımcısıyla güzel işler yapacaklarına eminim. Lada Granta'yı da getirmeli bence, Logan'a en büyük rakip kendileri. Ve Rusya'da komedi fiyatlarla satılıyor. 220000 rubleden başlıyor fiyatları, yani 13300TL. Priora çok kötü, bildiğiniz Vega. Samara ise eski modellerinden kokpit dışında bir farklılığa sahip sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

muhterem sadece rusya pazarını düşünüyorsa sadece benzinli mantıklı ama madem bizim pazarımızda satış yapacak dizel şart....ki sadece benim düşüncem degil herkesin dilegi bu....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.