Şimdi Ara

2012 MODEL OPEL ASTRA CLASSIC 3 ALANLAR (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
39
Favori
300.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende temmuz ayında aldım opel gedizler(mersinde) bir ay sonra tüp taktırdım Adana olgunlar günde 130 km yol yapıyorum ortalama şehirr içinde en fazla 22 krş yaktı yakıtı ucuz olan yerlerden alıyorum uzun yollda ankaraya giderken 17-18 krş yaktı 100 tl gaz aldım (41 lt ortalama) ankaraya gittim ve dolaştım landrenzo tüp markam memnunum şimdilik. benim sorum yol bilgisayarını hız sabitliyicisini açtırmak istiyorum ayrıca kapı eşiği çok çiziliyor ucuz ama şik bir şekilde nasıl halledebilirim mersinde nereler var veya ankarada yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar konusunun çok geçtiği söyleniyor ama bana kullanıcı yorumu lazım.

Efsanelere göre EASYTRONIC sarsıntılı, beyni karışan, çabuk bozulan bir şanzuman türü.
    Doğru mudur?

Astra classic III easytronic HB için 40.000 TL gibi pazarlık hariç fiyat aldım. Easytronic sorunlu yazıları kafa mı karıştırdı.

Yorum yapacak herkese şimdiden teşekkürler.

Not: Cruze HB sport AT 43.000 TL bu iki araç arasında kaldık gibi
  • arkadaşım ben bir senedir kullanıyorum ses yada sarsıntı problemi yaşamadım. araçtanda çok ama çok memnunum. j kasa almayı düşünmüştüm ama dedim boş bir j kasa alacağıma full bir h kasa alayım. birde bu kasayı çok sevmem de etkili oldu tabi.tek dezavantajı ise düz vites araçtaki seriliğe alışık iseniz o seriliği bu araçta bulamazsınız. eğerki imalatında da bir hata yok ise parçaların siz sakin ve temiz bir kullanıcı iseniz problem çıkartacağını düşünmemekteyim. aldığınız fiyat konfor pakartli fiyatımı.

yılını tam olarak bilmemekle birlikte 2010 civarı olabilir bu modellerin kronik sorunlarını giderdiler diye okumuştum. sıkışık trafikte otomatik değil düz vites olarak kullanıyorum çok iyi oluyor. ama akıcı trafikte ve şehirlerarası yolda otomatik vites olması harika. hele hele birde eşiminde bu aracı kullanabiliyor olması çok ama çok işime yarıyor.
  • Astra Classic III HB 1.6 Benzinli Easytronic Essentia 39.500 TL ye alındı. Yarın teslimat var.
    Anlamadığım; Üçlü Bilgi Ekranı nedir, ne gösterir? Ortalama yakıt gösterir mi?
    Nette araştırdım. Sanki göstermiyor gibi.
    Gösteren ekran ile değişim yapılıyor mu?

Not: Diyeceksiniz, satıcıya niye sormadın. Açıkcası yol bilgisayarı standart sanmıştım. Akşam tesadüfen Üçlü Bilgi Ekranı dikkatimi çekti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Astra Classic III HB 1.6 Benzinli Easytronic Essentia 39.500 TL ye alındı. Yarın teslimat var.

Not: Diyeceksiniz, satıcıya niye sormadın. Açıkcası yol bilgisayarı standart sanmıştım. Akşam tesadüfen Üçlü Bilgi Ekranı dikkatimi çekti...

yol bilgisayarı sonradan açtırılabiliyormuş ama bize serviste önermediler yanlış gösteriyormuş bende tavsiye etmem çok da gerekli olarak görmüyorum ben
  • Teslim alırken rica edin TECH 2 cihazı ile bazı servisler menüleri aktifleştiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4libu

quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Astra Classic III HB 1.6 Benzinli Easytronic Essentia 39.500 TL ye alındı. Yarın teslimat var.

yol bilgisayarı sonradan açtırılabiliyormuş ama bize serviste önermediler yanlış gösteriyormuş bende tavsiye etmem çok da gerekli olarak görmüyorum ben

banada aynisini soylediler. hata veriyormus, elletmeyin dediler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Teslim alırken rica edin TECH 2 cihazı ile bazı servisler menüleri aktifleştiriyorlar.

ilginize tesekkurler. herhangi bir islem yaptirilmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem_06

quote:

Orijinalden alıntı: kesokulu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

quote:

şehir içi biraz yoğun trafikte benim astra 9 civarında geziyor. hangi ilde kullandığın, yani trafik yoğunluğu ve de kullanım tarzı çok değiştirir.

Ankara içi demet civarında kullanılıyor daha çok ama sizinkide şehir içiymiş 2 litre farkeder mi bilemiyorum.

Hocam arkadaşın şartları tam şehir içi değildir yoksa kimseye yanlış yazıyor diyemem. Fabrika verisi 8.4 olan bir aracın gerçek hayatta 9.5-10lt den aşağı yakma ihtimali yok, özellikle kış şartlarında ve yazında klima kullanımı ile daha da artar. Çünkü fabrika verileri ideal şartlarda laboratuvarlarda yapılan testlerle elde ediliyor. Muhtemelen arkadaşın sabit hızla gittiği mesafeler vardır ve kısa mesafelerden ziyade uzun mesafeler katediyordur. Trafik yoğunda olsa fazla dur kalk yapmadan düşük hızlarda çevre yolu tarzı yerlerde sabit hızla yapılan yolu şehir içine dahil etmek pek sağlıklı sonuç vermez. Kimse alınmasın amaç yardımlaşmak

Hocam amaç tabiki yardımlaşmak.Benim bahsettiğim 100 km deki 11 litre hatta 11.3 litre lpg ile kullanımda yol bilgisyarının gösterdiği değer.Ama bana çok gibi geliyor.Bir diğer hususta lpg de kullanırken araç 5.500 deviri geçtikden sonra kesiciye girene kadar tekliyor, sanki gaz yetişmiyor.Benzinde kullanırken böyle bir problem yok.Sanırım gaz ayarında sıkıntı var gibi çok yakmasınıda buna bağlıyorum.

bir hafta önce yol bilgisayarını sıfırladım. ortalama tüketim 9.3 ortalama hız 27 km/saat il kayseri, klima en fazla %25 açık, yol güzergahımda raylı sistem çalışması var, trafik ışığı fazla, trafik genelde baya yoğun oluyor. tamamen şehir içi ve tahminim 80 km hızı hiç geçmemişimdir. lakin aracı sert kullanmıyorum onu belirteyim.

yüksek devirde tekleme benzinde var, lpgde yok ise sıkıntı olduğu muhakkak. ancak, ateşleme sisteminden de kaynaklanıyor olabilir, lpg sisteminden de. tetkik edilmesi gerekir. benim araç da lpg li öyle bir sıkıntı yok şükür.

Tam tersi lpg de tekleme yapıyor o devir aralığında benzinde hiç bir sıkıntı yok

Bu arabayı lpg de o devirlerde uzun sure kullanırsanız motoru elinize alırsınız. Subaplar alaşımlı yüksek devir kullanmak akıl karı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

quote:

şehir içi biraz yoğun trafikte benim astra 9 civarında geziyor. hangi ilde kullandığın, yani trafik yoğunluğu ve de kullanım tarzı çok değiştirir.

Ankara içi demet civarında kullanılıyor daha çok ama sizinkide şehir içiymiş 2 litre farkeder mi bilemiyorum.

Hocam arkadaşın şartları tam şehir içi değildir yoksa kimseye yanlış yazıyor diyemem. Fabrika verisi 8.4 olan bir aracın gerçek hayatta 9.5-10lt den aşağı yakma ihtimali yok, özellikle kış şartlarında ve yazında klima kullanımı ile daha da artar. Çünkü fabrika verileri ideal şartlarda laboratuvarlarda yapılan testlerle elde ediliyor. Muhtemelen arkadaşın sabit hızla gittiği mesafeler vardır ve kısa mesafelerden ziyade uzun mesafeler katediyordur. Trafik yoğunda olsa fazla dur kalk yapmadan düşük hızlarda çevre yolu tarzı yerlerde sabit hızla yapılan yolu şehir içine dahil etmek pek sağlıklı sonuç vermez. Kimse alınmasın amaç yardımlaşmak

Hocam amaç tabiki yardımlaşmak.Benim bahsettiğim 100 km deki 11 litre hatta 11.3 litre lpg ile kullanımda yol bilgisyarının gösterdiği değer.Ama bana çok gibi geliyor.Bir diğer hususta lpg de kullanırken araç 5.500 deviri geçtikden sonra kesiciye girene kadar tekliyor, sanki gaz yetişmiyor.Benzinde kullanırken böyle bir problem yok.Sanırım gaz ayarında sıkıntı var gibi çok yakmasınıda buna bağlıyorum.

bir hafta önce yol bilgisayarını sıfırladım. ortalama tüketim 9.3 ortalama hız 27 km/saat il kayseri, klima en fazla %25 açık, yol güzergahımda raylı sistem çalışması var, trafik ışığı fazla, trafik genelde baya yoğun oluyor. tamamen şehir içi ve tahminim 80 km hızı hiç geçmemişimdir. lakin aracı sert kullanmıyorum onu belirteyim.

yüksek devirde tekleme benzinde var, lpgde yok ise sıkıntı olduğu muhakkak. ancak, ateşleme sisteminden de kaynaklanıyor olabilir, lpg sisteminden de. tetkik edilmesi gerekir. benim araç da lpg li öyle bir sıkıntı yok şükür.

Tam tersi lpg de tekleme yapıyor o devir aralığında benzinde hiç bir sıkıntı yok

Bu arabayı lpg de o devirlerde uzun sure kullanırsanız motoru elinize alırsınız. Subaplar alaşımlı yüksek devir kullanmak akıl karı değil...

Zaten sürekli o devirde kullandığımdan bahsetmedim.Çok nadir şekilde deneme amaçlı 5.500 devir üzerine çıkıldı.Yoksa kuru yakıttan ve aşırı ısıdan dolayı sübapların iş göremez hale geleceğini biliyorum.

• bende sıfır almak istiyorum.bu aracın yıllık vergisi ne kadar arkadaşlar.
  • Donanımsal D kullanıcısına yanıt
    ben aldım garanti bankası
    2012 classic 3 hb essentia comfort 36000
    sorun nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

bende sıfır almak istiyorum.bu aracın yıllık vergisi ne kadar arkadaşlar.

yıllık 827

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
  • Bugün 2011 model 21000 km de astra sedan 111. yıl özel üretim serisi bir araç bulduk.arabada çizik,boya,değişen yok.41750 tl den 41000 tl ye düşürdük fiyatı.sizce bu fiyat nasıl.uygun mu.Bu araç bu fiyata alınabilir mi?yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar 2012 Haziran çıkışlı Astra Classic III 1.6i 16V Essentia Easytronic almak üzereyim. Araç 14000 kilometrede anlaştığımız fiyat ise 34.500 tl. Önce fiyat açısından fikirlerinizi rica edeceğim sonra da başka bi sorum olacak: araç hala garanti kaapsamında olduğu için LPG yi illa serviste mi taktırmam gerekiyor?ben şimdiye kadar hep Teleflex LPG kullandım ve çok memnunum şimdi de aynısını taktırmak istiyorum onun için soruyorum,herkese iyi bayramlar bu arada....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viyolaci

Arkadaşlar 2012 Haziran çıkışlı Astra Classic III 1.6i 16V Essentia Easytronic almak üzereyim. Araç 14000 kilometrede anlaştığımız fiyat ise 34.500 tl. Önce fiyat açısından fikirlerinizi rica edeceğim sonra da başka bi sorum olacak: araç hala garanti kaapsamında olduğu için LPG yi illa serviste mi taktırmam gerekiyor?ben şimdiye kadar hep Teleflex LPG kullandım ve çok memnunum şimdi de aynısını taktırmak istiyorum onun için soruyorum,herkese iyi bayramlar bu arada....

cok cok iyi fiyat alici icin ...2009 dizel 69000 de temiz sifir teker vardi uzerinde 34500 e verdim siz. kiyaslayin artik

• viyolaci kullanıcısına yanıt
    Sedan ise iyi fiyat hb ise biraz fazla lpg ile ilgili araştırmanı tavsiye ederim zira subapları magnezyum alaşımlı aracın

• Araç hp. LPG konusunda görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Bende yaklasik 2 ay kadar once 2013 sıfır essentia hb konfor paketlisini aldim. Dun aracla ilk defa uzun yol yaptim. Yaklasik olarak 40 kr yakiyor. Arac su anda 2000 km de. Artik lpg taktirmak şart oldu. Opel ile landirenzo anlasmasi var deniyor garantisi bozulmuyor. Ankara,da iyi bir landirenzo ustasi bilen arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.

• ankara iskitlerde OPİS takıyor diye biliyorum. garantiyi de kendileri veriyorlar herhalde. zaten bildiğiniz gibi opis opel yetkili servisi. bir uğrayın oraya isterseniz.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: shark06

Arkadaslar merhaba. Bende yaklasik 2 ay kadar once 2013 sıfır essentia hb konfor paketlisini aldim. Dun aracla ilk defa uzun yol yaptim. Yaklasik olarak 40 kr yakiyor. Arac su anda 2000 km de. Artik lpg taktirmak şart oldu. Opel ile landirenzo anlasmasi var deniyor garantisi bozulmuyor. Ankara,da iyi bir landirenzo ustasi bilen arkadaslar yardimci olurlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.