Şimdi Ara

2012 MODEL SIFIR MAZDA 3 1.6 DİZEL TOURİNG FİYAT TEKLİFİ(ARAÇ ALINDI ŞU ANDA 46 BİN KM DE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet değerli arkadaşlarım bugün aracı test etme imkanı buldum.araç 1.6 dizel touring beyaz 115 hp 270tork.öncelikle emsali olan diğer araçları test etmediğim için kıyas yapamayacağım.ben bundan önce dizel araç kullanmadım.bana kalkışı hızlanması çok iyi geldi.yol tutuş çok iyi.ses yalıtım olayı düzgün asfaltta çok az yol sesi var ama rahatsız edici değil bence.bozuk yolda denedim çukurları biraz hissettiriyor ama bana oda rahatsız edici gelmedi.motor sesi de biraz içeri geliyor ama gelen ses bana dizel in o rahatsız edici sesi gibi gelmedi hiç.sanki bana gaz ver gideyim sesi idi.bir de direksiyon bana çok iyi ayarlanmış gibi geldi.ne çok sert ne çok yumuşak.benim aklıma gelen bunlar başka sorusu olan varsa bildiğim kadar cevaplayabilirim.
    Not:mazda çok sevdiğim bir marka olduğu için çok objektif bir yorum yapamamış olabilirim birde ben bu test işinin uzmanı değilim.sadece sıradan bir kullanıcı olarak gözlemlerimi anlatmaya çalıştım.lütfen yorum yaparken bunları dikkate alın teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel bir tercih olur. İkinci el olayına takılmayın derim; aynı arabaya 60-70.000 TL verdikten sonra ne anlayacaksın arabanın dizel ekonomisinden, ne anlayacaksın arabanın kalitesinden. C sınıfı dizel donanımlı arabaları 50.000 TL'ye bulamazsınız.

2010 senesinde olsak olurdu ama şu an yok. Kaçırmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Evet değerli arkadaşlarım bugün aracı test etme imkanı buldum.araç 1.6 dizel touring beyaz 115 hp 270tork.öncelikle emsali olan diğer araçları test etmediğim için kıyas yapamayacağım.ben bundan önce dizel araç kullanmadım.bana kalkışı hızlanması çok iyi geldi.yol tutuş çok iyi.ses yalıtım olayı düzgün asfaltta çok az yol sesi var ama rahatsız edici değil bence.bozuk yolda denedim çukurları biraz hissettiriyor ama bana oda rahatsız edici gelmedi.motor sesi de biraz içeri geliyor ama gelen ses bana dizel in o rahatsız edici sesi gibi gelmedi hiç.sanki bana gaz ver gideyim sesi idi.bir de direksiyon bana çok iyi ayarlanmış gibi geldi.ne çok sert ne çok yumuşak.benim aklıma gelen bunlar başka sorusu olan varsa bildiğim kadar cevaplayabilirim.
    Not:mazda çok sevdiğim bir marka olduğu için çok objektif bir yorum yapamamış olabilirim birde ben bu test işinin uzmanı değilim.sadece sıradan bir kullanıcı olarak gözlemlerimi anlatmaya çalıştım.lütfen yorum yaparken bunları dikkate alın teşekkürler.

Haziran ayı içerisinde yeni Corolla lansmanı yapılacağının bilgisini aldım. Değerlendirmenizi bu yönde yapabilirsiniz. Bir daha bu fiyatı alamayabilirim diyerek kendinizi şartlandırmayın sonrasında "keşke" ile başlamazsınız.

• quote:

Evet değerli arkadaşlarım bugün aracı test etme imkanı buldum.araç 1.6 dizel touring beyaz 115 hp 270tork.öncelikle emsali olan diğer araçları test etmediğim için kıyas yapamayacağım.ben bundan önce dizel araç kullanmadım.bana kalkışı hızlanması çok iyi geldi.yol tutuş çok iyi.ses yalıtım olayı düzgün asfaltta çok az yol sesi var ama rahatsız edici değil bence.bozuk yolda denedim çukurları biraz hissettiriyor ama bana oda rahatsız edici gelmedi.motor sesi de biraz içeri geliyor ama gelen ses bana dizel in o rahatsız edici sesi gibi gelmedi hiç.sanki bana gaz ver gideyim sesi idi.bir de direksiyon bana çok iyi ayarlanmış gibi geldi.ne çok sert ne çok yumuşak.benim aklıma gelen bunlar başka sorusu olan varsa bildiğim kadar cevaplayabilirim.

Direksiyon ve sürüş tamamen rafine zaten her şeyi unutturan o dizel motorları PSA da olsa bazı ince ayarla Mazda'nın devirlenme isteğine kavuşuyor.....
    Bu arada Şampiyon GALATASARAY

• skyactive zaten amerikada satılıyor ama 1.6 dizel gelecegini sanmıyorum. Amerikada da 2 litre ve ustu hacimlerde motorla satılıyor. 1.6 hacminde gelmezsede fiyatları 100'un uzerinde olur vergi muhabbeti yuzunden. Bence su asamada aynı fiyata guncel yeni kasa araclar varken o para eski kasa bir arabaya verilmez diye dusunuyorum. Ama tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz, herkesin kendi zevkine diyecek bişey yok. Arac olarak kendini kanıtlamış bir arac sonucta
  • iyi akşamlar.dün bu konuyu okuduktan sonra bu sabah mazda bayine gidip impressive modeline 56500 fiyat alım.dizeli ve otomatik benzinlisi ile test sürüşü yaptım.büyük ihtimal hafta içi araci satın alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lambofgod35

iyi akşamlar.dün bu konuyu okuduktan sonra bu sabah mazda bayine gidip impressive modeline 56500 fiyat alım.dizeli ve otomatik benzinlisi ile test sürüşü yaptım.büyük ihtimal hafta içi araci satın alacağım.

Daha ucuz alternatifleri var tüm türkiyedeki bayileri araştırın....
  • Alınıp senelerce keyifle binilecek özel bir araç 3 serisi.Aldığınız fiyatda segmentine ve aracın donanımına göre gayet iyi.

Bu arada benden de gelsin CİMBOM ŞAMPİYON.
  • Bütün katkıda bulunan arkadaşlaRıma çok teşekkür ederim.şimdiki aşamada almaya karar verdim.pesinat kasko taksit sayısı miktarı gibi ayrıntılar üzerinde uğraşıyorum kendi hesabıma göre.aldığım gün yine buraya yazarım inşallah ALLAH o günleri de gösterir bize.

• Aynı arabanın hachback modelini 3 sene önce 37.500tl ye alacaktım pahalı diye almamıştım. 60k ya dayanmış araç olacak iş değil.
  • 2. eli dışında pek eksisi olmayan güzel bir araç hayırlı olsun.
  • Evet değerli arkadaşlarım bugün aracı aldım.mazda 3 dizel touring+dvd navigasyon geri görüş+cc+park sensörü.ALLAH sizin hepinize benden daha iyisini nasip etsin inşallah.

• Hayırlı olsun, guzel gunlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Hayırlı olsun, guzel gunlerde kullanın.

Teşekkür ederim arkadaşım.

• Hayırlı olsun.
    Yapabilirseniz fotoğraflı bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Hayırlı olsun.
    Yapabilirseniz fotoğraflı bir inceleme bekliyoruz.

Foto daha önce eklemedim bilmiyorum ama yuklemeye çalışırım.birde ben hemen teslim almayacağım.araç bayide plakası falan 1günlük iş ama ben 1 2 aya kadar almayı düşünüyorum.sebebi hem benim şimdiki araba duruyor onu satacam.hemde temmuz vergisini de kendileri ödeyecek.

• Focus III Sedan da iyi bir alternatif.

Mazda'yı severim ama almam kolay kolay.
  • Hayırlı Olsun...
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın..
  • quote:

Evet değerli arkadaşlarım bugün aracı aldım.mazda 3 dizel touring+dvd navigasyon geri görüş+cc+park sensörü.ALLAH sizin hepinize benden daha iyisini nasip etsin inşallah.

Araç güzel, yanındakiler güzel , fiyat zaten çok güzel. Yandaki shellden depoyu da fulleselermiş tadından yenmezmiş . Arkadaşım 95 beygir astra sporta 55 bin lira verdi bu araç onun yanında uçak kazasız belasız kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.