Şimdi Ara

2012 MODEL SIFIR MAZDA 3 1.6 DİZEL TOURİNG FİYAT TEKLİFİ(ARAÇ ALINDI ŞU ANDA 46 BİN KM DE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
2
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar bugün 2012 sıfır mazda 3 touring+park sensörü 53000 teklif aldım.normalde 2013 touring liste fiyatı 60587+715 metalik renk.beyaz metalik renk.bu fiyat nasıl birde alınabilecek hediye türü başka birşey var mı teşekkürler.
    Not.seneye skyactiv gelecek kasa degisecek deniyor.hepsinden haberim var birde başka alternatif şu bu var şeklinde değil de sadece bu araç üzerinden yorum yapılırsa çok memnun olurum.teşekkürler.

Ekleme:Aracı 17 mayıs 2013 tarihinde teslim aldım.

Ekleme2:(18.11.2013)Bugün aracın 10000bakımı yapıldı.276 tl tuttu.Km 9329 da

Ekleme3:(02.08.2014)Araç bugün itibarıyla 15bin km yi geçmiş durumda ve çok şükür hiçbir problem yok devam ediyoruz.

Ekleme4:(09.11.2014)Aracımda 20 bin km yi tamamlamış bulunmaktayım. Üç gün önce 20 bin bakımı yapıldı ve385 tl tuttu.

Ekleme 5:(08.062015)Araç şu anda 25 bin km yi geçti ve yol olarak çok bozuk yollarda kullanmama rağmen maşallah bir sıkıntı yok.

Ekleme 6:(10.09.2015)Araç şu anda 30 bin km yi geçti. Geçenlerde 30 bin bakımını yaptırdım. 205 tl tuttu.Araçta çok şükür herhangi bir sıkıntı yok.

Ekleme7:(12.02.2016)Araç şu an 35 binde.Herhangi bir sıkıntı yok.Yola devam(garantiden yapılan işlemler var)

Ekleme 8:(27/11/2016) Aracım şu anda 46bin km de.Yazın 40 bin bakımını yaptırdım ve 250 civarı birşey tuttu.Ufak tefek yolda bırakmayan sıkıntılarla devam ediyoruz çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 27 Kasım 2016; 22:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

S.a Arkadaşlar bugün 2012 sıfır mazda 3 dizel touring+cc+dvd navigasyon lu teyip için 53000 teklif aldım.normalde 2013 touring liste fiyatı 60000+cc 400tl+navigasyon 1800 tl.birde park sensörü takılacak.beyaz metalik renk.bu fiyat nasıl birde alınabilecek hediye türü başka birşey var mı teşekkürler.
    Not.seneye skyactiv gelecek kasa degisecek deniyor.hepsinden haberim var birde başka alternatif şu bu var şeklinde değil de sadece bu araç üzerinden yorum yapılırsa çok memnun olurum.teşekkürler

Fiyat çok iyi bence

Ama ikinci elde daha ucuza almak mümkün

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-akyildiz-mazda-dizel-1.6-115-hp-6-vites-tamamina-kredi-takas-122809536/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 4 Mayıs 2013; 18:43:12 >

• Teşekkür ederim ama sıfır sıfır işte çok bariz bir fark ta yok arada birde navigasyon ve cc var kredi olarakta 0.80 den veriyor.ödemeler esnek yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullahberat46 -- 4 Mayıs 2013; 19:06:23 >
  • Motor-şanzıman-yürür-donanım-güvenlik-güvenilirlik vs... Kötü denebilecek yanı nerdeyse olmayan bir model.

Belki süspansiyonları biraz sert, biraz da arkası dar denebilir onlar da sınıf standartlarında.

Bu fiyattan alınınca ikinci elde de zarar ettireceğini düşünmüyorum.
  • gayet iyi seçim kaya gibi motor ve kasa kolay kolay arıza çıkarmaz dizel oldugu için 2. el değer kaybıda az olacaktır 4-5 yıl keyifle binersiniz.
  • Mükemmel bir tercih olur. Ömürlük binersiniz 2.eli yok diyenlere de inanmayın dizel sedan araba markası ne olursa olsun çok rahat satılır. Şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losangelos -- 4 Mayıs 2013; 20:21:47 >
  • Değerli forum dostlarım hepinize yürekten teşekkür ederim.bana çok iyi moral verdiniz.bugün bayide idim.arkadaşlar gerçekten çok iyi ilgilendi.zaten bayii sakindi.bayağı bir sohbet etme imkanımız da oldu.hatta test aracı bugün bir yere gitmiş yarın siz beni arayın istediğiniz yere getireyim test edin dedi.mazda akcanlar gerçekten iyi bir bayii diğerleri öyle mı bilmiyorum ama burası çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de aracın yanında hediye olarak isteyebileceğimiz birşeyler var mı?park sensörü verdi zaten başka isteyebilecek birşeyler var mı benim aklıma pek birşey gelmiyor.

• quote:

Bir de aracın yanında hediye olarak isteyebileceğimiz birşeyler var mı?park sensörü verdi zaten başka isteyebilecek birşeyler var mı benim aklıma pek birşey gelmiyor.

Çingenelik yapmayin daha hocam saka bir yana farlar xenon degilse istemelisiniz. Karter koruma kaucuk paspas boya koruma aklima gelen bunlar şuan

• Honda 1.6 dizel 60bin üzeri fiyatla giriş yaptı türkiyeye... skyactiv dizelde benzer tüketimde, dolayısıyla benzer fiyata gelmesi muhtemel... 2.2 için otomatik vites var ama 1.6lıkta olacak mı meçhul... yeni kasa geldiğinde aynı tip aracı en az 10bin lira fazla vermek durumda kalacaksınız... Bence ihtiyaç varsa bu fiyata gayet alınabilir durumda... 1.6 sky activ dizel duyurulmadı ama tüketim honda 1.6 dizel kadar olacak kabul edersen aradaki fark ortalama 100 km de 2 -2,5 lt felan olacak. 2,5 litre ortalama 4 tl den 100 kmde 10 lira zarar edilecek yakıtta... 10000 TL fark kapanması için 100 bin km geçmesi gerekecek...
    Sonuçta hesap ortada acil ihtiyaç ise 100 bin km binilecekse alınır...
  • Bu arada bugün test aracı yoktu.bir yere gitmiş galiba.yarın tekrar gideceğim.özellikle biraz bozuk yolda ve dişli asfaltta deneyeceğim.yol sesi alma durumu ve süspansiyon nasıl ona bakacağım.biraz sert diye okudum ama bakacağım ne kadar sert diye test edersem yine yazarım buraya hayırlı aksamlar.

• quote:

Bu arada bugün test aracı yoktu.bir yere gitmiş galiba.yarın tekrar gideceğim.özellikle biraz bozuk yolda ve dişli asfaltta deneyeceğim.yol sesi alma durumu ve süspansiyon nasıl ona bakacağım.biraz sert diye okudum ama bakacağım ne kadar sert diye test edersem yine yazarım buraya hayırlı aksamlar.

Hocam impressivedeki kullanılan TOYO lastikler aşırı ses yapıyor, ilk anlamda ses konusunda üzülebilirsiniz ayrıca mazda club tr de bir kaç ses sorunun çözümü var bakmanızı tavsiye ederim..
  • Sayın arkadaşım ilginiz ve bilginiz için teşekkür ederim.o ses olayını daha öncede duymuştum.bugün inşallah test imkanim olursa bakacağım.buraya da yazarım.

• bu araçlar yılda 20-30 adet satılıyormuş ben de çok şaşırdım, fiyatları o yüzden aşşağı çekmişler anlaşılan, neden bu kadar az satar anlam veremiyorum, toyotaya ve hondaya oranla daha alınabilir geliyor bana ama satış rakamları da ortada, al bin hocam bence, fiyat gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

bu araçlar yılda 20-30 adet satılıyormuş ben de çok şaşırdım, fiyatları o yüzden aşşağı çekmişler anlaşılan, neden bu kadar az satar anlam veremiyorum, toyotaya ve hondaya oranla daha alınabilir geliyor bana ama satış rakamları da ortada, al bin hocam bence, fiyat gerçekten güzel.

O kadar az mı? 500 civarı satıyordur, 1000 civarı Mazda'nın toplam satışı var. En çok 2 ve 3 satar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

bu araçlar yılda 20-30 adet satılıyormuş ben de çok şaşırdım, fiyatları o yüzden aşşağı çekmişler anlaşılan, neden bu kadar az satar anlam veremiyorum, toyotaya ve hondaya oranla daha alınabilir geliyor bana ama satış rakamları da ortada, al bin hocam bence, fiyat gerçekten güzel.

O kadar az mı? 500 civarı satıyordur, 1000 civarı Mazda'nın toplam satışı var. En çok 2 ve 3 satar heralde.

2013 ilk çeyrek satışlarına bakmanızı öneririm, ben de çok şaşırdım ama mazda gerçekten çok çok az satmış.

mazda 3__> 15 adet satmış ilk çeyrek, 20-30 az olmuş biraz evet ama yıl sonuna 100 ü geçmez sanıyorum. fiyat kırmaları bu yüzden bence, bu fiyata alınır, xenon da varsa çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 5 Mayıs 2013; 15:44:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

gayet iyi seçim kaya gibi motor ve kasa kolay kolay arıza çıkarmaz dizel oldugu için 2. el değer kaybıda az olacaktır 4-5 yıl keyifle binersiniz.

motor özellikle çok iyi
  • motoru PSA grubu bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

motoru PSA grubu bildiğim kadarıyla

Motor psa
    şase focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

motoru PSA grubu bildiğim kadarıyla

Motor psa
    şase focus

doğru biliyormuşum :) ama benim dikkatimi çeken mesele şu, bu motorun üreticisi geliştiricisi Peugeot. ama kimse bundan bahsetmiyor bile. mesela bir S60 incelemesi okumuştum (yanlış hatırlıyor da olabilirim) dizel motorunun çok ekonomik ve verimli olduğundan dem vuruyordu. ek olarak, Focus'tan bahseden arkadaşlar hep dizel motoruyla övünür:) ama birgün de biri çıkıp demiyor ki "bu Peugeot-Citroen grubu ne motor üretmiş arkadaş, resmen kokluyor:)"

üçünü PSA kullanıyor

sadece dikkatimi çekti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.