Şimdi Ara

2012 MODEL SIFIR MAZDA 3 1.6 DİZEL TOURİNG FİYAT TEKLİFİ(ARAÇ ALINDI ŞU ANDA 46 BİN KM DE) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
11.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garantiden yapilan islemler icin servisi tebrik etmek lazim,diger markalarda arac sahipleri cesitli sorunlar yasiyor,bu konuda sanslisiniz siz.30 bin bakimi icin 205 tl cok cok uygun.Benimde hosuma giden araclardan Mazdalar.

Tekrar soyliyim hocam,kazasiz belasiz gunlerde kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam arabayı sıkıntı yapmasın diye kullanıyor

• Allah kaza bela göstermesin,bakımlarınız da gerçekten çok uuygun.
    Her 5 bin km de bir konuyu editledikten sonra mesaj atıp konuyu üst sıralara tasirsaniz sevinirim.
    Sizin gibi kullanıcıların yazılarını takip etmek hoşuna gidiyor.
    Yazılarınızın devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 10 Eylül 2015; 18:47:23 >
  • Uzun zamandır araç bakıyorum yakın zamanda MAzda 3 seçeneklerimin arasına girdi.. Yakın zamanda ilan gördüm Mazda 3 1.6 D Touring araç 2012 model olup 35 bin km de ve istenilen fiyat 50bin civarı sizce fiyat nasıl ? arac ilk aracım olacak bugun bu aracı alsam si bir kullanıcı olarak yedek parça bakım v.s. sorunu yaşarmıyım ?

Bu arada konuyu baştan sona kadar okudum çok yararlı bilgiler verilmiş ağzınıza sağlık...
  • Mini hort yapıyorum.
    +- yorum bekleniyor bugune kadar yasadiklariniz, inceleme ve yorumlariniz hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Mini hort yapıyorum.
    +- yorum bekleniyor bugune kadar yasadiklariniz, inceleme ve yorumlariniz hakkında.

+ ::)
  • bakımları da hesaplı masallah
  • Araç şu an 35 binde. Son zamanlarda baskı balata arızası oldu. Garanti kapsamında yapıldı. ABS kablosu arıza yaptı o da Garanti kapsamında değişti.En son ön fren diskleri eğilmeden dolayı garantiden değişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Mini hort yapıyorum.

Mesajınızı yeni gordum.
    Arabayı alalı 3 yıla yakın bir zaman oldu. Bu dönem içinde 35 bin km yol yaptım. Şimdi olsa aynı arabayı alır mısınız diye sorsanız kesinlikle yine alırdım derim.
    Bu 3 yıl içerisinde tabi ki arabada bazı sıkıntılar oldu. Yapılanlar oldu. En son 1.5 ay kadar önce baskı balata arızasından dolayı yolda kalmam da oldu. Şimdi Ben size bu 3 yıl içerisinde arabaya garantiden yapılanları servis fiyatları ile beraber maddeler halinde yazayım.
    1:Ön göğüsten ses gelmesi (300 tl işçilik)

2:Arka stop lambalarının buhar yapıp değişmesi (1200tl)

3:Deri direksiyon değişimi(1811 TL)

4:Deri vites topuzu değişimi (800tl)

5:Akü değişimi(inci akü) (250tl)

6:Baskı balata,debriyaj bilyası değişimi (1410tl)

7:Abs kablosu değişimi (300 TL)

8:Ön fren diskleri değişimi (600tl)

Ayrıca ABS kablosu arızasında Mazda yol yardım Garanti kapsamında çekici gönderip 300 km ötedeki servise aracı gönderdi. Bu da Garanti kapsamında ücretsiz yapıldı.
    Bütün bunlar garantiden yapılırken kesinlikle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Hepsi sorunsuz bir şekilde yapıldı. Şu anda Normal garantisi 2016 mayısta bitiyor ben 750 tl ücret ödeyerek garantiyi 2018 mayısa kadar uzattırdım.
    Aracımın kendisinden,servisinden gayet memnunum.
    Son olarak yakıt:karışık 5lt,kış aylarında 6lt
    Geçenlerde yakıtı doldurup 650 km yol yaptım, tekrar doldurdum 100 TL aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baristanbulgaria

Uzun zamandır araç bakıyorum yakın zamanda MAzda 3 seçeneklerimin arasına girdi.. Yakın zamanda ilan gördüm Mazda 3 1.6 D Touring araç 2012 model olup 35 bin km de ve istenilen fiyat 50bin civarı sizce fiyat nasıl ? arac ilk aracım olacak bugun bu aracı alsam si bir kullanıcı olarak yedek parça bakım v.s. sorunu yaşarmıyım ?

Bu arada konuyu baştan sona kadar okudum çok yararlı bilgiler verilmiş ağzınıza sağlık...

Mesaji geç gordum kusura bakmayın. Muhtemelen şimdiye alacağınız aracı almissinizdir ama ben yine de yazayım. Dediğiniz araç o fiyata gayet uygun bence alınır.

• Hocam sorum olucak size bende Mazda 3 2010-2011 impressive modelini düşünüyorum ilk arabam olucak mümkünse aracın +/- lerini yazarmısınız.40 bin bütçem var ve haliyle ilk arabam olucagından hata yapmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casparadow C kullanıcısına yanıt
    Artı olarak iyi motor normal yakıt iyi yol tutuş bunlar aklıma geliyor.
    Eksi olarak yalıtım biraz zayıf özellikle yol sesini biraz çok alıyor içeriye. Yalnız bunda üzerindeki Toyo marka lastiklerin de etkisi var.onlar değişip yumuşak bir lâstik alınırsa bu yol sesi azalıyor.
    Aklıma gelenler Bunlar özellikle soracağınız birşey olursa cevap verebilirim.

• Aracım şu anda 46 binde ve kullanmaya devam ediyorum.Gecenlerde sürekli kısa mesafe kullandığım için dpf rejenerasyon hatası verdi onu da bilgisayara bağlayıp yazılım üzerinden dpf rejenerasyon yaptırarak düzelttik.Yola devam.

• Görünce yazmak istedim. Mazda sorunsuz marka imajı ile ön planda fakat sanırım sizin şansızlığınıza birçok işlem görmüş.

Genel durum mu bilemiyorum ama dandik lineada bile (5 yıl 100k) kullandım, bu kadar sıkıntı çıkmadı.

Servisin fiyat ve yaklaşımı süpermiş onu da belirtmek gerekir.

İyi günlerde kullanmaya devam edersiniz inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    Evet biraz öyle oldu sanki.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Artı olarak iyi motor normal yakıt iyi yol tutuş bunlar aklıma geliyor.
    Eksi olarak yalıtım biraz zayıf özellikle yol sesini biraz çok alıyor içeriye. Yalnız bunda üzerindeki Toyo marka lastiklerin de etkisi var.onlar değişip yumuşak bir lâstik alınırsa bu yol sesi azalıyor.
    Aklıma gelenler Bunlar özellikle soracağınız birşey olursa cevap verebilirim.

Dostum Toyo'ları değiştirdin mi?
    Bende de fabrika çıkışı Toyolar vardı.
    Continental pc5 ile değiştirdiğimde yumuşaklığı bariz hissettim:)
    Toyolar mübarek böbrek taşı düşürecek cinsten

• ugo U kullanıcısına yanıt
    Bu kışa girerken Toyo ları attım.Toplamda 40 bin km civarı yol yaptım Toyo ile.Şu anda petlas marka kışlık lastikler takılı.Baharda yazlık olarak petlas velox pt741 almayı düşünüyorum.

• Mazdanin en sorunsuz arac oldugu efsanesini yerle bir eden konu basligi
  • Aracı 2017 Ocak ayında 47 bin km de iken sattım.

Kullandığım süre boyunca çeşitli sıkıntılar yaşanmış olsa da benim düşüncem güzel araçtı.Şimdi olsa yine alırmısın diye soran olursa hiç düşünmeden yine alırdım derim.(tabi bunda benim Mazda aşığı olmamın büyük etkisi var)

• vay be bu konunun açıldığını hatırlıyorum,yıllar ne çabuk geçmiş.bence aldığınız fiyattan daha yukarı vermişsinizdir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.