Şimdi Ara

2012 model vw passat 1.6 comfortline mı yoksa 2012 model s40 dynamic mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Bu s60 ı hala nasıl executive sınıfına koyuyorsun anlamıyorum Mercedesin Bmw nin yanında sönüyor Passatın yanında (Sana Göre) havalara uçuyor

zor olmuyor.
    çünkü bariz fiyat avantajı var:)
    BMW ve Mercedes daha iyi teknolojilere sahip ancak s60ın da olumlu yanları mevcut.
    Ayrıca volvo güvenliğiyle dünyaya nam salmış bir marka.
    Ayrıca passat yıllardır D segmentine yönelik üretilirken s60 yıllardır D executive segmentine yönelik üretiliyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Haziran 2012; 10:49:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bu s60 ı hala nasıl executive sınıfına koyuyorsun anlamıyorum Mercedesin Bmw nin yanında sönüyor Passatın yanında (Sana Göre) havalara uçuyor

zor olmuyor.
    çünkü bariz fiyat avantajı var:)
    BMW ve Mercedes daha iyi teknolojilere sahip ancak s60ın da olumlu yanları mevcut.
    Ayrıca volvo güvenliğiyle dünyaya nam salmış bir marka.
    Ayrıca passat yıllardır D segmentine yönelik üretilirken s60 yıllardır D executive segmentine yönelik üretiliyor:)

Onun için Passat her zaman birincilikte arkasından C ile 3 geliyor Volvo ağır abimiz o fazla satarsa ayıp olur

• quote:

Onun için Passat her zaman birincilikte arkasından C ile 3 geliyor Volvo ağır abimiz o fazla satarsa ayıp olur

ülkemizdeki marka algısı malum.
    O açıdan alman firmaları otomobillerine ziyan fiyatlar biçip insanları aylarca sırada bekletebiliyorlar.
    Yani mesele nitelik değil,alman iyidir mevzuatı.
    Passatın çok satması bu açıdan beni ilgilendirmiyor.
    s60a bir bakış atan adam passatı beyninden siler.
  • quote:

quote:

Aziz Volkswagenci değil bildiği ve doğrusu bu

anketi yayınlarım,görürsün doğruyu eğriyi:)
    D executive sınıfındaki arabayla D sınıfı araba kıyaslanmaz.

Tartismaya gerek yok adamin amaci belli zaten. Mesajimi alinti yapmaman dilegiyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Passat s60 ile kıyaslanır s40 ile degil ...

İki araç arasında tabikide Passat

Siz Qashqai ile Caddy mukayese edip Caddy'i daha konforlu bulup sınıflarla ilgili literatürleri alt üst etmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam , paradoks ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 22 Haziran 2012; 11:01:27 >
  • quote:

quote:

ülkemizdeki marka algısı malum.
    O açıdan alman firmaları otomobillerine ziyan fiyatlar biçip insanları aylarca sırada bekletebiliyorlar.
    Yani mesele nitelik değil,alman iyidir mevzuatı.
    Passatın çok satması bu açıdan beni ilgilendirmiyor.
    s60a bir bakış atan adam passatı beyninden siler.

Alan adam zaten bakmadan direk balıklamasına passata dalıyor demi

• quote:

Orijinalden alıntı: NapoleonBonaparte

quote:

Siz Qashqai ile Caddy mukayese edip Caddy'i daha konforlu bulup sınıflarla ilgili literatürleri alt üst etmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam , paradoks ...

Konuyu acar seni burada rezil ederim ben sadece performans olarak caddyi ustun bulmustum o konuda..

• quote:

quote:

quote:

Konuyu acar seni burada rezil ederim ben sadece performans olarak caddyi ustun bulmustum o konuda..

Allah'ın şark kurnazına gel hele , yalancılıkta da mahirsin anladığım kadarıyla ...

quote:

Aracın iç tasarımı gerçekten midemi bulandırdı he o direksiyon torpido vs. hiç yakışmıyor bu araca caddyden inip bunun içine bindiginde gerçekten dag kadar fark var dedırtıyor insana caddydeki o konsol direksiyon olsun gösterge paneli olsun bu araca oranla çok daha kalıtelı oldugunu hissettirmekte size.

bunun gibi senin yaptığın o konuda mukayese yer alan nice içerik bulabilirim ...

Bu da konunun linki ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_58150947/tm.htm

Bu arada bana babanın oğlu gibi sen diye hitap da edemezsin , haddini bil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 22 Haziran 2012; 11:09:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allah'ın şark kurnazına gel hele , yalancılıkta da mahirsin anladığım kadarıyla ...

quote:

Aracın iç tasarımı gerçekten midemi bulandırdı he o direksiyon torpido vs. hiç yakışmıyor bu araca caddyden inip bunun içine bindiginde gerçekten dag kadar fark var dedırtıyor insana caddydeki o konsol direksiyon olsun gösterge paneli olsun bu araca oranla çok daha kalıtelı oldugunu hissettirmekte size.

bunun gibi senin yaptığın o konuda mukayese yer alan nice içerik bulabilirim ...

Bu da konunun linki ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_58150947/tm.htm

Bu arada bana babanın oğlu gibi sen diye hitap da edemezsin , haddini bil

Sizin konfor anlayisiniz bumu direksiyon ve konsolmu ? Bunlar kisiden kisiye degisen goreceli kavramlardan. Hepimiz ayni araci begense idik olurmuydu hic..

• quote:

s60la passat kıyaslayan adamın her mesajını alıntı yaparım,çatır çatır da cevap veririm.Buraya CC nin anketini koydum yerlerde süründü s60ın karşısında kalkmış passattan bahsediyosun.
    Fanatikliğin alemi yok.Fanatik değilsen fanatizm kokan cümleler kurmaz ona göre göz nizamlı hareket edersin.
    Fanatiksen de alamancıyım dersin eyvallah deriz.
    s60 passatı paramparça eder.
    Davul bile dengi dengine.
    quote:

Maalesef,ülkemizde alman iyidir dendimi mevzuat bitiyor gözü kapalı gidip dünya parayı sayıyorlar.
    Otomobil cehaletiyle alakalı bir durum.
    Passat iyi araç eyvallah ama fiyatı 60 70 bini geçmemelidir D segmenti bir sedanın.
    Kısacası asla bir passata 80 90 bin paraları bağlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Haziran 2012; 11:52:34 >

• Karnını yarsan çıkmaz bi CİN ama inat eder Eşşekcesine .. (şikayet etmene gerek yok bu bir atasözü)

Ben Passat S60 dan üstünmü dedim . Sadece s40 ile passat kıyaslanmaz dedim. S40 ile jetta kıyaslanır
  • quote:

Ben Passat S60 dan üstünmü dedim . Sadece s40 ile passat kıyaslanmaz dedim. S40 ile jetta kıyaslanır

Güzel bak buluyosun doğru yolu.O cümleni de düzeltiver sana zahmet.
    Nasıl s40la passat kıyaslanmıyoırsa;
    Passatla s60 da kıyaslanmaz.
    Ayrıca s40la tank kasa eski jetta kıyaslanır,Meksikalı teneke jetta değil.
    Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Haziran 2012; 12:00:54 >
  • quote:

quote:

Güzel bak buluyosun doğru yolu.O cümleni de düzeltiver sana zahmet.
    Passatla s60 kıyaslanmaz.
    Nokta.

Kıyaslanır benım dogrum bu sonucta neticede ikiside D segmenti tamam s60 çok çok üstün bir araç belki Hatta bana göre premıum bı markanın aracı . PAssat onun yanında yüzde 1 bile oy alsa beni ilgilendirmez sınıfları aynı ve kıyaslanır..

Daha fazla uzatma...

• quote:

Kıyaslanır benım dogrum bu sonucta

Senin doğruların Compact sedan ile Compact Executive sedan klasmanlarını bağlamıyor.
    Ayrıca s60la passatın sınıfları aynı değil şu muhabbeti de bitirin artık.
    Uzatırım uzatmam o da benim bileceğim iş.
    S60ı paramparça edeceği araçla kıyaslaman bile niyetini çözüyor zaten.
    Jetta vs s 500 7.60li konularına alalım seni iyi iş yaparsın orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Haziran 2012; 12:05:51 >
  • quote:

Senin doğruların Compact sedan ile Compact Executive sedan klasmanlarını bağlamıyor.
    Ayrıca s60la passatın sınıfları aynı değil şu muhabbeti de bitirin artık.
    Uzatırım uzatmam o da benim bileceğim iş.
    S60ı paramparça edeceği araçla kıyaslaman bile niyetini çözüyor zaten.
    Jetta vs s 500 7.60li konularına alalım seni iyi iş yaparsın orda.
    Parçalamaya devam tartışmaya gerek yok hadi yolun açık olsun..
  • quote:

Parçalamaya devam tartışmaya gerek yok hadi yolun açık olsun..

Eyvallah canim benim
  • S60 ile passat ancak sanalda karşılaştirilir ...S60 in yanına yaklaşamaz ... Audi a4 ile kıyaslayın ama paşsati s60 la karşılaştırmayın ..Passat Türkiye koşullarında iyi aractir geniş bagajı var geniş ailelere uygundur ama asla 80_90 bin edecek ve 6_7 ay sıra beklenecek bir araç haline gelmemeli ...s40 ile passat kıyaslamak da pek efektif olmaz , ihtiyaclara göre değişir 4 kişilik aile için uygundur ama çok uzun boylu insanlara göre değil alan pişman olur ...Hayatlarında Volvoya binmemiş olanlar nasıl bu kadar yorum yapıyor enteresan ...önceliği insan güvenliği olan bir marka ile vw kıyası yapanların fikirlerine saygı duymak düşer bize ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabiliyorsa passat alınır.
  • Sevgili hunter06 kardeşim VOLVO S40 ın C segment olduğu bilgisini nereden öğrendiniz,merak ettim bana da söyleyebilirmisiniz lütfen
  • quote:

quote:

s60la passat kıyaslayan adamın her mesajını alıntı yaparım,çatır çatır da cevap veririm.Buraya CC nin anketini koydum yerlerde süründü s60ın karşısında kalkmış passattan bahsediyosun.
    Fanatikliğin alemi yok.Fanatik değilsen fanatizm kokan cümleler kurmaz ona göre göz nizamlı hareket edersin.
    Fanatiksen de alamancıyım dersin eyvallah deriz.
    s60 passatı paramparça eder.
    Davul bile dengi dengine.
    quote:

Maalesef,ülkemizde alman iyidir dendimi mevzuat bitiyor gözü kapalı gidip dünya parayı sayıyorlar.
    Otomobil cehaletiyle alakalı bir durum.
    Passat iyi araç eyvallah ama fiyatı 60 70 bini geçmemelidir D segmenti bir sedanın.
    Kısacası asla bir passata 80 90 bin paraları bağlamam.

Sevgili kardeşim çok doğru bir yazı yazmışsın.Ülkemizde maalesef VOLVO yu bilmeyen kişiler bu forumda öyle yazı yazıp atıp tutmuşlar ki,VOLVO yu bilmeyen biri olsam ve araba alacak olsam gidip passata dalacağım.Benim anlamadığım s40 C segment mi D segment mi,ayrıca forumdaki bir arkadaş ısıtmalı koltuk start-stop gibi özelliklerden bahsetmiş passat için,bu özelliklerin mucidinin VOLVO olduğunu biliyor mu acaba bu arkadaş?Şu kesinlikle bilinmelidir ki VOLVO ile Wolkswagen in genel olarak sınıfı farklı bu iki markayı aynı sınıfta kıyaslamak otomobilden hiç anlamamaktır.VOLVO'yu Mercedes,BMW,Audi ile aynı kategoride kıyaslayacaksın.Maalesef ülkemizde bir Alman hayranlığı var ya Alman malıdır nasıl olsa iyidir mantığıyla bakılınca,alman markaları da 100 liralık ürünü 300 liraya yediriyorlar tabi ki...Sonuçta tüketicinin kendi kararı ama araç alırken ve kıyaslama yaparken objektif bir kıyaslama yapmak gerekir.Bir ülke çok sevilip onun için o ülkenin yaptığı herşey mükemmeldir mantığıyla bakılmamalıdır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.