Şimdi Ara

2012 model vw passat 1.6 comfortline mı yoksa 2012 model s40 dynamic mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • passat s40 tan daha iyidir.s40 ın iç mekanı çok vasat cidden ve zaten daha üretilmeyecek.passatı tavsiye ederim.
  • 1 tane Passat, 10 tane S40'ı yok eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Haziran 2012; 11:51:19 >
  • PAssatla s60 kıyaslanmaz diyen arkadaşı kale almayınız.Çünkü aynı arkadaş insignianın iyi bir şoförle 0-100de fabrika verisinden 1.5 sn daha iyi hızlanacağını iddia edebilen bir arkadaş.Düşünün ruh halini.

AYnı adam eski cc nin premium olduğunu yenisinin sadece tasarımını beğenmedi diye çöp olduğunu iddia eden adamdır.Sanki aracı komple değiştirmişler.Hatta bazı konularda iyileştirmeler bile yapılmış otomobil hakkında bu kadar uç yorum yapan biridir o arkadaş.

Passat ile S60 sabaha kadar kıyaslanır.2 side D segmenti araçtır.Otomotiv dergileri ve otoriteler kıyaslıyorken bu arkadaşın burada kendisini yırtması son derece manidardır.

Arkadaş burada 15-20 yaş ara ortalamaya sahip ergenlerin bulunduğu sitede anket açıp çıkan sonuca göre genel çıkarım yapıyor fakat neredeyse aynı fiyat etiketine sahip araçların satış rakamlarına bakmayı tercih etmiyor.

Bir araca " Compact executive car" denmesi o aracın çok çok kaliteli olduğunu göstermez.BU tasarım anlayışıyla ilgilidir çoğu zaman.Üretim mantelitesiyle alakalıdır.Daha çok kişiye hitab eden ve tasarım anlayışını 1. planda tutan araçlar bu grupta toplanmıştır.

Passat "Large familiy Car" diye geçer S60 "Compact executive car".2 side D segmenti başlığı altındadır.Bu araçlarda daha çok tasarımdan ziyade genel konforkullanışlılık ve aileye hitab etme amacı vardır.Ayrım buradan geliyor.

S60 passatla değil CC ile rakiptir diyen arkadaşa bir sorum

Aynı mantıkla oluşturulan A5 neden 3 serisine rakip gösterilmiyor?NEden A4 3 serisinin rakibide A5 değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 23 Haziran 2012; 11:48:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

bu konuda en son kaale alacağımız kişi sırtına alman bayrağı geçirmiş gözü dönmüş bir fanatiktir.
    Alamancılığını başka yerde yap ekzilver burada ekmek çıkmaz sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bu konuda en son kaale alacağımız kişi sırtına alman bayrağı geçirmiş gözü dönmüş bir fanatiktir.
    Alamancılığını başka yerde yap ekzilver burada ekmek çıkmaz sana.

Öyle oluyor genelde işte.Klasik cevap veremeyince başvurulan kalıplar vardır ve bu kalıpları iyi ezberlemişsin.Neyse kal sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Passat s60 ile kıyaslanır s40 ile degil ...

İki araç arasında tabikide Passat

passat s60la kıyaslanmaz c serisiyle karşılaştırılamayacağı gibi

yukardaki arkadaşa edit: yapmayın bir vw sahibiyim volvo diyoruz bir yerde premium bir firma hitap edilen kesim bile farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 23 Haziran 2012; 12:22:49 >
  • quote:

Öyle oluyor genelde işte.Klasik cevap veremeyince başvurulan kalıplar vardır ve bu kalıpları iyi ezberlemişsin.Neyse kal sağlıcakla

sırtından o alman bayrağını çıkarıp Türk bayrağı geçir
    Türk gibi düşünmeye başla
    her konuda alaman görünce sazan gibi atlamayı bırak
    Forumdaki birkaç kardeşimiz gibi bir konu açıp artık alamancılığı bıraktım de
    Bunlar olduğu zaman;
    Alnından öper ezberlediğimiz kalıplardan vazgeçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Haziran 2012; 12:21:25 >
  • quote:

quote:

sırtından o alman bayrağını çıkarıp Türk bayrağı geçir
    Türk gibi düşünmeye başla
    her konuda alaman görünce sazan gibi atlamayı bırak
    Forumdaki birkaç kardeşimiz gibi bir konu açıp artık alamancılığı bıraktım de
    Bunlar olduğu zaman;
    Alnından öper ezberlediğimiz kalıplardan vazgeçeriz.

birde bu huyun var cevap veremeyince iftira atmak yada demogoji yapmak.Güzel kaçış yoludur ama sıradan insanlar başvurur genelde.Tabi yersen.

"Türk gibi düşünmeye başla" burada filmi koparmışsın

Şimdi git fake nickinle gel ve kendi yorumunu alıntılayıp aynen katılıyorum de

• quote:

fake üyelik kullanmadım kullanmam.
    kanıtın varsa da yönetime iletirsin.
    Söylediklerimden rahatsızsan da alamancılığı bırak.
    bunu sadece ben söylemiyorum bütün forum rahatsız senin alman fanatikliği içeren konuşmalarından.
  • quote:

PAssatla s60 kıyaslanmaz diyen arkadaşı kale almayınız.Çünkü aynı arkadaş insignianın iyi bir şoförle 0-100de fabrika verisinden 1.5 sn daha iyi hızlanacağını iddia edebilen bir arkadaş.Düşünün ruh halini.

AYnı adam eski cc nin premium olduğunu yenisinin sadece tasarımını beğenmedi diye çöp olduğunu iddia eden adamdır.Sanki aracı komple değiştirmişler.Hatta bazı konularda iyileştirmeler bile yapılmış otomobil hakkında bu kadar uç yorum yapan biridir o arkadaş.

Passat ile S60 sabaha kadar kıyaslanır.2 side D segmenti araçtır.Otomotiv dergileri ve otoriteler kıyaslıyorken bu arkadaşın burada kendisini yırtması son derece manidardır.

Arkadaş burada 15-20 yaş ara ortalamaya sahip ergenlerin bulunduğu sitede anket açıp çıkan sonuca göre genel çıkarım yapıyor fakat neredeyse aynı fiyat etiketine sahip araçların satış rakamlarına bakmayı tercih etmiyor.

Bir araca " Compact executive car" denmesi o aracın çok çok kaliteli olduğunu göstermez.BU tasarım anlayışıyla ilgilidir çoğu zaman.Üretim mantelitesiyle alakalıdır.Daha çok kişiye hitab eden ve tasarım anlayışını 1. planda tutan araçlar bu grupta toplanmıştır.

Passat "Large familiy Car" diye geçer S60 "Compact executive car".2 side D segmenti başlığı altındadır.Bu araçlarda daha çok tasarımdan ziyade genel konforkullanışlılık ve aileye hitab etme amacı vardır.Ayrım buradan geliyor.

Aynı mantıkla oluşturulan A5 neden 3 serisine rakip gösterilmiyor?NEden A4 3 serisinin rakibide A5 değil?

Herkesin kıyaslanmaz demesinin sebebi S60'ın çok daha kalitesi olmasıdır. Yoksa polo ile s60 bile kıyaslanır neden kıyaslanmasın ikisi de dört teker araba işte. Passatla s60 dediğin gibi sabaha kadar kıyaslanır, sabaha kadar S60 çok daha kalitelidir o ayrı.

• quote:

quote:

fake üyelik kullanmadım kullanmam.
    kanıtın varsa da yönetime iletirsin.
    Söylediklerimden rahatsızsan da alamancılığı bırak.
    bunu sadece ben söylemiyorum bütün forum rahatsız senin alman fanatikliği içeren konuşmalarından.

"bütün forum rahatsız"

Hala uğraşıyorsun bu işlerle.Fakat bizi tanıyan bilen biliyor merak etme.Çok insanla görüşüyorum ben forumda.FOrumun ne düşündüğüde umrumda değil orasıda ayrı gerçi.

Alman fanatikliğim yoktur.Sadece senin kendini haklı çıkarma çabalarının sonucu iftiraların vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__
    Herkesin kıyaslanmaz demesinin sebebi S60'ın çok daha kalitesi olmasıdır.

siz niyeti çözemiyorsunuz.
    araba alacak bir insanın aklında eğer fake veya dalga geçme amacı taşımıyorsa iki modelin oluşması normaldir.
    bu insignia da olabilir passat da olabilir.
    veya bir jaguar modeli de olabilir.
    buradaki mesele alman markaları söz konusu olduğunda kıyaslanır,başka marka olduğunda da dalga geçer misali konuşmalar yapanlardır.
    siz burada passatla s60 kıyaslanır sabaha kadar dersiniz,yarın öbürgün bunlar alır passat s60tan daha iyiye getirirler olayı.
    niyet araba almak için kafada bir fikir oluşması değildir,niyet alt sınıfta olmasına rağmen çok daha kaliteli olmasına rağmen passatla önce s60 kıyaslayıp sonra da passat alman olduğu için onu üstün gösterme çabasına girişmektir
    ex silver gibilerin genel amacı budur sizi aydınlatmış olayım.
    yarın buraya gelir passat s60tan daha iyi de derler yani emin olunuz.

• quote:

quote:

PAssatla s60 kıyaslanmaz diyen arkadaşı kale almayınız.Çünkü aynı arkadaş insignianın iyi bir şoförle 0-100de fabrika verisinden 1.5 sn daha iyi hızlanacağını iddia edebilen bir arkadaş.Düşünün ruh halini.

Herkesin kıyaslanmaz demesinin sebebi S60'ın çok daha kalitesi olmasıdır. Yoksa polo ile s60 bile kıyaslanır neden kıyaslanmasın ikisi de dört teker araba işte. Passatla s60 dediğin gibi sabaha kadar kıyaslanır, sabaha kadar S60 çok daha kalitelidir o ayrı.

O arkadaşa anlatamıyoruz işte.Polo örneğinde durum farklı.Polo ile s60 ı rakip olarak karşılaştıramassın sadece kullanıcı tercihi olarak kalır.S60 ile Passatı karşılaştırabilirsin fakat

PAssat s60 dan daha iyi bir araç denmiyor zaten

• quote:

quote:

Herkesin kıyaslanmaz demesinin sebebi S60'ın çok daha kalitesi olmasıdır.

siz niyeti çözemiyorsunuz.
    araba alacak bir insanın aklında eğer fake veya dalga geçme amacı taşımıyorsa iki modelin oluşması normaldir.
    bu insignia da olabilir passat da olabilir.
    veya bir jaguar modeli de olabilir.
    buradaki mesele alman markaları söz konusu olduğunda kıyaslanır,başka marka olduğunda da dalga geçer misali konuşmalar yapanlardır.
    siz burada passatla s60 kıyaslanır sabaha kadar dersiniz,yarın öbürgün bunlar alır passat s60tan daha iyiye getirirler olayı.
    niyet araba almak için kafada bir fikir oluşması değildir,niyet alt sınıfta olmasına rağmen çok daha kaliteli olmasına rağmen passatla önce s60 kıyaslayıp sonra da passat alman olduğu için onu üstün gösterme çabasına girişmektir
    ex silver gibilerin genel amacı budur sizi aydınlatmış olayım.
    yarın buraya gelir passat s60tan daha iyi de derler yani emin olunuz.

Yine aynı şeyler yapıyorsun.Sen niyet okumaya devam et.Biz senin hiçbirşeyden anlamadığını biliyoruz zaten.Sen git stock aracı sürüşünle fabrika verisine fark at.Hadi

edit:ayrıca sen passat diyorsun diye biz ondan bahsediyoruz.AYnı durum 508 vs içinde geçerli.Sabaha kadar karşılaştırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 23 Haziran 2012; 12:41:05 >

• quote:

ezilver seni çok iyi tanıyoruz geç bu işleri.
    Alamancılığınız sökmez burada sizin.
    S60 passatı paramparça eder.
    Alaman da olsa paramparça eder.
    Oldu mu var mı itirazın?
    Ayrıca kıl kadar insanlıktan nasibini aldıysan benim nerede ne zaman fake hesabım olmuş kanıtlar gösterirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Haziran 2012; 14:02:25 >
  • quote:

quote:

ezilver seni çok iyi tanıyoruz geç bu işleri.
    Alamancılığınız sökmez burada sizin.
    S60 passatı paramparça eder.
    Alaman da olsa paramparça eder.
    Oldu mu var mı itirazın?
    Ayrıca kıl kadar insanlıktan nasibini aldıysan benim nerede ne zaman fake hesabım olmuş kanıtlar gösterirsin.

Alamancı lafıyla yürümez bu işler.Beni bilen biliyor zaten.Senin gibi daha dün gelip kendini kanıtlamaya çalışanlardan değiliz.

Cevap veremeyince millete terim yakıştırması yapmaya devam et.

• quote:

Alamancının dibisin net.
    Fake hesap konusunu da her alıntımda gündeme getireceğim.
    MAdem fake hesabım var göster görelim.
    Dünküymüş evet dünkü alamancı değilsin alaman bayrağında kundağa sarmışlar seni
  • quote:

quote:

Alamancının dibisin net.
    Fake hesap konusunu da her alıntımda gündeme getireceğim.
    MAdem fake hesabım var göster görelim.
    Dünküymüş evet dünkü alamancı değilsin alaman bayrağında kundağa sarmışlar seni

böyle cevaplar vermene sebep olduğum için kendimede bazen kızıyorum.Çok yükleniyorum bazen hakikatten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar
    Ben Passat S60 dan üstünmü dedim . Sadece s40 ile passat kıyaslanmaz dedim. S40 ile jetta kıyaJslanır

Güzel bak buluyosun doğru yolu.O cümleni de düzeltiver sana zahmet.
    Nasıl s40la passat kıyaslanmıyoırsa;
    Passatla s60 da kıyaslanmaz.
    Ayrıca s40la tank kasa eski jetta kıyaslanır,MeksikaFlı teneke jetta değil.
    Nokta.

Engin tecrübenizle siz noktayı koymuşsunuz, ancak ben bir virgül açayım. Evet, Volvo güvenliğe verdiği önem ve tasarımındaki sadelik ve zerafeti ile müşterilerine ulaşmaktadır. Fakat diğer otomobil üreticisi firmalar da aynen Volvo gibi güvenliği arttırmak için hem aktif hem pasif güvenlik önlemlerini sürekli geliştirip devreye alıyorlar. Örneğin sizin teneke diye sınıflandırdığınız Jetta'yı ele alalım. Araç güvenliği testlerinde standardlaşan Euro NCAP test sonuçlarına bakalım. Bu Yeni Jetta'nın sonuçları:

http://www.euroncap.com/results/vw/jetta/2011/445.aspx

Bu da değişik Volvo'ların sonuçları..
    http://www.euroncap.com/results/volvo.aspx

Jetta çarpışma testlerinde C30, V70 gibi araçlardan daha iyi sonuçlar almış. Sınıfında güvenlik ödülü alan V60 ile de hemen hemen aynı sonuçları almış.

İç malzeme kalitesi ile istenen fiyatı VW Jetta bence de haketmiyor (TDI DSG için), fakat güvenlik yönünden teneke değil.. Ayrıca Ford'dan, Citroen'e, Honda'dan, Audi, BMW ve Mercedes'e kadar tüm otomobil üreticileri güvenlik teknolojileri üretmektedirler. Yine Euro NCAP tarafından verilen son üç yılın güvenlik ödüllerine bir bakın, göreceğiniz gibi Volvo tarafından domine edilmiyor:

http://www.euroncap.com/rewards.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werttr -- 23 Haziran 2012; 14:41:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: werttr

Merhabalar.
    Buradaki meseleyi şöyle özetleyeyim.
    Alman araçlarını bulunduğu sınıfların üstündeki,veya onlardan nitelik olarak daha iyi olan araçlarla kıyaslamak bizim forumdaki alamancıların en büyük silahıdır.
    Bunlar gelir önce bal gibi karşılaştırırız derler,
    ondan sonra zaten alaman daha iyi demeye başlar milleti krize sokarlar.
    Bunların bütün derdi bütün karşılaştırmaları Alman araçlarının kazanmasıdır.
    Diğer firma ne sunmuş ne sunmamış umurlarında değildir.
    Jettaya istenen paraları düşünürseniz(özellikle dizele)
    o kalitesizlikle o arabanın o parayı etmeyeceğini rahatlıkla anlarsınız.
    Fakat ülkemizdeki baskın alman fanatizmi kaynaklı olarak alman araçları gözü kapalı hatta aylarca sıra beklenerek alınıyor.
    ve nedense bu sadece ülkemizde oluyor,sadece bizde bu söğüşleme politikası güdülüyor.
    Çünkü yukarda örneğini gördüğünüz tip gibi elemanlar forumda dışarda her yerde alman araçlarını ilahlaştırmış durumda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.