Şimdi Ara

2012 Navigasyon önerileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
25.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dejaay

Next YE-G 525 hepsiburadadan alcam herhalde. Bugün axessin son günü.Arkadaşın axessi kullanacağım. %10 chip parayı da eklerse bana maliyeti 205.659 tlye geliyor.

Ne diyorsunuz alıyorum

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Next YE-G 525 hepsiburadadan alcam herhalde. Bugün axessin son günü.Arkadaşın axessi kullanacağım. %10 chip parayı da eklerse bana maliyeti 205.659 tlye geliyor.

Ne diyorsunuz alıyorum

Hayırlı olsun

Siparişi verdim.

• Sayın @dejaay

Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

Almadım, araştırıyorum bende ama sanırım Next 525 alacağım. Sizde okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_49692752/tm.htm

Sonunda aldım. Next 525
  • quote:

quote:

Almadım, araştırıyorum bende ama sanırım Next 525 alacağım. Sizde okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_49692752/tm.htm

Sonunda aldım. Next 525

sn.akademi51 hayırlı olsun cihazınız iyi günlerde kullanın. Sonunda muradınıza erdiniz...

• Tşk ederim navigasyon seçmek gerçekten kolay değil , ama iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum hepinize teşekkür ederim sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

525 almayı dusunuyorum arkadaslar
    ama birşey sormak istiyorum
    acaba 3 yıl sonra guncellemeler ucretli hale gelince
    guncelleme ucretlerı ne civarda olur ?
    hiç bi fikrim yok navigasyon cıhazları hakkında ilk defa alıcamda

Arkadaşlar merhaba bende 525 veya 545 modelini almayı düşünüyorum.

Bugün next müşteri hizmetlerini aradım;

Önümüzdeki günlerde "3 yıl güncelleme" yazısı "ömür boyu olarak" değişecek, firmayla görüşmelerimiz tamamlandı dediler.

Telefunken navigasyona yönelecekken artık next de karar kıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeday56

quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

525 almayı dusunuyorum arkadaslar
    ama birşey sormak istiyorum
    acaba 3 yıl sonra guncellemeler ucretli hale gelince
    guncelleme ucretlerı ne civarda olur ?
    hiç bi fikrim yok navigasyon cıhazları hakkında ilk defa alıcamda

Arkadaşlar merhaba bende 525 veya 545 modelini almayı düşünüyorum.

Bugün next müşteri hizmetlerini aradım;

Önümüzdeki günlerde "3 yıl güncelleme" yazısı "ömür boyu olarak" değişecek, firmayla görüşmelerimiz tamamlandı dediler.

Telefunken navigasyona yönelecekken artık next de karar kıldım.

Next yine yapacağını yapmış bu sanırım 2008 yılında sattıkları ilk cihazllar dahil tüm cihazlarını kapsıyormuş

• Kendi sitelerinde de yazmışlar; tüm cihazlar artık Ömür Boyu Güncelleme hakkınna ship.

Hayırlı olsun diyelim.
  • Bugün geldi navigasyonum. Daha hiç açmadım şu an 8 saatlik şarzda.. Yarın denerim
  • Hayırlı olsun sayın @dejaay

Keyifli navigasyonlar
  • Okudum okudum bende 525 aldim . Video icin klipleri youtube den direk 480*272 indiriyorum masallah hic sorunsuz guzel oynatiyor. Fm trans. denedim bugun yanliz bos kanal bulmak istanbulda imkansz gibi . Zaten boyle oldugunu okudugumdan stereo kablo aldim hb den navigasyon kablodan once geldi :) navigasyon icinde bugun hic bilmedigim bi yer icin denedim unkapanim arka sokaklarinda ( sokakda denmez yaaa ) corba oldum . Ama alete suc bulmuyorum haritada sokak gozukuyor bu yerler oda tarif etmeye calisiyor :) tekrar rota hesaplamasi cok hizli gerci baska navigasyon kullanmadim ama daha hizli nasil olur hayal edemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

Okudum okudum bende 525 aldim . Video icin klipleri youtube den direk 480*272 indiriyorum masallah hic sorunsuz guzel oynatiyor. Fm trans. denedim bugun yanliz bos kanal bulmak istanbulda imkansz gibi . Zaten boyle oldugunu okudugumdan stereo kablo aldim hb den navigasyon kablodan once geldi :) navigasyon icinde bugun hic bilmedigim bi yer icin denedim unkapanim arka sokaklarinda ( sokakda denmez yaaa ) corba oldum . Ama alete suc bulmuyorum haritada sokak gozukuyor bu yerler oda tarif etmeye calisiyor :) tekrar rota hesaplamasi cok hizli gerci baska navigasyon kullanmadim ama daha hizli nasil olur hayal edemedim

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.Dediğiniz gibi haritada hatalardan dolayı olmadık yerlerde rota tarif etmeye çalışabiliyor..:)
  • Arkadaşlar bende bugün Next 525 sahibi oldum.

Alacak olanlara duyurulur Electroworld de 159 TL
  • Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar

Teşekkürler, gerçekten de güzel bir cihazmış.
  • Tomtom veya Garminden uygun bir model.
  • babama hediye olarak yarın bi navigasyonalmam lazım. Araba Honda Accord 2010 o yüzden biraz da şık bişey olsun istiyorum, lütfen yardım edin. Max bütçe 250 TL.
  • Sayın @saitemre

Navitech QX-B512 modeli bir inceleyin isterseniz. Bu cihaza sahibim; güzel bir chaz. Dış kasa olarak siyah piyano kaplama, etrafında metal çizgisiyle şık bir model. Honda aracınıza yakışacaktır eminim.
  • Bugün Next 525 almak için electro world'e gittim. Kampanya bitmiş, fiyat 199 TL. Ordaki arkadaşla baya muhabbet ettik, sonunda Oblio Nav Plus X modelini aldım. 249 TL 6 taksit. Biraz pahalıya aldım galiba. Hatta interntte bi arkdaş 7'' olanını kargo dahil 260'a satıyor.

Ne yamsam karar veremedim. Yarın gidip geri mi versem?

bu arada next ve bazı markaları kullanma fırsatım oldu, hem menü geçişleri hem de malzeme kalitesi diğerlerine göre oldukça iyi gibiydi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.