Şimdi Ara

2012 Navigasyon önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
25.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefunkene baktın mı şuan vatanda 217 tl ye düşmüş Next mi telefunken mi ? Next 525 de diyen çok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Navigasyon%20Cihazlar%C4%B1/telefunken-tlf_350-tlf-350-50-gps-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=52984
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademi51

Telefunkene baktın mı şuan vatanda 217 tl ye düşmüş Next mi telefunken mi ? Next 525 de diyen çok.

http://www.vatanbilgisayar.com/Navigasyon%20Cihazlar%C4%B1/telefunken-tlf_350-tlf-350-50-gps-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=52984

Telefunkeni incelemedim hiç..Bilemiyorum marka bana bu konuda güven veren bir marka değil.Next uydu sistemleri ile direk bağlantılı firma bu yüzden tercih ettim..Ben telefunkeni TV markası olarak bildim yıllarca bu nedenle gözümün önünde iken bile inceleme isteğim gelmedi.Ama özelliklerine baktım gayet iyi..Tabi biliyorsun yazılan şeyler monitor başında bizi çok fazla tatmin etmiyor.Kıyaslama yapmak için o ürünü alıp kullanmak lazım..O yüzden bişi diyemiyorum..Ben incelediğim grup çerçevesinde 545 i beğendim aldım...525 e gelince evet gerçekten 633 Mhz ile başka ürün hiç görmedim şu ana kadar..İleride mutlaka çıkacaktır oda ayrı mesele.Tercih edemedim çünkü Bluetooth yoktu ama olsaydı kesinlikle onu alırdım

Ben 545 i Bimekste indirim gününde 238 TL ye aldım.

• 238 tl çok iyi fiyat bugün bimeksde 305 tl idi. İnternet mağazasında 288 tl iyi almışşsın mağazadan bu fiyatı verdiler öylemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonadies

quote:

Telefunkene baktın mı şuan vatanda 217 tl ye düşmüş Next mi telefunken mi ? Next 525 de diyen çok.

Telefunkeni incelemedim hiç..Bilemiyorum marka bana bu konuda güven veren bir marka değil.Next uydu sistemleri ile direk bağlantılı firma bu yüzden tercih ettim..Ben telefunkeni TV markası olarak bildim yıllarca bu nedenle gözümün önünde iken bile inceleme isteğim gelmedi.Ama özelliklerine baktım gayet iyi..Tabi biliyorsun yazılan şeyler monitor başında bizi çok fazla tatmin etmiyor.Kıyaslama yapmak için o ürünü alıp kullanmak lazım..O yüzden bişi diyemiyorum..Ben incelediğim grup çerçevesinde 545 i beğendim aldım...525 e gelince evet gerçekten 633 Mhz ile başka ürün hiç görmedim şu ana kadar..İleride mutlaka çıkacaktır oda ayrı mesele.Tercih edemedim çünkü Bluetooth yoktu ama olsaydı kesinlikle onu alırdım

Kardeş hayırlı olsun .Bende aradım taradım bu ürünü buldum. Ancak 300 TL şuanki fiyatı senın gibi 238 olsa bir dk düşünmem .Yanlız benim sıkıntı video larda. 800*400 çözünürlük nedeni ile donmalar kaçınılmaz. Bu durumda 525 almak sanki daha mı mantıklı ? Video özelliğini test etti isen yorumlarını beklerim .Özellikle 400*200 e küçültülmüş videoalr nasıl görüyor çok merak ediyorum

• Böyle birşey yapma yani convert olayı sadece video izlemek içinmi navigasyonun programına bu çözünürlük bir artı katmıyormu BT den vazgeçip 230 tlye 525 alacağız o zaman 525 diyor çoğu işi bilen.
  • Navigasyon alırken nelere dikkat edilmelidir? Böyle bir konu ya da kısaca açıklayacak var mı?
    İkincisi navigasyon aletlerinde BT neden önemlidir? Ne amaçla kullanılır.

Bu ara navigasyonlara göz gezdiriyorum da
  • BT bluetooth arkadaşım telefonun ile navigasyon cihazı eşleştiririliyor Arabayı sürerken araç hoparlöründen ses gelerek görüşme gerçekleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Navigasyon alırken nelere dikkat edilmelidir? Böyle bir konu ya da kısaca açıklayacak var mı?

1: harita kapsamı ve güncellemesi
    2:navigasyon yazılımının kullanım kolaylığı
    3:cihazı aldığınız firmanın satış sonrası desteği.vs vs vs

cihazda BT telefonla eşleşip telefon görüşmeleriniziz cihaz üzerinden yapmanızı sağlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Navigasyon alırken nelere dikkat edilmelidir? Böyle bir konu ya da kısaca açıklayacak var mı?

1: harita kapsamı ve güncellemesi
    2:navigasyon yazılımının kullanım kolaylığı
    3:cihazı aldığınız firmanın satış sonrası desteği.vs vs vs

cihazda BT telefonla eşleşip telefon görüşmeleriniziz cihaz üzerinden yapmanızı sağlar..

Teşekkürler.
    Önceki konuları da bi inceleyip karar vereceğiz artık .

• quote:

BT bluetooth arkadaşım telefonun ile navigasyon cihazı eşleştiririliyor Arabayı sürerken araç hoparlöründen ses gelerek görüşme gerçekleşiyor

Siz buna dikkat ederek ürünü almışsınız.

Peki şu an aldığınız ürünün nelerinden memnunsunuz?
    Beklentilerinizi karşıladı mı?
  • Almadım, araştırıyorum bende ama sanırım Next 525 alacağım. Sizde okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_49692752/tm.htm
  • quote:

Almadım, araştırıyorum bende ama sanırım Next 525 alacağım. Sizde okuyun.

Bende 525 alacağım ,bimekse gittim 275 tl .Hb den falan alıcaz sanırım mecburen... Uygun biryer bulursanız haber verin lütfen

• Bahsi geçen modeller iyi hoş da bu güncelleme olayı kafamı karıştırdı. Yukarda bununla ilgili iletiler de var. Mesela

quote:

Orijinalden alıntı: _imkansız_

Resimi 545 cihazımdan ekran görüntüsü aldım.Resmi sitesinde ücretli güncelleme yazmıyor 3 yıl ücretsiz güncelleme yazıyor, Ama lisans ömür boyu tıpkı ömür boyu ücretsiz güncellem diyen firmalar gibi

Böyle yazmış. Şimdi burdan bu nextin cihazlarında da ömür boyu güncelleme olduğu anlamına mı geliyor.?
    Peki 3 yıl olayı nedir?
    Neden ömür boyu güncellenme denmiyor da 3 yıl ücretsiz güncelleme deniyor.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

quote:

Almadım, araştırıyorum bende ama sanırım Next 525 alacağım. Sizde okuyun.

Bende 525 alacağım ,bimekse gittim 275 tl .Hb den falan alıcaz sanırım mecburen... Uygun biryer bulursanız haber verin lütfen

HB den ben düşünmüyorum bekleyebiliriz GG da satıcı ve ondan alanlarla ve satıcı ile irtibata geçtim bayisi imiş GG den ürün almak daha güven veriyor satıcı profili sağlam ise ben burdan düşünüyorum 230 demiş 2 miz bir olalım pazarlık yapalım biraz ama son diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 29 Ocak 2012; 22:03:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonadies

quote:

Kardeş hayırlı olsun .Bende aradım taradım bu ürünü buldum. Ancak 300 TL şuanki fiyatı senın gibi 238 olsa bir dk düşünmem .Yanlız benim sıkıntı video larda. 800*400 çözünürlük nedeni ile donmalar kaçınılmaz. Bu durumda 525 almak sanki daha mı mantıklı ? Video özelliğini test etti isen yorumlarını beklerim .Özellikle 400*200 e küçültülmüş videoalr nasıl görüyor çok merak ediyorum

Teşekkürler...238 TL ye aldığım gün BİMEKS te o güne özel %25 indirim vardı.Video olayına gelince kapsamlı bir paylaşım yapacağım ancak işlerim nedeni ile fırsat olmuyor..Şu ana kadar ki deneyimimde videolarda sıkıntı yaşamadım..Ama videoların farklı çözünürlüklerini de denemedim.Ancak problemi olacağını sanmıyorum işlemci bakımından durumu ortada çünkü..525 e yönelen arkdşlara da diyorum ki 545 böyle mükemmel ise 525 nasıldır çok merak ediyorum..Ama dedğim gibi BT nın keyfide harika...Tabi teybinizde BT varsa o zaman hiç düşünmeden 525 alın derim..Benim teypde olmadığı için navigasyon ile olayı çözmek istedim...Kapsamlı resim video boşluk buldugum ilk anda koyacağım
    Yineden sizden kasıntı videolar gelirse hemen atıp testini yaparım

• leonadies kardeş valla sabırsızlıkla bekliyoruz videoları 525 -545 arasında kalan herkese büyük faydası olacaktır. Bimekste gittim 2 ürünüde incelemek istedim ama ürünlerin sarji olmadığı için inceleyemedim. Halbuki youtube tan çeşitli boyutlarda videolar indirmiştim test amaçlı
  • quote:

leonadies kardeş valla sabırsızlıkla bekliyoruz videoları 525 -545 arasında kalan herkese büyük faydası olacaktır. Bimekste gittim 2 ürünüde incelemek istedim ama ürünlerin sarji olmadığı için inceleyemedim. Halbuki youtube tan çeşitli boyutlarda videolar indirmiştim test amaçlı

Haklısın dostum..Bende aynı sıkıntıları çektim bir türlü karar verememiştim..Ama alacak arkdaşlara şiddetle söylüyorum hız bakımından iki cihazda da en ufak endişe duymayın..Şimdi siz alırken şu düşüncede oluyorsunuz ;

525 alayım onda 633 MHZ işlemci var o çok hızlı ama BT yok
    545 alayım BT var ama 533 MHZ işlemci var acaba o 525 gibi hızlı olacak mı?

Bende bunları sordum kendime ve tek bir karar verdim BT benim için önemli mi ? önemli dedim ve 545 i seçtim..ve şu an diyorum ki 545 deki işlmci böylesine harika ise 525 kim bilir nasıldır..O yüzdn tekrar tekrar söylüyorum sadece BT size lazım mı değil mi onun kararını verin...BT şart değilse hiç düşünmeden 525 alın..Ama bana BT lazım derseniz en ufak endişe duymadan 545 i alın...Arkdaşlar cihazları ellerinizde incelemeniz size pek fikir vermiyor (gerçi NEXT ekranındaki doyurucu renklerle bile sizi çekmeyi beceriyor o ayrı mesele) bence yorumlara ağırlık verin..Dediğim gibi çalıştığım firmalarda bunu test etme şansını yaşadığım için NEXT dedim.

Elektronik Marketlerde çalışanların bilgisine de pek güvenmem ben..Alıpta kaç tanesini test etmiş ki size bilgi veriyor.Biliyorsunuz sektörde prim denilen bir olay var.Bir çoğu elindekini vermeye çalışıyor..Forumlara ve kullanıcı deneyimlerine bakın derim arkadaşlar..

• quote:

leonadies kardeş valla sabırsızlıkla bekliyoruz videoları 525 -545 arasında kalan herkese büyük faydası olacaktır. Bimekste gittim 2 ürünüde incelemek istedim ama ürünlerin sarji olmadığı için inceleyemedim. Halbuki youtube tan çeşitli boyutlarda videolar indirmiştim test amaçlı

Ayrıca bir uyarı daha raflarda duran cihazlarda en güncel sürüm bulunmuyor.Bu nedenle belki seni yanıltacak yorumlara götürebilir haberin olsun..Güncellemlerden sonra performans artışı ise çok hissediliyor

• 525 almayı dusunuyorum arkadaslar
    ama birşey sormak istiyorum
    acaba 3 yıl sonra guncellemeler ucretli hale gelince
    guncelleme ucretlerı ne civarda olur ?
    hiç bi fikrim yok navigasyon cıhazları hakkında ilk defa alıcamda
  • Next YE-G 525 hepsiburadadan alcam herhalde. Bugün axessin son günü.Arkadaşın axessi kullanacağım. %10 chip parayı da eklerse bana maliyeti 205.659 tlye geliyor.

Ne diyorsunuz alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.