Şimdi Ara

2012'nin En İyi 5 PC Oyunu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
83.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

ac 3 1 ciliği hak ediyor dünya genelinde en iyi senaryo oyunu seçildi sizin yapacaginiz oylamaya ben ac 3 kotuleyenlere soyluyorum açin inglizce ogrenin az main mission yapa yapa oyuna kısa diyonuz açin yan gorevleri yapın en az oyunu bitirmek 1 haftanizi alir main mission dısında gorevler var gemi savaslari daha ne istiyonuz gerçekçi doğa senaryo hikaye arti hijkaye sapmadi ac 3 desmond oldu desmond yok ondan boyle oldu siz oyun değil duvarla oynuyonuz gerçekten yazik oyle anlarsiniz yazik far cry 3 orayi hak etmıyor grafik çöpü orda açıkçasi liste berbat olmuş orda bir sürü bağimsiz oyun hepsini indircek dolu var

lego the lord of rings yok gerçekten batik liste herkes düzgün vermıyorki oyunu hayrani oldugu oyuna veriyor far cry 3 kadar saçma oyun gormedim adada geçiyor fps türüne gore gidiyonuz ac 3 karsilastriyonuz sizin kafanizmi guzel bir efsane oyuncu olarak sinirim bozuldu gerçekten yazik bana gore liste

en iyi fps max payne 3

en iyi rts walking dead

en iyi strateji xcom

en iyi rpg ac3 liste

en iyi grafik far cry 3

en iyi senaryo ac 3

en iyi karakter walking dead

en iyi ses halo 4

yılın en iyi oyunu her yonuyle ac 3

en iyi karakter walking dead

en iyi fizik hitman absulation

en iyi eğlenceli oyun her yönden journey

en iyi savaş oyunu black ops 2

liste boyle olmaliydi bağimsiz yapın oylamayi tarafli değil saysam bitmez

Sayın efsane oyuncu;

- Max Payne 3 ne zamandan beri FPS oldu?

- The Walking Dead ne zamandan beri RTS oldu?

- PC listesine Halo 4 ve Journey ne zamandır giriyor?

- Derdinizi anlatırken arada derin nefes almayı, sakinleşmeyi, birkaç piksellik noktalama işaretlerini kullanmayı düşünür müsünüz?

sinirden yazdiğimi şasirmişim max payne 3 aksiyon fps yazmişiz yanlişikla walking dead macera ac3 de macera aksiyon yazmişim halo 4 ses olarak genel degerlendirme yaptim journeyde oyle sadece pc değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: blizzard3

keske ilk 10 olsaydı bari diablo 3 gibi bir oyun yok ya yapımı 8 sene suren bir oyun yok sinematiclerin hatrına insan gene koyardı be :)

bu mantıkla zamanında Duke Nukem'de listeye girerdi. İyi ki girmemiş
  • hitman absolution nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

hitman absolution nerede

videoyu izlemedin galiba

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o kadar saçmalıyorsunuz ki anlatamam..oyunları incelerken en ince ayrıntısına kadar incele ve 3 yönden puanla oyunu...yılın eniyi oyun sıralamasına gelince "sizlerin oylarıyla belirlenen"..böyle bir şey var mı yaa..ozaman inceleme videolarında da puanlama yapmayın bundan sonra..sizlerin oylarınzıla belirlediğim oyun puanı şu deyin...tamam sıralamadaki oyunlar kesinlikle hakeden yapımlar..ama sıralamanın böyle belirlenmesi kesinlikle yalnış nasıl olmalı derseniz..
    bir oyunun ,10 farklı oyun sitesinin inceleme puanlarının ortalamasını alırsın...büyükten küçüğe doğru ilk 5 i sıralarsın..bence böyle olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

o kadar saçmalıyorsunuz ki anlatamam..oyunları incelerken en ince ayrıntısına kadar incele ve 3 yönden puanla oyunu...yılın eniyi oyun sıralamasına gelince "sizlerin oylarıyla belirlenen"..böyle bir şey var mı yaa..ozaman inceleme videolarında da puanlama yapmayın bundan sonra..sizlerin oylarınzıla belirlediğim oyun puanı şu deyin...tamam sıralamadaki oyunlar kesinlikle hakeden yapımlar..ama sıralamanın böyle belirlenmesi kesinlikle yalnış nasıl olmalı derseniz..
    bir oyunun ,10 farklı oyun sitesinin inceleme puanlarının ortalamasını alırsın...büyükten küçüğe doğru ilk 5 i sıralarsın..bence böyle olmalı...

Söylediğiniz iki şey de zaten yayınlandı:

1-http://forum.donanimhaber.com/m_69804049/tm.htm

2-http://forum.donanimhaber.com/m_69792413/tm.htm

Ayrıca bunlara ek olarak site ve forum kullanıcılarının düşünceleri doğrultusunda bir liste hazırlamanın nesi manasız? Metacritic'de bile inceleme ortalamalarının yanında kullanıcıların notları da yayınlanır. Hangisi sizin için önemliyse onu dikkate alırsınız, olur biter.

• far cry 3 hak etti valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

o kadar saçmalıyorsunuz ki anlatamam..oyunları incelerken en ince ayrıntısına kadar incele ve 3 yönden puanla oyunu...yılın eniyi oyun sıralamasına gelince "sizlerin oylarıyla belirlenen"..böyle bir şey var mı yaa..ozaman inceleme videolarında da puanlama yapmayın bundan sonra..sizlerin oylarınzıla belirlediğim oyun puanı şu deyin...tamam sıralamadaki oyunlar kesinlikle hakeden yapımlar..ama sıralamanın böyle belirlenmesi kesinlikle yalnış nasıl olmalı derseniz..

Söylediğiniz iki şey de zaten yayınlandı:

1-http://forum.donanimhaber.com/m_69804049/tm.htm

2-http://forum.donanimhaber.com/m_69792413/tm.htm

Ayrıca bunlara ek olarak site ve forum kullanıcılarının düşünceleri doğrultusunda bir liste hazırlamanın nesi manasız? Metacritic'de bile inceleme ortalamalarının yanında kullanıcıların notları da yayınlanır. Hangisi sizin için önemliyse onu dikkate alırsınız, olur biter.

belirttiğiniz iki numaralı sıralama yapılmış zaten. ve süper numara olmuştu...sanki yeni bir şeymiş gibi tekrar liste yapıyorsunuz. hadi yaptınız diyelim .o zaman bari başlığı farklı yapında siteye ilk defa göz atanlar için yanıltıcı olmasın '2012 nin en iyi 5 PC oyunu" bu ne şimdi..
    ben bunu başlıkta ilk defa görsem ve biraz siteyi detaylı kurcalamasam diğer listeden haberim bile olmaz ama ."sizlerin oylarınızla belirlenen ilk 5 oyun " veya farklı bir başlık olabilirdi.. .ve herkesinde bu şekilde eleştirmeye hakkı olurdu..çünkü yine aynı şeyi savunuyorum genel en iyi oyun sıralaması bu şekilde olmamalı...bence yapılan şey yalnış değil ama sunuş şekli kesinlikle yalnış...iyi günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

En iyi senaryo Tomb Raider'in. AC 3 birinci olmalıydı.

Çıkmamış oyunu da en iyi senaryo yapmak çok ilginç yahu :) (Underworld'se bahsedilen tam facia zaten, oyun çıkalı 4 yıl oldu :))

• izleyemiyorum talha reyiz.

• Ac3 ile güzel bir gelişme oldu ama hala kendini tekrar eden görevler ve sıkıcı senaryo yapısı ile oynatamıyor oyun. O yüzden benim listemde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Ac3 ile güzel bir gelişme oldu ama hala kendini tekrar eden görevler ve sıkıcı senaryo yapısı ile oynatamıyor oyun. O yüzden benim listemde yok.

ubisoft oyunları oynanmaz , hepsi basit sıradan hiç derinlik yok .

• Far Cry 2 yi oynarken aşırı sıkılmıştım sadece sarımtırak da olsa grafikleri ve yangının yayılması hoşuma gitmişti ne için oynadığımız belli değildi.. Ama Far Cry 3 orijinal karakterleriyle yaşayan bir adasıyla ve Far Cry 2 ye göre mükemmel olan senaryosuyla birinciliği sonuna kadar haketti.
  • arkadaşlar bendemi sorun var bilmiyorum ama hiçbir donanimhaber veya bölümsonu videolarını siteden izleyemiyorum tıkladığımda bir hata kutucuğu daha sonrada idm video indirme çıkıyor indirip izliyebiliyorum sizde de öylemi oluyor ? yoksa sorun bende mi ? (NOT: Chrome kullanıyorum)
  • speederly kardeş assasins cred in oyunları kötümü ubisoftan
  • ac3 xp destekleseydi oynardım

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Far Cry 3 hakettiği yerde ama bence AC 3 ün yerine Diablo 3 olabilirdi

Max Payne 3 fena değildi ama liste dışında daha iyi oyunlar var
  • bence ac3 ilk sıralarda yer almalı
    o oyun mükemmel bence ama ac1 kötü ve sıkıcı hep aynı şeyi yaoıyosun
  • hiç bir oyunu pes 2013 e değiştirmem
  • BENCE KONSOL VE PC DE OYNAMAK COK ZEVKLİ BANA GORE
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.