Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz perşembe günü 1998 model 220 bindeki aracımı sattım. Alan kişiye daha bilet almadan ve gelmeden aracın yağ eksilttiğini defaten ilettim. Temmuz ayında 1300 km yolda 2.5 litre yağ eklediğimi söyledim. Buna istinaden de fiyatının uygun olduğunu söyledim.
Alıcı geldi (ki alıcı emniyet müdürü), ekspere gidelim dedim gerek yok dedi, ısrarla aracı kullanmasını istedim vaktim yok dedi.
Satışı yaptık, içim rahat etmedi arabanın heryerini tekrar gösterdim dedim ki bakmadan araba alınmaz. Yok güzel araba dedi bana, yemek yedik birşeyler aldı, son ana kadar yanında durdum ilgilendim.
Yolda yağ eksiltir diye yanında yağda verdim ve yağını özellikle kontrol etmesini tembihledim.
Kısaca gitmiş yağını hiç kontrol etmeden arabaya binmiş ve araba blok patlatmış piston bloğu kırmış. Şimdi diyor ki sen bana kusurlu mal sattın ve beni kandırdın mahkemeye vereceğim. Hiçbir suçum olmadığı halde suçlu çıkarılmaya çalışılıyorum. Çok zoruma gitti. Bu durum ne olur sizce ?
31.08.2022 güncelleme : Alıcı emniyetten ihraç olmuş bir trafik şube müdürü çıktı, bana ihtar gönderdi ve avukat aracılığıyla verdiğim cevaptan sonra herhangi bir dava vs. açmadı. Konu kapandı. Burada bana yardımcı olmaya çalışan ve o zaman ki stresimi bir nebze olsun azaltan arkadaşlara teşekkür ederim.
Rover 200 vs daewoo lanos
|
Oyun için işlemciyi mi değişmeliyim ekran karıtını mı ?
|
Windows 8.1 cdsiz açılmıyor acil yardım !
|
Film tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
|
|
İnanılmaz telefon hack şakası izleyin :)
|
Mazi
|
|
Windows phone 8.1 VİDEO İNCELEME ve TECRÜBELER !
|
Hayatta istediği şey için korkusuzca savaşanlar başarılı olurlar ... |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 406
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 28.680 (Bu ay: 273)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware