Arkadaşlar bilim kurgu, çok uçuk olmamak kaydıyla fantastik, dünyanın sonu, salgın hastalık, zombi, macera tarzı film önerisine ihtiyacım var. Özellikle bilim kurgu, salgın hastalık ve dünyanın sonu konulu filmler favorilerim fakat tıkandım tahminince izlemediğim pek az kaldı. Bu türlerde pek bilinmeyen ama sağlam bildiğiniz filmler varsa lütfen paylaşın da bu zamanları filme ayırdım izleyecek film bulamıyorum :) İzlediklerimden aklıma gelenler ; ( Bana göre iyi olanları yazdım bu türü seven arkadaşlarda faydalansın )
World war z Pacific rim Oblivion Flu 28 hafta sonra serisi Ölümcül deney serisi Ben efsaneyim Warm bodies Snowpiercer Doomsday İnsensibles İnception
the walking dead dizi ama izle
Knowing (Kehanet) The Road
quote:
Orijinalden alıntı: AloneAssassin
Knowing (Kehanet) The Road
p.b izle dizi ama gideri var
quote:
Orijinalden alıntı: Addroa
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Dizi sınıfında da eksik yok benim :) Walking dead, fringe, helix, under the dome, revolution ( bitti ama ), salem, originals, falling skies vs vs izlediğim diziler. Ben farklı bir film önerisi istiyorum arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: 4RedSea
p.b izle dizi ama gideri var
Hocam pb dediğin prison break ise çok önceden bitirdim onu :)
Minority Report (Kısmen)Truman Show Matrix serisi 12 Monkeys The Fifth Element Source Code I, Robot Rise of the Planet of the Apes Equilibrium Deja vu Limitless The Fountain Daha istersen veya yazdıklarımın hepsini izlediysen daha önerebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: NerdeyseNicksiz
Minority Report (Kısmen)Truman Show Matrix serisi 12 Monkeys The Fifth Element Source Code I, Robot Rise of the Planet of the Apes Equilibrium Deja vu Limitless The Fountain Daha istersen veya yazdıklarımın hepsini izlediysen daha önerebilirim.
zombieland
quote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
zombieland
Alıntıları Göster
Limit Yok bunu izle bende gecen izledim süperdi
quote:
Orijinalden alıntı: waeder
Dizi sınıfında da eksik yok benim :) Walking dead, fringe, helix, under the dome, revolution ( bitti ama ), salem, originals, falling skies vs vs izlediğim diziler. Ben farklı bir film önerisi istiyorum arkadaşlar.
bir film vardı dünyalar savaşı istersen bak
Knowing Ölülerin Şafağı Deja vu
quote:
Orijinalden alıntı: xxxsmaugxxx
Teşekkür ederim sanırım içlerinden minority report ile source code u izlemedim. Bunları izleyeyim.
İzlemediyseniz Blade Runner.
3 önerim var 1.star wars 2.star wars 3.star wars
quote:
Orijinalden alıntı: Wade T. Wilson
The Dollars Trilogy
quote:
Orijinalden alıntı: Burlero
The Dollars Trilogy
Alıntıları Göster
Limitless
quote:
Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr
Sanırım bilim kurgu vve fantastik tür seven birinin star warsı izlememesi mümkün olamaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: waeder
quote:
Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr
Sanırım bilim kurgu vve fantastik tür seven birinin star warsı izlememesi mümkün olamaz :)
Alıntıları Göster
Dawn of the Dead çok sağlam bir zombi filmidir.Tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Jarnavu
Dawn of the Dead çok sağlam bir zombi filmidir.Tavsiye ederim
Teşekkürler evet dawn of the dead on numara bir filmdi izledim.
Onlarla kesinlikle bir alakası yok ama toy story izle animasyon ama çok iyi yapmışlar.