Şimdi Ara

2012 OPEL İNSİGNİA 1.4 140 HP TURBO MOTOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: univ34

1.4 motorlar aracı hem yorar hemde motor ömrünü azaltır bu arçların-1.6 ve üstü kullnıcaksın

Tamam
  • Bir kaç gündür rüyamda bile Mercedes A ve BMW 1 konusunda kararsız kaldığımı görüyorum.

(Kullandığım sigara bıraktırma ilacı BLU-RAY formatında rüya gördürüyor, geçen gün vampir olmuştum, sarışın bir hatunun kanını emiyorum, emdiğim kanın kokusunu ve tadını gerçekten hissettim , rüyada olduğuma uyandıktan sonra bile inanamadım)

Ama makyajdan sonra İnsignia 1.6 200HP olarak gelecekmiş ve 5-6 litre yakıt tüketimi olacakmış diye konuşuluyor. 5-6 olmasada 7-8 litre olup 200HP olsun, BMW 1 falan yalan olur heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bir kaç gündür rüyamda bile Mercedes A ve BMW 1 konusunda kararsız kaldığımı görüyorum.

(Kullandığım sigara bıraktırma ilacı BLU-RAY formatında rüya gördürüyor, geçen gün vampir olmuştum, sarışın bir hatunun kanını emiyorum, emdiğim kanın kokusunu ve tadını gerçekten hissettim , rüyada olduğuma uyandıktan sonra bile inanamadım)

Ama makyajdan sonra İnsignia 1.6 200HP olarak gelecekmiş ve 5-6 litre yakıt tüketimi olacakmış diye konuşuluyor. 5-6 olmasada 7-8 litre olup 200HP olsun, BMW 1 falan yalan olur heralde...

300 nm de torku olacak

• selam yaklaşık 20 yıldır araç kullanıyorum ve birçok aracı ve markayı kullandım, kendi bütçem doğrultusunda yeni bir araba almaya karar vermiştim, birçok markayı ve modeli zaten yakından takip ediyordum ,ancak hem yakıt tüketimi ve hemde görsellik açısından ayrıca kalite anlamında opel ingisniya karar verdim.1.4 140 edition elegance full paket aldım , bu aracı bir arkadaşım benden 4 ay önce almıştı ve açıksası bu aracı hemen almadım bekledim,
    bildiğiniz gibi bir araç hemen çıkar çıkmaz alınmaz, biraz beklenir bir sorun olup olmadığı anlaşıldıktan sonra alınır bende öyle yaptım ve en sonunda almaya karar verdim ve 10 gündür kullanıyorum, start stop özelliği özellikle kırmızı ışıkta oldukça başarılı yakıt tüketimi açısından. bunun dışında aracınızın belirli bir hıza ulaştığını düşündüğünüzde ayağınızı gaz pedalından çekince anlık yakıt tüketimi 0 oluyor, çok başarılı, genelde araçlarda ayağınızı gaz pedalından çekseniz bile 1-2 lt yakıt göndermeye devam eder. böyle bir durumda vitesi boşa alırsanız 2.2 lt yakıyor, bu durumda vitesi boşa almamak daha mantıklı. motor sesi içeriye gelmiyor oldukça sessiz, sürüş keyfi konfor 10 numara, benim araç full paket olduğu için 1600 kğ civarında olmasına rağmen , gerek yokuşlarda çekişi ve gerekse anlık hızlanmaları başarılı. tabiki her araç gibi gaz pedalına asılırsanız bu araçda çok yakar. 2000 d/d civarında sakin kullanımla şehir içinde 7-8 lt civarında, ama esas fark otobanda 2000 d/d civarında kullanırsanız 2.8-3.2 lt civarındaki çok çok başarılı, yaklaşık 65.000 TL vererek bu aracı aldım iyi kide almışım.konfor ve dizayn oldukça başarılı, afl farlarda çok başarılı.
    vw grubu bence şuanda, insanların kafasında daha önce oluşturduğu olumlu imaj üzerinden satış yapıyor, kendisine yakışmayan o kadar basit ve saçma
    hataları var ki, aslında bende passat düşünüyordum,görüntüsü tipsiz olmasına rağmen, uzaktan bakıldığında araç passat mı jetta mı bu bile belli olmuyor,
    daha önce vw da yaşadığım bir çok sıkıntı ve benim gibi bazı arkadaşlarımında yaşadığı basit ama olmaması gereken vw a yakışmayan hatalar yüzünden ve dizayn daki başarısılığı yüzünden vw a gitmedim bile.
    bu fiyatlara alınabilecek bence en başarılı seçimdir.
    herkese iyi sürüşler.

• Yakıt değerleri paylaşılırsa iyi olur çünkü şu ana araç 55 bin seviyesinde satılıyor aslında düşünülebilir bir araç.....
  • quote:

orjinalinden alıntı: last06

Yakıt değerleri paylaşılırsa iyi olur çünkü şu ana araç 55 bin seviyesinde satılıyor aslında düşünülebilir bir araç.....

ben opel astra 1.4 turbo araç sahibiyim.ortalama yakıt tüketimim şu anda 8.6lt/100 km.kullanırken az yaksın diye dikkat etmiyorum ve genelde klima açık oluyor.motorun performansından gayet memnunum astrayı rahat taşıyor.insigniyayı da taşır diye düşünüyorum çünkü opelin resmi sitesinde(teknik özellikler kısmında);
    astra-1318 kg
    insignia-1438 kg
    olarak belirtilmiş.120 kilogram tabiki performansta fark eder ama dediğim gibi astrayı rahat götürüyor.
    ayrıca insignianın tasarımını çok beğeniyorum.ben aracımı alırken 1.4T insignia satışta olsaydı kesinlikle düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popcorn41 -- 27 Ağustos 2012; 16:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

Yakıt değerleri paylaşılırsa iyi olur çünkü şu ana araç 55 bin seviyesinde satılıyor aslında düşünülebilir bir araç.....

2012 OPEL İNSİGNİA 1.4 140 HP TURBO MOTOR

Buyur 1.4 turbo ile uzun yol tüketimim.
  • çok güzel.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.