Şimdi Ara

2012 ÖSYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI#NEREYİ KAZANDINIZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.973
Cevap
102
Favori
436.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler o bu bi yana da lanet gelsin bu ülkenin eğitim sistemine halimize bakın 10 gündür sonuç bekliyorz aptal kurum açıklanma tarihi veremiyor olm verin sitede tarihi tıkanırsa tıkansın milleti nie uyutmuyorsun valla şeytan diyor okuduktan sonra direk terket bu diyarları ne halleri varsa gebersinler içinde ama ne yapacan işte memleketimiz bura.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

arkadaşlar kaydırma yaptınız ama iyi bi onuç bekliyodunuzz çalışmaya hemen başlarmısınız direk karar vereip mezuna kaldım diyerekten???

Allah korusun diyelim:) en azından YGS puanım ile biryerlere girmeye çalışırdım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar kaydırma yaptınız ama iyi bi onuç bekliyodunuzz çalışmaya hemen başlarmısınız direk karar vereip mezuna kaldım diyerekten???

imkansz oğlum adam çöker
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

quote:

Orijinalden alıntı: conquerorrost

quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Açiklanirsa biriniz,pm atip veya mesajimj alintilayabilirmi. ;)

Tebrik ederım 100 almışsın.

Hehehehehheehhhe

Siz hiç rahatsız olmayınız.Uyandırma servisimiz 7/24 hizmetinizde.Geometri açıklanırsa ona da alıntı yaparız hanfendi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

quote:

Allah korusun diyelim:) en azından YGS puanım ile biryerlere girmeye çalışırdım:)

bencede kesinlikle allah korusdun ama benim içime bazen kurt düşüyo inş. böyle bişi olmaz umRIM KİMSEYE ama iyi tatil yaptık derim ben 1 2 hafta ağlar zırlar sora çalışmaya başlarım yapcak hiç bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xesiloglu

Gençler o bu bi yana da lanet gelsin bu ülkenin eğitim sistemine halimize bakın 10 gündür sonuç bekliyorz aptal kurum açıklanma tarihi veremiyor olm verin sitede tarihi tıkanırsa tıkansın milleti nie uyutmuyorsun valla şeytan diyor okuduktan sonra direk terket bu diyarları ne halleri varsa gebersinler içinde ama ne yapacan işte memleketimiz bura.

Arkadaşım sizin gibi aklı başındakiler terk ettiği için bu haldeyiz...Bir gün oralara belkide biz gelirizde bu yalnışları düzeltiriz o yüzden çalışmalıyız...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de temmuzdan çalışan var 2013 tayfasında. Gidin tatil yapın lan diyecektim geçen. Sonra vazgeçtim. Bu sicakta ders mi çalışılır yahu?
  • quote:

Gençler o bu bi yana da lanet gelsin bu ülkenin eğitim sistemine halimize bakın 10 gündür sonuç bekliyorz aptal kurum açıklanma tarihi veremiyor olm verin sitede tarihi tıkanırsa tıkansın milleti nie uyutmuyorsun valla şeytan diyor okuduktan sonra direk terket bu diyarları ne halleri varsa gebersinler içinde ama ne yapacan işte memleketimiz bura.

Katılıyorum , en azından bir tarih verebilirler tabii kurum o kadar aciz degilse.

• quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

o değil de temmuzdan çalışan var 2013 tayfasında. Gidin tatil yapın lan diyecektim geçen. Sonra vazgeçtim. Bu sicakta ders mi çalışılır yahu?

biz çalışmadık mı mayısta o zamanda sıcaktı
  • quote:

Kanka seytan niye desin:d
    benim açımdan memleket diye bir kavram yok nerde mutluysan oraya yerleş dünya hepimizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: B****

quote:

imkansz oğlum adam çöker

o kesin zati herkes çöker Allah korusun herkesi...

• osym sitesini baya bi geç açıyo bende,sonuçları mı yüklüyolar napıyolar valla fena heyecan bastı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratxfb

quote:

Orijinalden alıntı: Fan of Canada

quote:

Orijinalden alıntı: mgorkem

beyler bu konu saat 6 ya kadar böyle gitmez. herkesi, kötü bi sonuç gelirse ailesine ve akrabalarına söyleyecekleri/söylemeyi düşündükleri bahaneleri yazsın. fikir alışverişi yaparak zamanımızı geçirelim

7 Tane kardeşim var biri bile soramıyor.asırı atarlıyım.

nasıl bi sonuç bekliyorsun?

Tm-1 en iyi ihtimal 25.000-30.000 arası.ama benden çok daha iyisini bekliyorlardı.sene içinde depresyona girdim 6 ay ruh gibi dolaştım.şimdi o zamanki halime gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: F1nger91

osym sitesini baya bi geç açıyo bende,sonuçları mı yüklüyolar napıyolar valla fena heyecan bastı be

aynen birşeyler oluyo hadi bakalım ben de heyecanlandım
  • quote:

osym sitesini baya bi geç açıyo bende,sonuçları mı yüklüyolar napıyolar valla fena heyecan bastı be

yaa demeyin böyle şeyler yatcam ben
  • beyler bende osym yavasladı 5 6 sn sürdü açılması.bayağı tırstım tansiyon çıktı indi :D
  • ben anasayfa kasar diye

https://sonuc.osym.gov.tr/ buraya kamp kurdum

2012 ÖSYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI#NEREYİ KAZANDINIZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 17 Temmuz 2012; 1:17:44 >
  • Meraktan kalp krizi geçirip sonucları göremicem bu gidişle :D
  • quote:

Mobil girdiğim halde çok hızlı açtı hemde eskisinden daha hızlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan529

quote:

aynen birşeyler oluyo hadi bakalım ben de heyecanlandım

sırf bunu yazmaya gelmiştim aynı şeyleri yaşamışız bende de ağırlaştı site ve gün içinde ilk defa. bana da öyle geliyor sanki upload yapıyorlar. hadi beklemedeyiz..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.