Şimdi Ara

2012 ÖSYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI#NEREYİ KAZANDINIZ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.973
Cevap
102
Favori
436.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demokan01

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

ben anasayfa kasar diye

https://sonuc.osym.gov.tr/ buraya kamp kurdum

2012 ÖSYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI#NEREYİ KAZANDINIZ?

özel şirketim olsa işe alırdım seni:D
    sağlam analatik zeka

• Bu ne yavaşlıktır ? Bence Dh yüzünden yavaşladı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

bence dhnin abanmasından yavaşladı

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1nger91

osym sitesini baya bi geç açıyo bende,sonuçları mı yüklüyolar napıyolar valla fena heyecan bastı be

Umarım öyledir.
    Ama şu da var kılavuz yayınlanınca herkes açıklanacağını tahmin ediyor o yüzden giren bidaha giriyor.Baksana hocam bu başlıkta bile kaç adam var

Bu konudaki kullanıcılar: oOFroZeNOo, The Ugly, lmrv, murat1061, flyxx, alkan529, muratxfb, bulamadımbirşey, pekiii, F1nger91, ALEXİST, Gakkuş Mandalina, hackingmem, Rmznts, VictorMature, bloodwindfreedom, okansss, şuan23, fmpes, brkbrbrgl, Junq, B****, white_rabbit, ilkernazionale, XRacer, musty2121, Maleguard, tiffanysQueen, Home 94., EmperorOfSeas, michael noonan, Emmesen, Phoenix__, Fan of Canada, kütük16, miyuzo, R4V3N, 0Burak52, Metalas, sida1, bjk_588, Mamunda, yerimseniDH, fastrap450, kbly*, Rem0te, tzoba
    54 kayıtlı üye, 39 misafir

• quote:

Açıklandığında zilyon tane adam giriyor direk açılıyordu ygs'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorOfSeas

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

ÖSym'ye giremiyorum şuan

Galiba geliyo sonuçlar

boşver biz girioz da noluyo

sonuc.osym.gov.tr giriyor da osym.gov.tr girmiyor açıklama falan upload ediyor olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilimsel açıklama:yavaşlama henüz mevsim normallerindedir,telaşa gerek yoktur.
    edit:gerek varmış site açılmıyor artık :D
  • yatmadan bir bakıyım dedim heyecanlandırdınız beee siteye de girilmiyor zaten ben yine de şimdi yatıp sabah bakmayı düşünüyorum iyi beklemeler size
  • Sunucu hatası aldım

• site ben de niye açılıyo yaa diye üzülmeye başladım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

quote:

Orijinalden alıntı: F1nger91

osym sitesini baya bi geç açıyo bende,sonuçları mı yüklüyolar napıyolar valla fena heyecan bastı be

Umarım öyledir.
    Ama şu da var kılavuz yayınlanınca herkes açıklanacağını tahmin ediyor o yüzden giren bidaha giriyor.Baksana hocam bu başlıkta bile kaç adam var

Bu konudaki kullanıcılar: oOFroZeNOo, The Ugly, lmrv, murat1061, flyxx, alkan529, muratxfb, bulamadımbirşey, pekiii, F1nger91, ALEXİST, Gakkuş Mandalina, hackingmem, Rmznts, VictorMature, bloodwindfreedom, okansss, şuan23, fmpes, brkbrbrgl, Junq, B****, white_rabbit, ilkernazionale, XRacer, musty2121, Maleguard, tiffanysQueen, Home 94., EmperorOfSeas, michael noonan, Emmesen, Phoenix__, Fan of Canada, kütük16, miyuzo, R4V3N, 0Burak52, Metalas, sida1, bjk_588, Mamunda, yerimseniDH, fastrap450, kbly*, Rem0te, tzoba
    54 kayıtlı üye, 39 misafir

ama 100 kişinin refreshiyle yavaşlayacak kadar berbat bi sunucu olamaz eminim bişeyler oluyor gibi

• Bence basın duyurusu yükleniyor ondan bu yavaşlık
  • Sabahlayan çok var galiba, daha açıklanmadan kastırmayı başardılar.Açıklansa demek ki ne olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmperorOfSeas

quote:

ÖSym'ye giremiyorum şuan

Galiba geliyo sonuçlar

boşver biz girioz da noluyo

sonuc.osym.gov.tr giriyor da osym.gov.tr girmiyor açıklama falan upload ediyor olabilirler.

ikisine de giriyo bende

• beyler bence sonuçları sayfaya yüklüyorlar.site bende hiç açılmamaya başladı.şu an bu forumdakilerin yüklenmesiyle site felan çökmez.yavaşlamaz bile.200 300 kişi aynı anda tıkladı diye ösym'nin sitesi mi çöker.ösym bu.ygs lys yokken bile aynı anda 4000 5000 kişi tıklıyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon karınca -- 17 Temmuz 2012; 1:28:49 >
  • Açıklansa da 07:00 'den önce açıklanmaz gibi beyler.
  • Tamam artık uyku yok bize
    Site geldi beyler

• quote:

Kesinlikle
  • ahanda uyuyamam .. fakat uyumak zorundaysam sabah uyandığımda açıklanacak ..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.