Makyajlı corolla kullanıyorum şimdiki aklım olsa almazdım
Aracı satıp ne alsam diye düşünüyorum bende..
neden peki?
1.4 motor yetersiz geliyor bunu kullandıkça anladım sollamalarda tedirgin ediyor insanı...
Konsolda tıkırtı var araç 55 bin km de Emniyet kemerlerindeki tıkırtı vs..
+ olarak makyajlı kasalarda klasik hale gelen yağ eksiltme sorunu da tuzu biberi oldu...
Saygılar..
saygılar benden
forumdaki japon fanatiklerinden bunları duymak imkansız
objektif yorumların için çok tşk ederim.
Toyota dünyanın en sağlam markasıdır, kimse kimseyi kandırmasın. Bu paralar verilir mi Corollaya? Hayır bence verme, kasa değiştircek. Kasa değiştirince 59 a alırsın aynı donanımda olanı
İlla sedan olacak demezseniz çok güzel seçenekler var o fiyata..
hocam anlamsız abuk subuk bir araca o kadar parayı vermek hiç akıl karı değil. Gidin manuel ceed alın consept plus yada comfort plus c4 alın illa sedan sartınız varsa gidin 53 bine 110 bg 1,5 dci fluence dinamik paket alın.1000 küsür lirayada tom tom navigasyon ekletin, 54 bine navigasyonlu çakılı araba motoru corolladan daha güçlü daha az yakar hem.
Kesinlikle o fiyat etmez. Seneye eski kasa olacak aracınız. En basiti.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, bende bit toyota kullanıcısı olarak pahalı bulmuştum. Ancak beni tek tedirgin eden kasanın değişecek olması. Açıkçası Toyota kötü bir marka değil, memnunum ama o kadar para kolay kazanılmıyor, haklısınız. 2 çocuk olduğu için ve alışkanlıktan dolayı sedan bakıyorum. Ceed hiç bakmamıştım, ama opel insignia da güzel bir alternatif. Teşekkürler.
4-5 bin daha düşmeleri lazım , düşerlerde . dizel şart değilse , o paraya avensis alınır corolla dan çok daha üstün bir araç .
Fuarları ve piyasayı takip eden bir Corolla sahibinin günümüz koşullarında aracımda memnunum, 60 bin TL ödediğim için de mutluyum diyebilen kişi sayısı azınlıkta kalacaktır. Kişisel tercih nedenim;
Alım sırasında ortak kullanım söz konusuydu(şuan değil),2010 yılında otomatik kullanmak isteyen kullanıcı ile manual olmasa bile vites kontrolünü elinde tutmak isteyen kişi olarak güzel bir indirimle ve aksesuarlar ile 45 bin TL dizel elegant MMT tek seçenek olarak karşımızdaydı.
Şuan liste fiyatı 59 bin TL olan araç ...
quote:
Orijinalden alıntı: escober
Fuarları ve piyasayı takip eden bir Corolla sahibinin günümüz koşullarında aracımda memnunum, 60 bin TL ödediğim için de mutluyum diyebilen kişi sayısı azınlıkta kalacaktır. Kişisel tercih nedenim;
Alım sırasında ortak kullanım söz konusuydu(şuan değil),2010 yılında otomatik kullanmak isteyen kullanıcı ile manual olmasa bile vites kontrolünü elinde tutmak isteyen kişi olarak güzel bir indirimle ve aksesuarlar ile 45 bin TL dizel elegant MMT tek seçenek olarak karşımızdaydı.
Şuan liste fiyatı 59 bin TL olan araç ...
Hocam 2 senede bu kadar fiyat mı koymuşlar yuh diyorum, aynı araç aynı kasa aynı teknoloji nerden geliyor bu artış anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: theblackside
Buradaki yorumlara bakıp corolla dandik bir araç diye düşünme sakın.Fakat gerçekten o kadar parayı hak etmiyor aynı paraya başka araçlar varken
O fiyata ben olsam insignia bakardım.Baz donanımlı olanı o fiyatlarda ve corolla comfort extra dan daha donanımlıdır insignia nın en boş hali bile
Hocam ne yaptın sen :D
Adam dizel corolla diyor sen benzinli ve sağlam yakan lpg takılamayan (takılsa da sıkıntı yaşatan) aracı önermişsin :)
Adamın ocağına incir ağacı diktiriceksin
corolladansa avensis.... forumda 47.500 e fiyat aldıklarını yazıyorlar o km avensis için....aradaki fiyat farkınıda 5 yıl benzine verirsiniz...avensise binersiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: metesserdar
corolladansa avensis.... forumda 47.500 e fiyat aldıklarını yazıyorlar o km avensis için....aradaki fiyat farkınıda 5 yıl benzine verirsiniz...avensise binersiniz...
bence de. illa toyota alacaksanız avensis alın. eğer marka fanatiği değilseniz kia ceed, citroen c4, golf, jetta, hatta gereğinden çok daha pahalı olan focus bile alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: blackcat_745
quote:
Buradaki yorumlara bakıp corolla dandik bir araç diye düşünme sakın.Fakat gerçekten o kadar parayı hak etmiyor aynı paraya başka araçlar varken
O fiyata ben olsam insignia bakardım.Baz donanımlı olanı o fiyatlarda ve corolla comfort extra dan daha donanımlıdır insignia nın en boş hali bile
Adam dizel corolla diyor sen benzinli ve sağlam yakan lpg takılamayan (takılsa da sıkıntı yaşatan) aracı önermişsin :)
Lpg de problemli falan değil o araç.Gm lerin tüm motorlarında olan co2 salınımı azaltmak için kullanılan magnezyum sübaptan dolayı 70-80 bin de sübap yiyor sadece.piyasadaki birçok araba gibi.Oda 1500 tl civarına tamir ediliyor.Düzgün montaj ve iyi bir kitle sorun çıkartmaz yani.
Liste fiyatı 58.500 olan Honca Civic var.( 55.5+ 3000 BRC LPG takılıyor serviste,granatili,lpg dönüşmüne uygun) Sordum liste fiyatından 4000 indiler. Sonuç: 54,500 lira 2012 Civic+ BRC lpg li. Ne dersiniz?
çokkk fazla o fiyat hız sabitleyicisi bile yok ederi 55 bin tl en fazla
quote:
quote:
quote:
Lpg de problemli falan değil o araç.Gm lerin tüm motorlarında olan co2 salınımı azaltmak için kullanılan magnezyum sübaptan dolayı 70-80 bin de sübap yiyor sadece.piyasadaki birçok araba gibi.Oda 1500 tl civarına tamir ediliyor.Düzgün montaj ve iyi bir kitle sorun çıkartmaz yani.
Zaten sıkıntı da bu ya üstad :) LPG takıyorsun ekonomi yapmak için sonra kalkıp 70 bin km sonra 1.500 TL verip sübap değiştiriyorsun. :) Gerçi daha yüksek maliyetli olduğunu duymuştum sübap değişimini :) Yinede bence işin mantığına ters oluyor :) Yinede sağlıklı bir hesap yapmak gerek :)
hani beğenmemek değil. allah için corollası olsun avesis i olsun güzel arabalar ama, toyota havalara girdi biraz. tüketici tepkisini ortaya koymalı. 1.4 dizel, 1.3 olsa vergi avantajı var derim. 1.6 olsa performanslı derim. allah için piyasadaki 1.6 dizellerin hangisinden daha az yakıyor? sonuçta aynı yakıtı yakacak, aynı vergiyi ödeyeceğim. üstelik hız sabitleyicisi de olmayacak ba ba ba ba.
quote:
Orijinalden alıntı: cafercan2633
quote:
Orijinalden alıntı: metesserdar
bence de. illa toyota alacaksanız avensis alın. eğer marka fanatiği değilseniz kia ceed, citroen c4, golf, jetta, hatta gereğinden çok daha pahalı olan focus bile alınır.
Arkadaşlar selamlar, Toyota corolla dizel düşünüyorum. Geçen mayıs ayında 62 bin civarındaydı, şimdi 57 olmuş. Bir bayi peşinde biraz daha inerim dedi. Bilmiyorum ne kadara iner ama dizel için indirim oranı güzel duruyor. Şuanki aracımda toyota olduğundan markadan memnunum. Gerçi 1 sene sonra kasa değiştirecek, ne yapmalı kararsız kaldım. Saygılar
2006 daki üretim araç sonuçta..bencede çok para...
quote:
quote:
quote:
quote:
Zaten sıkıntı da bu ya üstad :) LPG takıyorsun ekonomi yapmak için sonra kalkıp 70 bin km sonra 1.500 TL verip sübap değiştiriyorsun. :) Gerçi daha yüksek maliyetli olduğunu duymuştum sübap değişimini :) Yinede bence işin mantığına ters oluyor :) Yinede sağlıklı bir hesap yapmak gerek :)
O açıdan düşünürsen doğru fakat şöyle bir hesap yapayım sana.
Km de 20 kuruş kar etsen lpg ile 100 km de 20 lira kar edersin demek.buda 10.000 km de 2000 lira yapar.Şayet 50.000 de bozulsa bile (ki genelde daha çok dayanıyor) 10.000 tl kardasın zaten.Çık 1.500 tl ye 8.500 lira cebinde yine