Şimdi Ara

2012'ye 3 Kala.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

arkadaşlar buna bende inanmak istemiyorum..Şimdi herkesin görüşü kendine...

Peki film önerisinde bulunacak varmı?

Dünya'nın sonu ile ilgili......(aksiyon lu bilim kurgulu olabilir....Uzay içeren cinstende olabilir...)

Bu güne kadar Derin darbe aklımda kaldı...Başka var mı böyle film.....

Dünyanın durduğu gün'ü izleyebilirsin, ayrıca Milattan önce 10.000'i de izlemeni tavsiye ederim. Filmin sonunda piramitleri aslında kimlerin yaptırdığı sorusu cevabını buluyor. Birde bu yılın sonuna doğru 2012 diye yeni bir film çıkacak onu da mutlaka izle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yander

2012 Cok verimli bir reklam.. iyi bir gelir kaynagi.. The Secret, Tanrinin Dogumgunu, Agarta serisi 1-5 ve daha niceleri.. Insanin dogasinda var bir inanc boslugu ve bunu doldurmak icin arayislar icine gireriz.. Fakat bu tur yazarlar para ugruna insanlarin zihinlerini zehirleyip ceplerini doldurmaktan baska bir sey yapmiyor.. Siz muritlerde(comezler) orada burada olacaklara vesile oluyormus gibi hem kendi zamaninizi, hem de bizlerin zamanini bosa harciyorsunuz. Ne yaziktir ki gunumuzde Din adi altinda bile neler yapiliyor..

The Secret kitabını kastederek reklam, gelir kaynağı vs. diyerek karalamaya çalışıyorsun ama ben bizzat denedim ve çalıştığını gördüm. Çekim Yasası kusursuz bir şekilde çalışıyor, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizin anlamadığınız birşey var, dille söylemekle bu işler olmuyor. Olmasını istediğin şeyi gerçekten olmuş gibi hayal etmek, hissetmek ve onu bilinçaltında tasarlamak (yaratmak) gerekiyor. Zaten bilinçaltında yaratılan bir şey Dünya'nın altevrenlerinden birinde derhal tezahür ederek ortaya çıkar. Tek sorun onu gerçek dünyaya, yani bu içinde bulunduğumuz 3 boyutlu uzay-zaman çizgisine getirebilmektedir. Bu da zaman, sabır ve kararlılıkla olur, şüphe duymak sonucu geciktirir veya engeller.

The Secret kitabını okuyun, ama çok daha dikkatli bir şekilde okuyun. Orada herşey açıkça anlatılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 1 Mart 2009; 17:11:22 >

• 2015den geliyorum sorulaari aliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.