Şimdi Ara

2012'ye 3 Kala..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derki'nin Yazar Burak Eldem'le 2012 konusunda yaptığı geniş ropörtaj'ı herkesin
    okuması gerektiğini düşündüğüm için veriyorum..

http://www.derki.com/dergi/index.php/sayi-31/2012-ye-3-kala.html

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

Derki'nin Yazar Burak Eldem'le 2012 konusunda yaptığı geniş ropörtaj'ı herkesin

Bıkmadın mı milleti bu saçmalıklarla kandırmaya çalışmaya?
  • Saygı duyup insan gibi tartışacağınıza sövüp çekip gidiyorsunuz. Önce kendiniz adam olunda millete laf söyleyin!.

Bağlantı için teşekkürler.

Bu arada Frodo sen diğerlerine bakma. Bunlar "farklı" olan o azınlığa hitap ediyor. Ki sende bunu biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 20 Şubat 2009; 18:17:05 >
  • gene aynı geyik rahat olun olmayacak bir şey ama sırf haklı çıktım demek için olmasını isteyenler var.
  • ooof bir gidin işinize

adamlar sonsuza kadar takvim yapacak değiller herhalde, bir yerde bitecek
  • yine mi sen
  • yaf hani 2 kala açacaktınız 3 kala açılmıştı zaten aaaaa açtığınız konulardan haberiniz yok alallalal
    foton yüzünden bunlar hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ooof bir gidin işinize

adamlar sonsuza kadar takvim yapacak değiller herhalde, bir yerde bitecek

benim lafım
  • bazı çok bilmiş yöneticiler 27 sayfalık topiği önce kültür-bilime taşıyıp sonra kilitlediler. yeniden açılmasına sevindim.
  • quote:

Frodocum naber ya ben ümidimi kesmiştim artıkDiğer 27 sayfalık topiği bir mouse darbesiyle yıktılar merak etmeyin bu topikte gider bi kaç gün sonra

• önceki topiktede yazmıştım

5. boyut yeni çağ fln bana saçma geliyor

ama marduk bir gerçek ve yaklaşmakta
    çarpmasa bile çok büyük yıkımları olucagına inanıyorum ben

birde şu var gezegene çarpsada yada çok büyük yıkımlara yok açsada bizim şu an yapabiliceğimiz bir şey yok zaten
    çarpçak olsa bile onu durdurmamız şu anki teknolojimizle imkansız dünyadan 4 kat büyük bir gezegenden bahsediyoruz
    o gezegeni yok edemezler çarpıcagı varsa gelip çarpar bizde anca kafamıza düşen gezegeni izleriz :D

çarpıcaksada bizim oldugumuz yerden çarpsada o şöleni izleyebilsek dünyanın diğer tarafına çarparsa bişey göremeden gitmiş oluruz :(
  • 2012 ye 3 kala msj sayısında 12 gördüm bi giriyim dedim
  • @hashus1099'a hitaben diğer topiğe yazdığım mesaj:

Birbirinden haberdar bile olmayan onca toplum nasıl oluyor da aynı tarihi işaret edebiliyor ? Mayalar, Aztecler, Mısırlılar, Sümerler...Hepsi aynı tarihi işaret etmiş, bir gezegenden bahsetmişler. Hepsinin de mi takvimi aynı günde bitiyor ? Böyle bir şey söyleyen insan aptaldır.
  • bu tamamen gerçek hepiniz 2012 de
  • arkadaşlar buna bende inanmak istemiyorum..Şimdi herkesin görüşü kendine...

Peki film önerisinde bulunacak varmı?

Dünya'nın sonu ile ilgili......(aksiyon lu bilim kurgulu olabilir....Uzay içeren cinstende olabilir...)

Bu güne kadar Derin darbe aklımda kaldı...Başka var mı böyle film.....
  • quote:

2012 Cok verimli bir reklam.. iyi bir gelir kaynagi.. The Secret, Tanrinin Dogumgunu, Agarta serisi 1-5 ve daha niceleri.. Insanin dogasinda var bir inanc boslugu ve bunu doldurmak icin arayislar icine gireriz.. Fakat bu tur yazarlar para ugruna insanlarin zihinlerini zehirleyip ceplerini doldurmaktan baska bir sey yapmiyor.. Siz muritlerde(comezler) orada burada olacaklara vesile oluyormus gibi hem kendi zamaninizi, hem de bizlerin zamanini bosa harciyorsunuz. Ne yaziktir ki gunumuzde Din adi altinda bile neler yapiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yander -- 23 Şubat 2009; 14:27:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: injection

@hashus1099'a hitaben diğer topiğe yazdığım mesaj:

Birbirinden haberdar bile olmayan onca toplum nasıl oluyor da aynı tarihi işaret edebiliyor ? Mayalar, Aztecler, Mısırlılar, Sümerler...Hepsi aynı tarihi işaret etmiş, bir gezegenden bahsetmişler. Hepsinin de mi takvimi aynı günde bitiyor ? Böyle bir şey söyleyen insan aptaldır.

arkadaşım mayaların derdi ya tutarsa diye, yapmışlar işte adamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

Nasreddin misali.
  • ulan frodo eğer 21 aralık 2012 de bişey olmazsa ibreti alem adına seni 22 aralıkta taksim meydanında öttürürüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.