Şimdi Ara

YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, lanet sınava kaldı 1 hafta. Şimdi bu 1 haftalık süreçte ne yapmalıyız? Neler yemeliyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçen sene 3 k yapan bir adam vardı forumda sabah tuvaletini yapınca motive oluyomuş. Her sabah 8 de tuvalete gitmeye çalışmak lazım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 19 Haziran 2020; 23:16:53 >
  • olm millet bırakıyo son hafta dinleniyo ben tyt kimya kemiriyom awk
  • Geçen de nicki dovahkin olan birine tavsiye vermiştim. Skyrim sevdalıları çok sanırsam forumda.

Kardeşim son düzlüktesin. Temponu artıracaksın. Fakat strese kaygıya yer olmayacak beyninde. Sadece biraz heyecanlan o heyecan iyidir seni diri tutar. Ama sakın ya kazanamazsam ya virüs kaparsam gibi nedenlerle kaygılanma. Kafanın etini yer bunlar. Artık haftaya cuma akşamı olacak ve tamamıyla beynin sınava hazır olacak şekilde olacaksın. Uykuna yemeğine dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakma olayı iyi yapacaklar için genel olarak geçerli değil bence hocam iyi derece yapmış arkadaşlarım son güne kadar abandı hatta içini rahatlatmak için sınav öncesi notları okuyup bile giren vardı
  • Forumu birakmalisin

• Çizdir kendini buradan, kafayı yersin sınava kadar yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks son 3 ayda neler yapabilirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınava kadar hergün 2 ayt 1 tyt atıcam

• BENIM GIBI ANDAVALSAN BI SIK BILMIYOSAN KONU EKSIGIN BILDIGIN KONULARDAN FAZLAYSA MAL MAL 2X DE KONU ANLATIMI IZLICEKSIN SIRF BITIRDIM DIYEBILMEK KENDINI KANDIRMAK ICIN AMA BI BOK ANLAMICAKSIN SINAVDADA O KONUDAN CIKTIGINDA AMMMANNIN HICBISI YAPAMICAKSIN BILDIGIN KONULARDADA PRATIGIN YOK 1 SORUYA 5 DAKKA 10 DAKKA BAYILCAKSIN SONRA SINAV SONU YATAKTA DUVARA BAKICAKSIN O KDR AMA YOK BEN CALISTIM FALAN DERSEN DE NE BILIM AMK HIC CALISAN TARAF OLMADM DENEME FALAN COZUP TEKRAR YAPARSIN HERALDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 20 Haziran 2020; 1:37:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzayeteyabtimlanetolsun

BENIM GIBI ANDAVALSAN BI SIK BILMIYOSAN KONU EKSIGIN BILDIGIN KONULARDAN FAZLAYSA MAL MAL 2X DE KONU ANLATIMI IZLICEKSIN SIRF BITIRDIM DIYEBILMEK KENDINI KANDIRMAK ICIN AMA BI BOK ANLAMICAKSIN SINAVDADA O KONUDAN CIKTIGINDA AMMMANNIN HICBISI YAPAMICAKSIN BILDIGIN KONULARDADA PRATIGIN YOK 1 SORUYA 5 DAKKA 10 DAKKA BAYILCAKSIN SONRA SINAV SONU YATAKTA DUVARA BAKICAKSIN O KDR AMA YOK BEN CALISTIM FALAN DERSEN DE NE BILIM AMK HIC CALISAN TARAF OLMADM DENEME FALAN COZUP TEKRAR YAPARSIN HERALDE
    olm sakin ol lan :D

sıkma canını.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ahahah knk napalim sinavi hafife aldim erteledim fena carpicak

• quote:

Orijinalden alıntı: otuzayeteyabtimlanetolsun

Ahahah knk napalim sinavi hafife aldim erteledim fena carpicak
    yalnız değilsin bende varım yanında
  • Hocam nasıl rahat ediyorsanız öyle yapmak lazım. Ben son güne kadar basıcam konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 20 Haziran 2020; 13:16:25 >
  • Virüs kapar korkusu yokta, ta kazanamassam korkusu var. Sadece 2 ay çalıştım ama hayvani çalıştım öyle böyle değil. Dediğin gibi her sabah sınav varmış gibi uyanmam lazım.

• Cidden bıraksam fark eder mi?

• Valla bende öyle yaptım aga, hep video izlrdim o konudan da azcık soru çözdüm. Denemelerde 5dk avel avel bakıyom soruya. Sunav anı farklı diyorlar bakalım.

• Otur kafanı dinle, müzik dinleme ki beynin dolmasın sınavda paragraf çözerken kafanın içinde şarkı çalmasın, dışardan yemek yeme miden bozulmasın, uyuyabildiğin kadar uyu vücudun iyice dinlensin

• Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt
    Müzik dinlememekte çok zor ama bir şekilde dayanmaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.