Türkçe'de Körfez'in bütün denemelerinde dökülüyorum. FEM veya diğer kaynaklarda böyle bir sonuca pek rastlamadım ama nedense körfezde hep böyle. Ama sevindiğim nokta çözdüğüm dilbilgisi sorularından biri hariç hepsinin doğru olması 3-4 tanede boşum var. 4 tane yorum sorusu kaçırdım yani.
Sosyalde tarihte yanlış yaptığım soruyu sınavdan çıkar çıkmaz hatırladım,sınav esnasındada çok ikilemde kalmıştım ama yanlış işaretledik sonuçta. Coğrafya Full.Sene başından bu yana ilk kez ful yaptım Felsefe sorular kısaydı,bence ölçücü değildi,ama 7 doğru 1 yanlış fena sayılmaz.
Herkese başarılar.
quote:
Orijinalden alıntı: kratosburaq
quote:
Orijinalden alıntı: AvantiLazio
fem 9 lu 5.deneme
türkçe 36 mat 28 sosyal 30 fen 5
felsefe ve matematik zorladı.
O geometrinin son sorusu ne kadar gereksiz bir sorudur. Çözümü acayip derecede salakça zaten. Öyle soru çıkmaz ygs de.
hocam ben o soruyu değişik bir yöntemle çözdüm belki sallama gibi ama genelde geometride aklıma gelen yöntemi uygularım.
uzun kenara x dedim,kısa kenara y eşitlik de vermiş zaten.
kelebek benzerliği kurdum.
4/x=y/12 den x.y=48
Bana da şu madde miktarı olan soru çok saçma geldi o kadar virgüllü falan acayip gerildim
Korfez geri sayim tr 36 4 mt 39 1 sos 39 1 fn 19 12 trkce sorulari bi garip ve celiskili degil miydi?
Fem 9lu 5 Tr 37.5 Sos 35.25 Mat 34 Fen 6.75
Ygs 2010 T 0 M 0 (1 soru hatali) S 4 F 5
quote:
quote:
quote:
fem 9 lu 5.deneme
O geometrinin son sorusu ne kadar gereksiz bir sorudur. Çözümü acayip derecede salakça zaten. Öyle soru çıkmaz ygs de.
hocam ben o soruyu değişik bir yöntemle çözdüm belki sallama gibi ama genelde geometride aklıma gelen yöntemi uygularım.
4/x=y/12 den x.y=48
Bana da şu madde miktarı olan soru çok saçma geldi o kadar virgüllü falan acayip gerildim
Aynen o soru biraz işlem kalabalığıydı. Bu arada söylediğin yöntem bu tip sorularda hep araya sıkıştırılıyor. Nasıl göremedim
way arkadsa acaba bende bir gün sizin gibi yapabilcekmiyim
lise 3'e gidiyorum.ygs denemelerim 45 - 60 arası
acep 120-130'a nasıl çıkacak
quote:
quote:
quote:
quote:
fem 9 lu 5.deneme
4/x=y/12 den x.y=48
Aynen o soru biraz işlem kalabalığıydı. Bu arada söylediğin yöntem bu tip sorularda hep araya sıkıştırılıyor. Nasıl göremedim
Hocam ona çok dikkat et, ösym de çok sever onu.
fem 9lu 4
tr 40 mat 39 1 sos 37 3 fen 28 8 -------
Final özel ygs 6
tr 35 5 mat 39 1 sos 36 4 fen 22 2
Zaman 21 mart
Tr 39-1 Mat 36-3 Fen 33-6 (fizik 1y biyo 5y 1b ) Sos 27-5
off acayip zorladı bu deneme beni ya başım ağrıyor şu anda,türkçede paragraflar çok uzundu,matematik soruları zaman kaybettiriciydi,biyo zaten felç benim Felsefeden 2 soru çözebildim
Maltepe Yayinlari 8. Deneme Tr 37 2y Mat 38 1y Fen 37 3y Sos 33 7y 141.75 Bireye gore ygs 2: 461 ygs 6: 462
Son dershane sinavinda kaydirmis ve 410 almistim 435-45 araliginda yapismistim, korku ve sıkıntı bas gostermisti kasinti tutuyor sabahlara kadar kasiniyordum. Sevdiklerimin destekleriyle bunlari atlattim ve bu sonucu aldim . Ygs 2 adina gercek sinavda bu sonucu alabilecegimi sanmiyorum ancak ygs 6 nicin olmasin? Herkese basarilar diliyorum iyi geceler.
Abi afedersiniz ama, evde açıyorsunuz dakkayı tutabiliyor musunuz? Ya da evde de optiğe işaretliyor musunuz? Sınavı bi oturuşta, 160 dk da bitiriyor musunuz? Eğer bunları sağlarsanız normal dersanelerdeki denemelere az buz yaklaşır ki ben buradaki herkesin bu kadar dikkatli olduğunu düşünmüyorum. O yüzden;
Ziyaaaaaaaaaa.............
YGS'ye hiç çalışmadım. Gittim kırtasiyeden aldım Ygs kitabı. 2-3 test çözdüm işte. Türkçeden 15 tane yapsam sosyalden 15 yapsam yeter.
10. sınıf öğrencisiyim.Malum kalan 2 sene daha da önemli LYS için.YGSye ne zaman çalışıyorsunuz , yaz tatillerinde falan mı.Birde ygsde sadece 9. sınıf konuları mı çıkıyor.
final ygs 5 tr 1y fen 1y mat 1y sos 5y(hepsi tarih) 482 puan
quote:
Orijinalden alıntı: TheWertigo
Abi afedersiniz ama, evde açıyorsunuz dakkayı tutabiliyor musunuz? Ya da evde de optiğe işaretliyor musunuz? Sınavı bi oturuşta, 160 dk da bitiriyor musunuz? Eğer bunları sağlarsanız normal dersanelerdeki denemelere az buz yaklaşır ki ben buradaki herkesin bu kadar dikkatli olduğunu düşünmüyorum. O yüzden;
Gerçekçi olması için aynen böyle yapıyorum.Telefon kronometresiyle çözüyorum.Dersaneden optik de aldım,optiğe işaretliyorum.Yetiştiremezsem felsefe çözmeyip matematiğe dönüyorum gerçek ygsde yapacağım gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Biksann
quote:
Orijinalden alıntı: TheWertigo
Gerçekçi olması için aynen böyle yapıyorum.Telefon kronometresiyle çözüyorum.Dersaneden optik de aldım,optiğe işaretliyorum.Yetiştiremezsem felsefe çözmeyip matematiğe dönüyorum gerçek ygsde yapacağım gibi.