Şimdi Ara

:::-2012 YGS Deneme Netleriniz-(SONUCU RESİMLEYİNİZ)::: (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.649
Cevap
10
Favori
116.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tr : 36
    sos : 39
    mat : 38
    fen : 2

işlem-mod-fonksiyon türlerini çalışırım, dilbilgisi notlarını gözden geçiririm ve ygs defterini kapatırım

• Ygs de böyle bir şey yapsam bana yetiyor :)
  • Ve yolun sonuna geldik bütün sene emek verdik çalıştık bu saatten sonrası nasip artık inşallah hepimizin sınavı iyi geçer.Son denemeyi de 480 le kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

siz siz olun bu saatten sonra gaza gelip de 2011 ygs çözmeyin. ben öyle bir yanlışı yapmaktayken aklım başıma geldi ve olayı sonlandırdım.

neden ki ben de sabah 2010 çözdüm akşam 2011i çözmeyi düşünüyordum

moralin bozulabilir. ben şu anda kendimi formatlamaya çalışıyorum mesala.

ben cozdum normal fem 9 lu fem 11 lide 445-450 arası gelirdi , bu sınavda 461 geldi bi abim demişti koparan bu gunlerde koparıyor diye bakalım ygs ilk 10bin gelsin de

özetle 2011 ygs yi coz mutlaka.

hocam şu an moralim yerlerde. gerçi çözerken kafam pek de yerinde sayılmazdı. berbattı ya. benim de fem güvenderde netlerim iyiydi. bazen gerçekten zihnim bulanık oluyor hiçbirşey yapamıyorum. bilmiyorum yaaa sınavda ne olacak.
    senin adına sevindim hocam inşallah sınavda daha da iyi yaparsın.

• Ygs 2010-2011 sorularını incelemeyen varsa bu gece incelesin moralleri düzelir diye tahmin ediyorum sorular gerçekten zorlayıcı değil.
  • Denemeyi çözerken aklım başımda değildi Fizikte bir soru tipine takılıp kaldım ve çok canım sıkıldı

Ama neyse denemeyi çözdüm ve buraya Da yazıyorum Bu zamana kadar emek verdiğim zamanlar epeyli fazla oldu ama hiç çalışmadığım günler de fazlaydı pişmanlığın lüzumu yok

Geçmişte takılıp kalmayacaksın ..

2010 Ygs :Bir veya 2 soruyu hatırladım diğerlerini hatırlayamadım 2010 yazı çözmüştüm zaten

T:4y
    sos:7Y 1boş
    Mat: 2y ( 2011 ygs de 1y 1b yapmıştım 1 soruyu okumadım 1 soru da olasılık öyle gitti )
    Fen: 4y

Ygs2: 451 bana da bu puan yetiyor :) Eğer tıp düşünmeyeceksem
  • 2010'da ben de yaşamıştım bu sıkıntıyı. Hepinize başarılar arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

Belki sizinkilerin yanında bi halta benzemeyecek hatta dh nin karizmasını çizecek ama benim netler böyle

körfez tekno deneme
    türkçe:25/5
    sosyal:12/2
    mat:0
    fen:0

Ölmüşüm ben

Lys dende bişey yapamazsan seneye girersin kardeş dünyanın sonu değil .
    Zaten bu forumdaki herkes ;
    -Sınavda full çeker
    -Kaslı bir vücuda sahiptir
    -Kızlar peşinden koşar
    -Altında Bmw den aşağı araba yoktur
    -Herkes elit kesimdir bu forumdakilerin

Herkes kendi kafasını yaşıyor yani sınavda 180-190 yapar kimiside barajı bile geçemez 300-400 yaptım der.

Sıkıntı yok çok kötüysen seneye girersin . Bu son günlerde çalışma derler büyüklerimiz , sen yine türkçede biraz daha bakın çok zor değil gayret etsen türkçen dahada düzelebilir.

• Geçen sene de gördük (uçanlar, herkes için söylemiyorum tabii) takip ettiğim konularda herkes full yapıyorum yok bilmem ne sınav sonuçları açıklandıktan sonra ygs-lys konusundaki yoğunluk birden azalmıştı. Bu senede öyle olacak ben de ortalama birşeyler yapıyorum mat ve fen hiç yapmıyorum sadece sosyal ve türkçe full çıkarmayı düşünüyorum fakat işte düşünmekle olmuyor bizler için hayırlısı sınav sonuçları gelince görüşücez zaten...
  • ygs 2011

tr 34-6
    mat 37-3
    sos 32-8
    fen 35-4

YGS1: 440.076 YGS2: 439.238 YGS3: 423.375
    YGS4: 421.515 YGS5: 432.338 YGS6: 438.388

ekleyim de sorun çıkmasın sonra ygs de bundan az gelse de olur 15-16-17k kabulümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Ygs 2010-2011 sorularını incelemeyen varsa bu gece incelesin moralleri düzelir diye tahmin ediyorum sorular gerçekten zorlayıcı değil.

Evet aynen katılıyorum.Çok kolay sorular.
  • son denememi bugün yaptım futurino birey 4

türkçe 4y
    sosyal 3y
    mat 2b
    fen 4y
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Belki sizinkilerin yanında bi halta benzemeyecek hatta dh nin karizmasını çizecek ama benim netler böyle

körfez tekno deneme

Ölmüşüm ben

-Sınavda full çeker
    -Kızlar peşinden koşar

Herkes kendi kafasını yaşıyor yani sınavda 180-190 yapar kimiside barajı bile geçemez 300-400 yaptım der.

Sıkıntı yok çok kötüysen seneye girersin . Bu son günlerde çalışma derler büyüklerimiz , sen yine türkçede biraz daha bakın çok zor değil gayret etsen türkçen dahada düzelebilir.

benim bu son şansım kardeşim yaşım 24 seneye giremem kendime yakıştıramam 25in de sınava girmeyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

körfez tekno deneme

Ölmüşüm ben

-Sınavda full çeker
    -Kızlar peşinden koşar

benim bu son şansım kardeşim yaşım 24 seneye giremem kendime yakıştıramam 25in de sınava girmeyi

Bugün arkadaşın sınav yerine bakmaya gittik . Adamın biri yanımıza geldi sınava gircez yarın bu okulmu diye sordu (bahçede 2 okul olduğu için) sınava giricez derken kaç kişisiniz diye sordum esprisine
    çocuğunuzmu gircek dedim sonrada yok dedi ben giricem dedi ciddi şekilde şaşırdık inanmadık adam bize sınav giriş kağıdını gösterdi . Adamın üstünde pepsi çalışanlarının giydiği yağmurluk tarzı bişey vardı pepside çalışıyormuş. Nerden baksan 25 -30 yaşında vardır o kişi.
    Büyüklerimiz boşuna okumanın yaşı yok dememiş

• Adam akıllı 2 ay çalışabildim Son denemem tr 5y mat 0y sos 1y fen 7y Herkese başarılar dilerim Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz
  • Vay be.
  • 470 üstü alanlar nerelerdesiniz?
  • Ortalama 410-415 alıyordum sınavdan da 408 geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Ortalama 410-415 alıyordum sınavdan da 408 geldi.

Tebrik ederim hocam.Tm için bence iyi bir puan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Ortalama 410-415 alıyordum sınavdan da 408 geldi.

Tebrik ederim hocam.Tm için bence iyi bir puan.

Sağolasın hocam 22bin sıralama geldi, memnunum zaten. Artık lyslere bakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.