Mesela benim yaşadığım kötü yıllardan birisiydi. Bu yıl bitse rahatlar mıyım bilmiyorum ama yine de bitmesini istiyorum.
Yaşadığım en boktan sene. Keşke hiç yaşamadan direk 2013 e atlasaydım.
İyiydi ama bitmesini istiyorum.17 yaşına basmak istiyorum bir an evvel.16 çok ezik, 17 çok çılgın.
Hayallerim yine gerçekleşmedi, onun dışında bazı ihtiyaç ve sorumluluklarımı yerine getirdim. Kendimi biraz yaşlanmış hissettim (yaş 21) hayattan dahada soğudum, ama bi okadarda bağlıyım hayata
Özet geçmek gerekirse; olmayada bilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: S.A.G.S.
Hayallerim yine gerçekleşmedi, onun dışında bazı ihtiyaç ve sorumluluklarımı yerine getirdim. Kendimi biraz yaşlanmış hissettim (yaş 21) hayattan dahada soğudum, ama bi okadarda bağlıyım hayata
Özet geçmek gerekirse; olmayada bilirdi
berbatın otesinde bir seneydi kandırıldım oyuna geldim.biriyle tanıştım yaşı büyük çıktı.donemi geçemedim. daha neler neler.hiç dogmasam daha iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
berbatın otesinde bir seneydi kandırıldım oyuna geldim.biriyle tanıştım yaşı büyük çıktı.donemi geçemedim. daha neler neler.hiç dogmasam daha iyiydi.
Alıntıları Göster
Aksiyonsuz
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
Aksiyonsuz
Alıntıları Göster
Duygusal anlamda uc noktalarda yaşadığım bir yıl,çok mutlu da olmuştum ama sonuç olarak mutsuzum ve öyle kapatacağa benziyor bu yılı...
4 ay gibi bi süre sevgilimden ayrıldım. 4 aydirda barisigim çok şükür. onun dışında kötü geçmedi 2012 en heycanli senem 2010 du gitmez gözümün önünden yaşadıklarım..
quote:
Orijinalden alıntı: karakaya_o
4 ay gibi bi süre sevgilimden ayrıldım. 4 aydirda barisigim çok şükür. onun dışında kötü geçmedi 2012 en heycanli senem 2010 du gitmez gözümün önünden yaşadıklarım..
Zam.. Zam..
quote:
Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK
Zam.. Zam..
Alıntıları Göster
Çok kötü. Geleceğim mahvoldu.
Hadi beyler yüklenin kötüye ,bari oy verdiğimiz anketi önde bitirdik diye seviniriz , öyle vahim yani durumlar ..
quote:
Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK
Zam.. Zam..
Alıntıları Göster
Hayatımın en güzel yazını, en güzel kurban bayramını en güzel ramazanını bu sene geçirdim. Bence çok iyi geçti, şükürler olsun.
Hedeflerimle ulasmak icin yeni ve cok buyuk adimlar attim bu sene . Ulkemden ayrilmak zorunda kaldim ancak hedeflerime artik daha yakinim . Kisacasi genel anlamda guzel , umutlu bir sene oldu
quote:
Orijinalden alıntı: bl@cknight
Hedeflerimle ulasmak icin yeni ve cok buyuk adimlar attim bu sene . Ulkemden ayrilmak zorunda kaldim ancak hedeflerime artik daha yakinim . Kisacasi genel anlamda guzel , umutlu bir sene oldu
Her zaman bir yurtdışında yaşam, okuma, tecrübe etme hevesim ve hayalim vardı ve 2012 bunun başlangıcı oldu. Şu ana kadar yaşadığım en iyi en randımanlı daha da ilerisi en mutlu olduğum yıl oldu. Gerçi henüz bitmedi durun daha.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam 2010 ya da 2011'de bu tarz bir konu vardı herkes geleceğe felan mesaj atıyor ya da o yıl hakkından bahsediyordu. O konuyu bulabilirsek geçmişte ne yazmışız oraya onu da görebiliriz.
Gayet iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: Peçeli Kalem
Gayet iyiydi
Önce bitsin
quote:
Orijinalden alıntı: xyakamozx
Önce bitsin
Alıntıları Göster
İşimde iyi yerlere geldim ama maddi sıkıntılar borçların altına girdiğim için yüzüstüne çıktı.2013'ü kurtuluşum olarak görüyorum ve bu sene de olmadı diyerek 2012'yi bir an önce uğurlamak istiyorum.Hoş benim için tek sayılı seneler hep uğursuzluktur ama 13 rakamı da uğurlu sayım, beklentilerim büyük.
Özet: KÖTÜ
2012 Yılının ilk 6 ayını ders çalışarak geçirdim. Şikayet etmiyorum , gayet güzeldi. Tatilin ilk haftaları rezaletti. Sonraki zamanlarda güzel bir tatil yaptım. Tatil dönüşü herşey yolundaydı , çokta eğlenmiştim. Okullar açıldı , artık yalnızdım. Yeniden arkadaş edindim , çevrem oldu. Ama tüm sene olduğu gibi yine bir kız arkadaşım olmadı. (Bu gece nedendir anlamadım , bu meseleden çok doluyum.)
quote:
Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol
2012 Yılının ilk 6 ayını ders çalışarak geçirdim. Şikayet etmiyorum , gayet güzeldi. Tatilin ilk haftaları rezaletti. Sonraki zamanlarda güzel bir tatil yaptım. Tatil dönüşü herşey yolundaydı , çokta eğlenmiştim. Okullar açıldı , artık yalnızdım. Yeniden arkadaş edindim , çevrem oldu. Ama tüm sene olduğu gibi yine bir kız arkadaşım olmadı. (Bu gece nedendir anlamadım , bu meseleden çok doluyum.)
tipsizsindir büyük ihtimal hocam aklıma başka sebep gelmedi