Şimdi Ara

2012 yılı size göre nasıl geçti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

2012 yılı size göre nasıl geçti?

(En Son Oy Tarihi: 6.11.2012)
Giriş
  • En basarisiz en kotu en cok cuvalladigim yil olarak tarihin tozlu sayfalarinda kendine yer edindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

2012 Yılının ilk 6 ayını ders çalışarak geçirdim. Şikayet etmiyorum , gayet güzeldi. Tatilin ilk haftaları rezaletti. Sonraki zamanlarda güzel bir tatil yaptım.
    Tatil dönüşü herşey yolundaydı , çokta eğlenmiştim. Okullar açıldı , artık yalnızdım. Yeniden arkadaş edindim , çevrem oldu. Ama tüm sene olduğu gibi yine bir kız arkadaşım olmadı. (Bu gece nedendir anlamadım , bu meseleden çok doluyum.)

tipsizsindir büyük ihtimal hocam aklıma başka sebep gelmedi

Vallahi hocam , Facebook adresimde profilimde mevcut. Oradan bakarak siz karar verin ama yinede Haklı olabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

2012 Yılının ilk 6 ayını ders çalışarak geçirdim. Şikayet etmiyorum , gayet güzeldi. Tatilin ilk haftaları rezaletti. Sonraki zamanlarda güzel bir tatil yaptım.
    Tatil dönüşü herşey yolundaydı , çokta eğlenmiştim. Okullar açıldı , artık yalnızdım. Yeniden arkadaş edindim , çevrem oldu. Ama tüm sene olduğu gibi yine bir kız arkadaşım olmadı. (Bu gece nedendir anlamadım , bu meseleden çok doluyum.)

tipsizsindir büyük ihtimal hocam aklıma başka sebep gelmedi

Vallahi hocam , Facebook adresimde profilimde mevcut. Oradan bakarak siz karar verin ama yinede Haklı olabilirsiniz.

Mobilim pmden atsana

• en berbat senemi geçirdim
  • Hepsi gibi geçicek işte... Bi anlam yüklemeye gerek yok.

• Nothing.

• berbat . hiç atraksiyon olmadı ama 2013 benim yılım olacak hissediyorum
  • Çok sıkıntılı ve stresli bir yıl geçirdim ama son 2-3 aydır keyfim yerinde... Özellikle 17 Ağustos'tan sonra...
  • 2012 basladigindan beri abartisiz mutlu en fazla 7 gunum olmustur ve hayatimin en uzun yili oldu

• İki kelimeyle ; sıkıcı ve kötü.

• yaşadığım en botan seneydi yıl başına iki üç gün kala başladı terslikler herşey ters gitti uğursuz bir yıldı 2012 benim için 2013 inş güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat
  • kesinlikle berbattı.
    2011çok daha güzeldi
  • 2008 ve 2009'dan sonra bitti her şey.2010 askere gittim.2011 ve 2012 de sevgili olmadan ot gibi les gibi geçti anasını satayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.