Şimdi Ara

2012 YILI TOPLAM SATIŞ ADETLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
4
Favori
14.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlandada satış sayılarına bak .
  • fransa eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

TR'de Fiat Bravo niye tutulmuyor diyoruz.

Kendi anavatanında bile ilk 20'de değil

Rakamlara baktığımda tek aklıma gelen benim de bu oldu. Hep hayran gözlerle baktığım bir model halbuki.
  • Güney Kore ve Avustralya ilk 10'a birer E Segment sokmuş(Holden Commodore & Hyundai Grandeur). Bizim ülkemiz için D Segment bile hayal.
  • Hindistan, Brezilya ve Arjantin listelerindeki arabalara bakınca aklım şaştı. Bu kadar mutant arabayı kim nasıl nerede icat ediyor merak ediyorum.

Bir de bu araba nasıl bu kadar çirkin olabilir, Allah tasarlayan adama yardımcı olsun kendisine başka bir iş bulmasında. Hadi bunu tasarlayan dallama neyse de Şener abimin deyimiyle hangi çapulcu bu arabaya okey verip üretime sürdü ona şaşırdım.

2012 YILI TOPLAM SATIŞ ADETLERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Hindistan, Brezilya ve Arjantin listelerindeki arabalara bakınca aklım şaştı. Bu kadar mutant arabayı kim nasıl nerede icat ediyor merak ediyorum.

Bir de bu araba nasıl bu kadar çirkin olabilir, Allah tasarlayan adama yardımcı olsun kendisine başka bir iş bulmasında. Hadi bunu tasarlayan dallama neyse de Şener abimin deyimiyle hangi çapulcu bu arabaya okey verip üretime sürdü ona şaşırdım.

Adamlar gerçekten 10-15 yıl geriden geliyorlar.Tabi bunda maddi olanakların da etkisi var fakat maddi olanaksızlıklar bu kadar "garip" tasarımlara niye neden oluyor bunu anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

Hindistan, Brezilya ve Arjantin listelerindeki arabalara bakınca aklım şaştı. Bu kadar mutant arabayı kim nasıl nerede icat ediyor merak ediyorum.

Adamlar gerçekten 10-15 yıl geriden geliyorlar.Tabi bunda maddi olanakların da etkisi var fakat maddi olanaksızlıklar bu kadar "garip" tasarımlara niye neden oluyor bunu anlamıyorum

Hindistan milyarder yuvası, yazılım konusunda dünyanın en önde gelen memleketlerinden birisi. Ama hala insanlar omuzlarını çarşafa dolayıp böyle araçlar alıyorlar. Ya parayı başka yere harcıyorlar ya da para kazanma işini beceremiyorlar.

Arjantin ve Brezilya çok uzak, yorum yapamayacağım.

• quote:

Hindistan milyarder yuvası, yazılım konusunda dünyanın en önde gelen memleketlerinden birisi. Ama hala insanlar omuzlarını çarşafa dolayıp böyle araçlar alıyorlar. Ya parayı başka yere harcıyorlar ya da para kazanma işini beceremiyorlar.

Arjantin ve Brezilya çok uzak, yorum yapamayacağım.

Evet milyarder yuvası fakat aynı zamanda "milyar insan" olan bir ülke,dünyanın en çok nüfusa sahip 2.ülkesi.
    Oranlarsak bu kadar kişi içinde yüzde kaç milyarder vardır bilemiyorum fakat yüksek olacağını sanmıyorum.Bilginiz varsa sevinirim

Güney Amerika kıtası ise başlı başına ayrı bir dünya bence. Zevkler,imkanlar her şey çok daha farklı bizim çevremize göre gerçekten, yada bana öyle görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Bu listede milliyetçi ülke yada vatandaşını seven üretici varsa o da G.Kore.
    İlk 20 de Kore dışı yok herhalde.

Valla bende hayran kaldım.. +1
  • ingiltere eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgug028

quote:

türkiye yıllar boyunca kuş serisini az paraya mı sattı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: drive_earth

http://bestsellingcarsblog.com/ tüm satış adetlerine buradan ulaşabilirsiniz.. konunun kaynağı da burasıdır. ayrıca mükemmel bir arşivi vardır yıllarca geriye gidebilirsiniz.

harbimi...İzlanda eklendi.

Arkadaş gayet güzel bir şekilde ana kaynağı göstermiş bunun nesine kızıyorsunuz anlamadım. Hatta çok önemli bir noktaya değinmiş, başlığınıza bu kaynağı ekleyin ki intihal yapmış olmayın. Çünkü kaynak göstermeden verilen bu veriler tamamen çalıntı durumuna düşüyor.

Size de paylaşımınız için teşekkürler ancak ilk hak sahibine hakkını vermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgug028

quote:

Adamlar arabasinin kaliteli oldgunu biliyor. Yoksa gelirleri o kadar iyi duzeydeyken gidip rshatlikla bir wv alabilirler. Fakat adamlar ulkeye sokmuyor alman arabalarini anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Aslında pandanın bizde de tutulması lazım demek ki reklam da önemli

tofaş biraz üzerine düşse iş yapar .

istanbul ve diğer büyük şehirlerde kullanılıcak en ideal araç bence

İlk çıktığında reklamı olmuştu o kadar:) Bende Uno almak için gittiğim bayide tavsiye üzerine Panda var onu verelim diyince öğrenmiştim:) 2 sene iyi-kötü günlerimiz oldu... Tam şehir içi aracıdır.

Bir zamanlar Fiat sayfasında vardı ama kaldırmışlar artık:) Aşağıdaki reklamın 2.serisi... İlk olanı meteor şeklinde dünyaya düşüyordu.

• Türkiye pazarı da açıklandı.Linki aşağıda,biriniz hayrınıza yapıştırın.

http://odd.org.tr/folders/2837/categorial1docs/546/2012%20Total%20RS.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ülke kendi ürettiğini çok kullanıyor.bazıları buna milliyetçilik diyor.son derece normal bir durum aksi olsa ahmaklık olurdu zaten. eğer bu milliyetçilikse hepimiz milliyetçi olmalıyız.milliyetçilik korkulacak bir şey değil...
    benim tahminin Türk malı araba yapsak anti propaganda ve güvensizlikten dolayı ilk 5 e giremez ne ilk beşi ilk 10 a bile giremez..
  • ABD ve İspanya eklendi.

ABD

1 Ford F-Series : 645,316
    2 Chevrolet Silverado : 418,312
    3 Toyota Camry : 404,886
    4 Honda Accord : 331,872
    5 Honda Civic : 317,909
    6 Nissan Altima : 302,934
    7 Dodge Ram : 293,363
    8 Toyota Corolla : 290,947
    9 Honda CR-V : 281,652
    10 Ford Escape : 261,008
    11 Ford Focus : 245,922
    12 Ford Fusion : 241,263
    13 Chevrolet Cruze : 237,758
    14 Toyota Prius : 236,659
    15 Hyundai Sonata : 230,605
    16 Chevrolet Equinox : 218,621
    17 Chevrolet Malibu : 210,951
    18 Hyundai Elantra : 202,034
    19 Toyota RAV4 : 171,877
    20 VW Jetta : 170,424

İSPANYA

1 Seat Ibiza : 23,916
    2 Nissan Qashqai : 22,281
    3 Renault Mégane : 20,583
    4 VW Golf : 17,863
    5 VW Polo : 17,276
    6 Opel Corsa : 16,895
    7 Seat Leon : 16,442
    8 Citroen C4 : 16,196
    9 Opel Astra : 14,758
    10 Peugeot 308 : 14,346
    11 Ford Fiesta : 13,410
    12 Ford Focus : 13,142
    13 Renault Clio : 13,047
    14 Citroen C3 : 12,809
    15 Citroen C4 Picasso : 11,597
    16 Peugeot 207 : 11,544
    17 Ford C-Max : 10,432
    18 Dacia Sandero : 9,819
    19 Toyota Auris : 9,755
    20 Peugeot 208 : 9,690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 8 Ocak 2013; 23:33:33 >

• türkiye eklendi.
  • Türkiye litesinde bir yanlışlıkmı var

http://forum.donanimhaber.com/m_70089469/tm.htm

Ticari araç yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Ocak 2013; 0:21:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.