Şimdi Ara

2012 YILI TOPLAM SATIŞ ADETLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
4
Favori
14.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Türkiye litesinde bir yanlışlıkmı var

http://forum.donanimhaber.com/m_70089469/tm.htm

Ticari araç yokmuş

konunun başlığına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Türkiye litesinde bir yanlışlıkmı var

http://forum.donanimhaber.com/m_70089469/tm.htm

Ticari araç yokmuş

konunun başlığına bak

Vw üzdü beni ya salak herifler renoyu çok rahat geçerlerdi

• babamızın malı değil niye üzülüyorsun
  • linea bir tek türkiyede mi satılıyormuş,ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

her ülke kendi ürettiğini çok kullanıyor.bazıları buna milliyetçilik diyor.son derece normal bir durum aksi olsa ahmaklık olurdu zaten. eğer bu milliyetçilikse hepimiz milliyetçi olmalıyız.milliyetçilik korkulacak bir şey değil...
    benim tahminin Türk malı araba yapsak anti propaganda ve güvensizlikten dolayı ilk 5 e giremez ne ilk beşi ilk 10 a bile giremez..

Turk mali arabamiz olmasa da yerli uretim arabalarimiz var,
    Ancak onlar da dediginiz gibi yerden yere vuruluyor forumda.
    Herkes alman milliyetcisi olmus ;
    cihanair'in, satislarinin %100 unun ithal olan vw nin, satislarinin %90 dan fazlasinin yerli olan renault u gecememesine uzuldugu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiye güncellendi.
  • dikkatimi ceken nissan Qashqai her ülkede satmış.türkiyede olduğu gibi her ülkede iyi satmış.segmentinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 9 Ocak 2013; 14:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

dikkatimi ceken nissan Qashqai her ülkede satmış.sadce bizim ülkemizde ilgi görmemiş.segmentinde

model bazında satışları nereden görüyoruz
  • Eyvallah.
  • Amerika uçmuş resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Hindistan, Brezilya ve Arjantin listelerindeki arabalara bakınca aklım şaştı. Bu kadar mutant arabayı kim nasıl nerede icat ediyor merak ediyorum.

Bir de bu araba nasıl bu kadar çirkin olabilir, Allah tasarlayan adama yardımcı olsun kendisine başka bir iş bulmasında. Hadi bunu tasarlayan dallama neyse de Şener abimin deyimiyle hangi çapulcu bu arabaya okey verip üretime sürdü ona şaşırdım.

2012 YILI TOPLAM SATIŞ ADETLERİ

bau araç mercedez g kasa mahindra nın mercedesle iş birliği var

• quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

dikkatimi ceken nissan Qashqai her ülkede satmış.sadce bizim ülkemizde ilgi görmemiş.segmentinde

model bazında satışları nereden görüyoruz

sayfanın başında avrupa satışlarında modeller yazıyor türkiyede yazmıyor.zaten türkiyede satılan nissanın yüzde yetmişi Qashqai dir.yukarıda ilgi görmüş olacaktı.yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 9 Ocak 2013; 13:59:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragongeorge

quote:

Hindistan, Brezilya ve Arjantin listelerindeki arabalara bakınca aklım şaştı. Bu kadar mutant arabayı kim nasıl nerede icat ediyor merak ediyorum.

Bir de bu araba nasıl bu kadar çirkin olabilir, Allah tasarlayan adama yardımcı olsun kendisine başka bir iş bulmasında. Hadi bunu tasarlayan dallama neyse de Şener abimin deyimiyle hangi çapulcu bu arabaya okey verip üretime sürdü ona şaşırdım.

işbirliğinden çok kopya gibi duruyor. iç mekanın ve dış ölçülerin en azından göz kararı olarak mercedes g ile alakası yok. yani ben 4 yıl boşuna tasarım okumadıysam.

• Satşlarını artırma üzerinden gidersek en başarılısı Dacia,
    bu anlamda en kötü durumda olanlar arasında Mazda ve Mitsubishi dikkatimi çekti çakılmışlar resmen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragongeorge

quote:

işbirliğinden çok kopya gibi duruyor. iç mekanın ve dış ölçülerin en azından göz kararı olarak mercedes g ile alakası yok. yani ben 4 yıl boşuna tasarım okumadıysam.

mercedes g ile tabiki kıyaslanamaz yalnız dediğim gibi mahindra ve tata mercedes ile olan anlaşmaları sebebi ile mercedesin ticari ve askeri eski karisörlerini kullanıyorlar

• quote:

Bu amarikalilar ta arabadan anlamiyor yada biz hic birsey bilmiyoruz

Dod ram kac tane satmis ya

1000 motor cc arabanin yakitinin altindan kalkamiyor bizim millet

yakıt fiyatları bizim burdaki gibi pahalı olduğunu sanmıyorum
  • Guzel konu tesekkurler.

Peki GM, Toyota, VW Grup arasinda en cok otomobil satan kim oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Guzel konu tesekkurler.

Peki GM, Toyota, VW Grup arasinda en cok otomobil satan kim oldu?

1. Toyota
    2. Gm
    3.vw

• Türkiye için model rakamları yok mu? Hangi model ne kadar satmış.

• baktımda nissan ın birçok modeli bizde yok http://www.nissanusa.com/cars/altima altima , maxima gibi modeller. Bayıldım bu modellere. Motor hacmi olarak 2.5 olmasada güçlü bir 1.6 dizel motor yok satar türkiye de . vallahi yazık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.