Şimdi Ara

2012 Yılına Damgasını Vuran Android Oyunları Bölüm 1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
10
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temple Run Brave ve GTA 3 de olmalıydı..
  • Beyler fifa 13 androide neden çıkmadı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

vice city ilk çıktığında benim pc'de kasıyordu yeni sistem toplamıştık nereden nereye :)

bende de kasıyordu onboard ekran kartı vardı o zamanlar kullandığım sistemde ekran kartı almıştım sisteme kasmasın diye
  • Arsivde mutlaka olmasi gereken oyunlar

• Iphone 4sden note 2ye geçtim tek pisman olduğum konu oyunlarda ki sensör oldu.nfs ve asphalti denedim su zamana kadar note 2 de ama sensör iphone kadar iyi algilamiyor, optionstan sensör sensivitysi ile de ugrastim ama yinr sonuç alamadim. Yazilimla alakaki bir sey yapabilirmiyiz yoksa donanimi mi böyle note 2 nin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3 de nasıl bu oyunlar..
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

s3 de nasıl bu oyunlar..

gncl
  • Daha yeni Android'e geçen birine yapılır mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Adam sirf zirlamayin diye androide ayri konu acmis. Yoksa bu listede fifa 13 de vardi

Hahah +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 1 Ocak 2013; 10:33:16 >
  • Benim telefon bu oyunlari acmiyor

• quote:

quote:

s3 de nasıl bu oyunlar..

gncl

9 mm apk indirdim telefona attım dostum wi-fi olması lazım çünkü oyun kendisi 20 mb ama oyunu açıp indirme işlemini yapman gerekiyor bunun boyutuda 1gb küsür eğer indireceksen ekran zaman aşımını 10 dk yap telefon kilitleniyor ve indirme hata veriyor.Arada bir 10 dk geçirmeden telefona dokunman yeterli olur.
    Oyunun kendiside çok zevkli özellikle müzikler filan oyuna bağlıyor.
  • Tam beklediğim gibi.

• quote:

s3 de nasıl bu oyunlar..

oyunlar güzelde çok yer kaplıyor vice city(1,4gb), six gun(1,1GB tavsiye ederim güzel oyun listede yok, ayrıca ücretsiz) rf2012(735mb) dead tigger(160mb) bir kaç resim video müzik derken telefonun hafıza doldu 4,4 GB yer kaldı video çekim desen 10dk video 1 küsür GB yer kaplıyor, nexus 4 gibi bir telefonun 8-16 gb kapasite ile sunulması ayıptır günahtır + sd kart yeri yok

edit : yazmayı unutmuşum tel. 16gb kullanılabilir 11 küsür gb zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 2 Ocak 2013; 17:10:52 >
  • güzel ve faydalı
  • Kaan abicim Allah'ını seversen AYOES deme artık. Bak yeni yıla girdik yeni bir başlangıç yapalım artık. İOS de AYOES deme ne olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

Kaan abicim Allahını seversen AYOES deme artık. Bak yeni yıla girdik yeni bir başlangıç yapalım artık. İOS de AYOES deme ne olursun

adam ingilizcesini söylüyor. Sen doğan slx ide selex diye okursun

• 1 yıllık hort beyler!!11!1!

• Bölüm 2 ne zaman gelecek?
  • FRONTLINE COMMANDO bölüm 2'de yer alır sanırsam, kaliteli ve eğlenceli bir yapım olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.