Şimdi Ara

2012 Yılına Damgasını Vuran Android Oyunları Bölüm 1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
10
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir bölüm olmuş.Shadowgun DeadZone'yi indiriyorum....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Adam sirf zirlamayin diye androide ayri konu acmis. Yoksa bu listede fifa 13 de vardi

Aynen +1
    Zaten farkindalarsa hepsi ios tada var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su oyun bu oyun niye yok demeyin bu birinci bolum devami gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Adam sirf zirlamayin diye androide ayri konu acmis. Yoksa bu listede fifa 13 de vardi

Bende iOS lu cihaz kullanıyorum ama android kullanıcılarını hakir görmen olmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Pr1aPoS

Asphalt7 nerelerde?

most wanted çıktıktan sonra kimse yüzüne bakmadı.

• max payne çok ayrı be ilk 3.bekliyordum
  • Öğlen can sıkıntısından Mesut Çevik'in S3 incelemesini izlemiştim, üstüne bu cihazın oyun listesini burada görüp youtube'ta da hayranı olduğum DeadSpace, MAx Payne gibi oyunların telefondaki oynanış videolarını izleyince 6300'ımı emekliye ayırmam gerektiğini anladım. Hepsiburada.com'da hesaplı fakat Vietnam malıymış, önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 30 Aralık 2012; 1:12:04 >
  • Asphalt 7 nerde ?

• Son programdaki isyanımıza kulak verip, ios-android şeklinde bölmüşsünüz sanırım artık tanıtımları. Çok teşekkürler bunun için. Çok keyifli bir program olmuş, emeğinize ağzınıza sağlık.

• vice city ilk çıktığında benim pc'de kasıyordu yeni sistem toplamıştık nereden nereye :)
  • lumia 920ye gelmesi dileğiyle...
  • Burn in Hell seni anlamıyorum. fanatik misin, hissedar mısın? herkesin tercihi kendine; saçma sapan yorum yapmasan da, millete az bilgi verecek (fikir kırıntısı dahi kabulüm) yorumlarda bulunsan. bu ios, winphone, android hakkındaki gerzekçe yorumlarda bitsin.

bunlar birer üründür. kişiler ihtiyaçlarına göre seçer alır. sevdiğiniz şeyi söyleyecekseniz de; mantıklı gerekçelerle, avantajlarını belirterek yapınız.

birisi de çıkıp; "burası forum, isteyen istediği yorumu yapar." demesin. önce yorum yapmasını öğrensin derim. en sonunda bu saçmalamalamaları okumaktan bıktım, kırdığım kişiler olursa da artık kusura kalmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

max payne çok ayrı be ilk 3.bekliyordum

Bir sıralama yok diyor adamlar, izlemediniz sanırım.
  • gerçekten çok harika olmuş elinize sağlık fakat google store dan Punch Quest isimli oyun yok 2 saat aradım bulamadım bu konuda bir açıklama ya da yardımcı olursanız sevinirim.

• Bence bike baron da girmeliydi. ^^
  • Arkadaşlar bence birisi hepsinin apk sini bir paket haline getirmeli ben yapardım ama zamanım yok.(Yapan olursa pm ile atsın)

• Güzel bir program olmuş.2.bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum...

• izleyecegim

• Eğer sizde galaxy y dışında bir android telefon alırsanız bu oyunları oynayabilirsiniz.

Ucuz diye abandık ama ...
  • Eğer sizde galaxy y dışında bir android telefon alırsanız bu oyunları oynayabilirsiniz.

not: ucuz diye cok abandık :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.