Şimdi Ara

2012 Yılının Oyunlarını Beraber Seçiyoruz! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sniper elite v2 yi görememek beni şaşırttı çünkü bu yıl oynarken en çok zevk aldığım oyunlardan birisiydi ...
  • en iyisi Hitman 5 ve Halo 4
    en kötüsü yerine "beklentileri karşılayamayan" dersek, Diablo 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebbeyk_

bf3 gelecek 5 yılın en iyi oyunu.
    Dağılın..

+1 en iyi oyun diyemem ama en iyi fps oyunu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Souls (PC) listeye eklendiği için teşekkürler.

Benim dikkatimi çeken şey; 2012'nin en iyi oyunlarına baktığımda konsollarda pek exclusive oyun göremedim. Xbox360 ve PS3 listesindeki oyunların çok büyük çoğunluğu multiplatform oyunlar, çok büyük bir kısmı PC, PS3 ve Xbox360 platformlarında mevcut. Sanırım yeni çıkacak birkaç tanesi haricinde exclusive'ler yeni nesile saklanıyor biraz.
  • YA BU NASIL İŞ 1 SAATDİR ÜYE OLMAYUA ÇALIŞIYORUM OLMUYO HOTMAİL AKTİVASYONUNUZ BOZUK AÇTIĞIM ÜYELİKLER ÇALŞMIYO KUSURA BAKMAYIN AMA MAL GİBİ !!! SİSTEMİNİZ VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

YA BU NASIL İŞ 1 SAATDİR ÜYE OLMAYUA ÇALIŞIYORUM OLMUYO HOTMAİL AKTİVASYONUNUZ BOZUK AÇTIĞIM ÜYELİKLER ÇALŞMIYO KUSURA BAKMAYIN AMA MAL GİBİ !!! SİSTEMİNİZ VAR

• yaaa bu nasıl bişi üye olunmuyo neyse benim sıralamam şu
    max payne 3
    Dishonored
    darksiders 2
    hitman
    halo 4
    far cry 3
    assassin's creed 3
    transformars fall of cyberton
    fifa 13
    dioablo 3

bu arada eyer bf 3 bu sene çıkmış olsa kesinlikle listede 1 . sırama kordum
  • kaç kere üye oldum hepsinde girmeye çalıştım ama bir türlü giremedim. her zaman doğru yazmama rağmen girmiyo. Parola veya kullanıcı adı yanlış da demiyo napıcam bi söyleyin lütfen...
  • Call Of Duty Black Ops 2

Burda seçilmese bile VGA'da seçilebilir ama GOTY olarak değil.

Ama
    Assassin's Creed III
    Far Cry 3
    Hitman Absolution.
    Bunlardan birisi kesin seçilir...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pes ve Fifa artık kolay kolay yılın oyunu seçilmez. Ubisoft ciddi bir yükselişte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: irondragon01

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

listede balon oyunlar vardı sleeping dogs ve spec line gibi ayrıca pes ve fifa'nın olmasıda ayrı bir saçmalık zaten her yılın çıkan bir oyunun listede olmaması gerektiğini düşünüyorum.

O zaman COD ve AC yide listeden çıkarmak lazım :D

ikisi aynı şey mi ? futbol oyunlarında her sene alternatif olarak eklenen ne özelliği var ki listeye eklensin ? cod yine hikayeden filan kurtarır ac zaten her yıl dahada şekilleniyor.hal böyle olunca bunları karşılaştırmana anlam veremedim

• dishonored seçilirse üzülürüm. yılın oyunu bence her tür oyuncuya hitap etmeli

• kült oyunları yazmama gerek yok. zaten genel top 10 az buçuk belli. ama süpriz olarak top 10 girmesini düşündüğüm bi oyun var.

Spec Ops The line

bu oyun cidden çok süper. adı sanı diğerleri kadar fazla duyulmamış olabilir ama cidden oyunu bi oturuşta bitirdim ve cidden çok keyif aldım. özellikle senaryosu.
  • Online oyun olarak dragon nest, aion, league of legends..

tavsiyeler için online oyunlar listesi.biz'e teşekkürler..

isteyenler için full listesi 2012 online oyunlar listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

kült oyunları yazmama gerek yok. zaten genel top 10 az buçuk belli. ama süpriz olarak top 10 girmesini düşündüğüm bi oyun var.

Spec Ops The line

bu oyun cidden çok süper. adı sanı diğerleri kadar fazla duyulmamış olabilir ama cidden oyunu bi oturuşta bitirdim ve cidden çok keyif aldım. özellikle senaryosu.

Aynen ben de oynarken çok keyif aldım.

• ya su üyelik sistemini düzeltin harbi söylüyorum sinirimi bozuyor aktivasyon linki göndermiyor
  • Bence yılın çıkmış en iyi oyunu şüphesiz Max Payne 3.O ne oyundu öyle ya.O atmosfer o müzikler ooyy oyy.
    Ayrıca Darkness 2 ve Spec Ops The Line.Bu 2 oyunun da hakkının yenmemesi lazım.

• Benim üyeliğede gidilmiyo
  • Her turlu assassins creed 3

• Max Payne 3 bu yıl en beğendiğim oyun oldu.Senaryosu ve bitmeyen aksiyonu ile beklediğimden çok daha bir oyun ile karşılaştım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.