Şimdi Ara

2012 Yılının Oyunlarını Beraber Seçiyoruz! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

re6 pc çıkmadı ama pc listesinde var ?
    Aynen, PC'ye çıkmamış oyunu PC listesine koymuşsunuz. Ayrıca PC listesinde Alan Wake'in olmamasını da hiç hoş karşılamadım.

bende anlamadım çıkış tarihi bile belli değil bsc eklemiş 31 aralığa kadar çıkacağını pek sanmıyorum daha duyurulmadı bile pc tarihi.BSC ekibi herhangi bir cevap verebilirse güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

ben gene skyrim demek istiyorum

• Hakikaten Medal of Honor yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

misafirler oy kullanamıyomu bu ne saçmalık ya

önüne gelen oy kullanırsa ne olur sence

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hakikaten Medal of Honor yok.

çöpün önde gideni ne olmasın bekliyordunuz
    bana göre yılın oyunu walking deadtir. ergenler anlamaz tabi ingilizceleri olmadığı içni ama o hikaye yok hiç bi oyunda 2 sıra far cry 3 3 border2
  • kullandık bakalım

• 1-) Dishonored ( Oynamayanlar varsa kesinlikle oynasınlar )
    2-) Assassin's Creed III ( Anlatmaya gerek yok zaten )
    3-) Far Cry'ı yarın alıyorum inşAllah ve çoooook iyi diyorlar.

Hitman ilk 3'e giremese de hakkı yenmemeli diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Hakikaten Medal of Honor yok.

çöpün önde gideni ne olmasın bekliyordunuz
    bana göre yılın oyunu walking deadtir. ergenler anlamaz tabi ingilizceleri olmadığı içni ama o hikaye yok hiç bi oyunda 2 sıra far cry 3 3 border2

Bu kadar sert çıkıp insanları 'ergen' diye yaftalamana gerek yok. Medal of Honor: Warfighter'da bu sene çıkan ve iddaalı olan bir yapımdı. Listeye koyulur, insanlar isterse oy verir, isterse vermez. Kimsenin zevki de kimseyi ilgilendirmez.
  • DH üyeliği ile BSC giriyor diye biliyordumda girmiyormuş
    Ankete katılacaktık ne güzel.
  • MAX PAYNE 3+FAR CRY 3
  • Kusura bakmayın ama gördüğüm en berbat anket sistemi..Katılan kişi her 3 platformdada oyun seçmesi gerekiyor(kimin hem PC hem xbox hemde ps3ü var merak ettim) he bide yılın oyunu için 10 !! tane seçmeniz gerekiyor...resmen bu yıl çıkmış tüm iyi oyunları herkez seçiyor..ya kullanıcı görüşlerinden tamamen yoksun yapın yada biraz mantıklı yapın yahu bu nedir...

• Geçen senenin konusu durmadan uplanıyordu, bu iyi oldu sonunda.

Halo diyorum ben.
  • üye anketine sonuçlarına bakmaya bile tenezzül etmiyicem ... geçen senede yaşadım... bsc listesi iyi olucaktır diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Altiran

Kusura bakmayın ama gördüğüm en berbat anket sistemi..Katılan kişi her 3 platformdada oyun seçmesi gerekiyor(kimin hem PC hem xbox hemde ps3ü var merak ettim) he bide yılın oyunu için 10 !! tane seçmeniz gerekiyor...resmen bu yıl çıkmış tüm iyi oyunları herkez seçiyor..ya kullanıcı görüşlerinden tamamen yoksun yapın yada biraz mantıklı yapın yahu bu nedir...

Azami oyun sayısı bilmem ama, Anket için, sayfa da, sağ altta 'PC için oy kullanmak istemiyorum' 'PS3 için oy kullanmak istemiyorum' 'Xbox için oy kullanmak istemiyorum' seçenekleri mevcut. Bu şekilde istemediğiniz platformlarda oy kullanmayabilirsiniz.
  • 24 aralık ne abicim :( mayalar diyoruz kıyamet diyoruz, daha garantili bir tarihe alsaydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

listede balon oyunlar vardı sleeping dogs ve spec line gibi ayrıca pes ve fifa'nın olmasıda ayrı bir saçmalık zaten her yılın çıkan bir oyunun listede olmaması gerektiğini düşünüyorum.

O zaman COD ve AC yide listeden çıkarmak lazım :D

• valla sistem çok koy oraya ilk 10 oyunu herkez kendince 1 ci olanı işaretlesin gerçek birinci çıksın ortaya e şimdi 5 er tane birinci var yani zaten 5 tane birinciliğe yarışan oyun var :S

• Bu sene farcry 3 ün senesi idi.oyun tek kelime ile muhteşem oldu.Tartışmasız GOTY.Farcry 3 bize inanılmaz süpiz yaptın...

• Fifa13, Hitman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead island ve Dishonored

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.